Tak já z toho byla tak frustrovaná, že jsem to tam nenapsala. No vinarskecentrum.cz, prodávají vstupenky i online, hurá.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já kdybych si toho dala víc naráz, tak to budu ‘cítit’ más výhodu. Co ale na tom oceňuju, že to je i na pleť se sklonem k alergii a ekzemu..od tý doby co to mám, pohoda
presne, ja napríklad na vyčistenú pleť hodím buffet, a na to už len môj bežný krém a bodka. A aj tak vidím zlepšenie ![]()
To zas ne úplně všechno najednou, vždycky buď Matrixyl, Buffet nebo HA a k tomu olej, trošku, jinak to moc pne nebo jak tomu odbornice řikaj
Jo a Resveratrol mi teď přišel, na ten jsem zvědavá.
Vstupenky do Salonu vín?
Resveratol vůbec neznám, to je nač? Já teď čekám na buffet, budu dávat na noc
Jo,je to opravdu fajn..
Antioxidant z červenýho vína, pro mě dostatečná kvalifikace, taky jsem si ho všimla až teď, dřív ho nedělali.
Aha ![]()
Resveratrol doplňuju vnitřně.
Doufám, že mi i po tom vnějšim bude tak dobře!![]()
Víno má k dobru i chuť - to sérum určitě tak chutné nebude ![]()
Ano, pro moje potřeby dobrý, jen mě to nějak ne a ne napadnout.
hned jsem si představila jak si to mutzi zkouší mazat na jazyk:D
tak Salon vin je dobry a navic se to da absolvovat kazdy rok, takze i kdyby uz byl, nic se tim nezkazi :)
Můžete mi prosím doporučit nějakou matnou dobře držící rtěnku? Nějakou, co by byla k vyzkoušení v Sephoře ap., cena moc nehraje roli. Děkuji.
Nedávno jsem se ptala a je to tady- poštovné zdarma na COS do 8.listopadu - tak si to užijme ![]()
No právě, já tam byla před lety a klidně bych jezdila častěji, kdyby se nemuselo po D1. Úplně mě to zapomnělo napadnout, ta hlava...
Privatni Sephora znacka, Kat von D, pripadne v nekterych douglasech Inglot HD matte lip tint nebo tekute od MAC (jmena u vetsiny z hlavy nedam, ale prodavacky urcite vedet budou, vsechny jsou tekute dlouhotrvajci)
Nedávno jsem se ptala a je to tady- poštovné zdarma na COS do 8.listopadu - tak si to užijme ![]()
huš!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí