Jo, tam to taky urcite bude. Vetsinou je to pod nastrojem Tvar(Shape), obcas je tam skryta sipka, ktera rozbali moznosti, Correl jsem nevidela hrozne dlouho, z hlavy to asi nevypatram, ale urcite na to prijdete.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ještě než jsem přešla na dospěláckej software, používala jsem ráda PicMonkey, komiksový bubliny umí určitě i ve free verzi (v menu jsou schovaný pod ikonkou motýla - overlays) a pracuje se s ním fakt snadno a rychle. Na takovou tu "rychlou" grafiku je dobrá i Canva, ještě na brigádě jsem v tom vyráběla všelijaký blbinky do příspěvků na sociální sítě, jen teda ne všecko co člověk potřebuje je tam zdarma a jestli tam jsou zrovna bubliny takhle z hlavy nevím. :)
Adventní kalendář na ČT - našli jste někdo ty vykrajovátka? Myslela jsem, že budou v kufru :-) Ten se nám podařilo otevřít jenom náhodou, nepřišla jsem na to, co by se tam mělo zadat za kód...
Vykrajovátka si musíme udělat vlastními silami. Podívejte se, co máte v inventáři, třeba tam na ně něco najdete :-).
Jak se na facebooku pozna, ze vam poslal zadost o pratelstvi primo ten clovek a nebyl to navrzeny pritel nekym jinym nebo nejak automaticky? Pristala mi tam zadost od taty myho svagra, nerada bych se dopustila nejakyho "fopá" aby to na jeho strane nevyznelo, ze ho zadam ja a na druhou stranu ho nechci odmitnout, ma tam jen rodinu, tak jsem rada, ze me do ni taky radi.
Bubliny jsou i v obyčejným "Malování".
Tak pokud se ti to objevilo pod ikonkou takových těch dvou hlav přes sebe a klikneš na to, je tam napsáno žádost o přátelství, tak ti to posílá ten člověk. Jinak to tam bývá ve smyslu, lidé, které třeba znáte, nebo xy ti navrhuje...
když dáš "zobrazit návrhy na přátelství" tak jsou tam dvě různé kategorie, nejdřív nahoře žádosti o přátelství a pod tím "koho možná znáte". na telefonu a počítači je to sice jinou cestou, ale to zobrazení pak je stejný. pokud tě nikdo nežádal, budeš tam mít jen "nemáte nové žádosti..." a hned ty návrhy facebooku. oni to nějak změnili a taky mě to dost mate:-(
No máš pravdu, mám tam tři kategorie a to odpovědět na žádosti o přátelství, pak prohlédněte si návrhy přátelství - tam je i psáno, kdo mi koho dohazuje a pak koho možná znáte. Takže díky.
999 Taky díky!
Já ani neotevřela kufr, ani nenašla (vyrobila) vykrajovátka, nedostala jsem se ani do knihovny, jsem prostě amatér!!! ![]()
Potřebuju vědět,kde koupit/objednat dobrou mléčnou čokoládu.
Jakože tabulku? Nebo pralinky. Já měla pralinky od Laderach (přehlasovaný a) a sou skvělý, tak i tu čokoládu by mohli mít dobrou. Já byla v obchodě, v Berlině, ale maj eshop a snad by měli zasílat. Jinak ono hodně záleží na preferencích a na chuti. Docela fajn čokoládu má i marabou, klasická tabulka, k sehnání v ikee v tom jejich obchůdku nebo v německu. Ale nevypadá tak efektně :)
Já ani neotevřela kufr, ani nenašla (vyrobila) vykrajovátka, nedostala jsem se ani do knihovny, jsem prostě amatér!!! ![]()
Kufr jsem otevřela, teď jsem to zkoušela znova - v klidu bez dcery :-) - a už i asi vím, jak na ten kód. Ale fakt nevim, jak vyrobit vykrajovátka - mám bezprizorní pilu a ve sklepě svěrák, ale přijde mi, že v úvahu přichází akorát vykovat je z olova... Nic dalšího už mi otevřít/vzít nejde. Klíč od knihovny taky nemám.
já bych vykrajovátka udělala tak, že bych tou pilkou rozřezala plechovku, ale svěrák mi to nechce vzít
(nebo nevím, kam mu to mám strčit); olovo je na odlití klíče asi...
formičku na klíč mám, ale z toho bidetu nic neteče...
já bych vykrajovátka udělala tak, že bych tou pilkou rozřezala plechovku, ale svěrák mi to nechce vzít
(nebo nevím, kam mu to mám strčit); olovo je na odlití klíče asi...
formičku na klíč mám, ale z toho bidetu nic neteče...
Olovo ti naleje ten chlápek v koupelně do plechovky a ty to naleješ do formy. To je klíč od kufru, do knihovny nepasuje. Ta plechovka tím ale zmizí... Z hrnce už jsem vykrajovátka taky zkoušela :-)
Tak už to mám. Vykrajovátka se vyrábějí z pily+vráceného hrnce a pak to jde strčit do svěráku.
Když zamrznete, tak vyzkoušejte osvědčený postup z adventur "použít všechno na všechno" - v batohu i mimo něj :-).
tak už jsem ten kufr taky otevřela ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí