Doufám, že nevyvolam flejm, ale pro mě by byl tenhle povahovej rys jasnou známkou pro ‘nebrat si ho za manžela’ . Protože tohle je vychcanost až podvod..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jestli jsi jim vracela ty dalsi tri kusy novy, urcite problem nebude a kdyz jim popises vadu, nereknou podle me ani popel. Pocitam, ze oni to maji nejak poreseny s dodavatelem a pokud je vyrobek vadnej, vyreklamujou si to u vyrobce. A pokud tam casto nakupujes, coz oni dobre vi, bude ti bude jenom k dobru.
No ja nevim, jestli si toho byla vedoma uz predtim, on je jinak docela normalni, navic teda musim rict, ze tady to neni nicim vyjimecny, lidi se tady toho "nas zakaznik, nas pan" chopili celkem s vervou ![]()
Ja to vnimam podobne jako ty, ale na druhou stranu ho s tim proste maji nekompromisne vyrazit a tecka.
Dobrej je taky typ "remcam na vsechno, protoze chci slevu nebo to chci dokonce zadarmo", to ma zase jina kamoska a to je fakt des, on si stezuje uplne vsude a na vsechno ![]()
Doufám, že nevyvolam flejm, ale pro mě by byl tenhle povahovej rys jasnou známkou pro ‘nebrat si ho za manžela’ . Protože tohle je vychcanost až podvod..
Nechci ti v tom pomáhat, ale napadlo mě to samý![]()
Strašný. Ale teda nevěřím, že jinak je to miláček, tohle je určitej povahovej rys, kterej ale nemůže (podle mě) mít jinak dokonalej anděl. Mně by huba ruka prdel radši upadla, než něco takovýho udělat, nebo teda přesně, ani by mě to nenapadlo, když to takhle píšeš, tak mě to zaráží..
a je fajn ale, źe to píšeš, trochu to vráží nůž do zad tý teorii, źe jenom my češi kradem a sme děsný.. je to o lidech, zjevně..
Ale máš rech, že ho s tím maj vyrazit, to tady jsou jinsí machři, pán v Baťovi svýho času mi tvrdil, že reklamace nebude, pnč není problem v botě, ale v tom, že mám blbý nohy ![]()
asi se jim to i tak vyplatí..?
To by bylo abysme ho nevyvolaly..
Fuj.
Já mam dva zásadní požadavky na manžela, velkorysost a smysl pro humor, tak leda že by to přede mnou narafičil, že to je ten humor :-D
No, tak za humor se dá schovat ledacos, ale teda já bych se nesmála..
Mi povidej, jenom tady co ja uz jsem za nej schovala!![]()
No..jenom bacha abyses nesmála sama ![]()
A já na tebe tajně sázela. Ale teda tvá odpověď mě nakopla, abych přemýšlela ještě víc a dál, protože koupit flašku vína jako jediný dárek, se mi prostě nechce. A troufám si tvrdit, že ač neodborník, už to mám. Ale normálně mi z toho bylo už fakt ouvej. Takže dík za nakopnutí
Zajímalo by mne které výrobky ordinary objednat pro mamku, cca 50 let, mírné vrásky, hodně trpí na skvrny v obličeji, občas pupínky v T-zóně. Diskuzi jsem zkoušela projít, nicméně z toho opravdu nejsem moudrá. Zároveň co pro sebe, vrásky zatím drobné kolem očí, sklon k pupínkům na čele a bradě, celkem trpím na černé tečky. Kdyby mi chtěl někdo udělat radost návodem, sem s ním :D
no pockejte, ted nam to musite prozdradit, co jste vymyslela?
Co tu tak čtu, tak pokud tvá maminka není skalní fanynkou kosmetických vychytávek, asi bych se na The Ordinary vykašlala a pořídila něco, k čemu nepotřebuje rozpis jako pro obsluhu Temelína.
Mňo, podle mě jedno z těch sér by nikoho nemuselo urazit..já mám jen kh na noc, ten oční caff a na den zinc. Tečka, taky nehodlám na sebe vrstvit teset olejíčků. To asi jak to každej pojme.
:D já taky, ale nesedí jí celkem žádná už namíchaná kosmetika, tak mě napadlo zkusit to touhle cestou. Je dost šikovná, jen nevládne angličtinou.
Já patlám všechno halabala dohromady, Matrixyl, Buffet, nebo HA a prsknu k tomu vždycky něco mastnýho, squalane, argan olej, šípkovej olej, žádný crcání s tim![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí