To zní hrozně, máš štěstí, že vzal telefon. Jako ztroskotat na tom, že by zrovna nebyl u telefonu je dost jednoduché.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dekuju, ja mezitim zacala spekulovat prece jen o Nintendu, ale vubec se v tom nevyznam.....
No to snáď nie! ![]()
Synovci mají kapesní konzoli GoGen, je to fajn.
https://www.gogen.cz/kapesni-hry/t21/https://www.gogen.cz/kapesni-hry/t21/
Kde mi spraví sluchátka? Zatáhla jsem za drát a asi se něco rozpojilo u konektoru no vim já, hrajou hrozně potichu. Beats to jsou.
s potvrzením cestuje moje rumunská kamarádka. Měli tam prý několik případů, kdy jeden z rodičů dítě unesl. Takže ona cestuje s jedním dítětem letadlem a má potvrzení od manžela. A manžel jede autem s druhým dítětem a má potvrzení od ní.
Zahodit a koupit nové. U mě jsou bohužel sluchátka záležitost na půl roku tak max ![]()
tak dneska ještě existují nějaké opravny elektroniky, televizorů a tak - zkusila bych obvolat co máš poblíž dle google
Treba kupovať sluchátka s vymeniteľným káblom. Predtým som mala same lacné práve z dôvodu že sa mi lámal kábel. Potom som k nar. dostala sluchátka s vym.kablom, mala som ich 4 roky a ešte som ich aj predala. Kúpila som znovu Akg s vym.kablom a super(v balení je vždy náhradný kábel). Akg-skvely pomer cena výkon.
Potom sa dá jack-jack kábel v pohode dokúpiť. No len také sluchátka sú drahšie.
To zní hrozně, máš štěstí, že vzal telefon. Jako ztroskotat na tom, že by zrovna nebyl u telefonu je dost jednoduché.
To som si tiež hovorila.
s potvrzením cestuje moje rumunská kamarádka. Měli tam prý několik případů, kdy jeden z rodičů dítě unesl. Takže ona cestuje s jedním dítětem letadlem a má potvrzení od manžela. A manžel jede autem s druhým dítětem a má potvrzení od ní.
Tak to je dobré!
Prečo cestujú tak rozdelení? Jedno dieťa neznáša lietanie?
nebo když tam ona jede na dýl než on
Nevite, ma nektery z beznych retezcu pradlo z bambusu? Pripadne kamenny shop v Brne. Potrebuji to aspon osahat, nez koupim...
no je to normalni viskoza
Bambusové prádlo má Bellinda, predávali ho v Globuse a tuším aj v Tescu v meste.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí