Jak otevřít ten kufr? Mám prsten, mám klíč a kod jsem myslela, že je pořadí těch zemí, jak jsou na nástěnce a nechce mi to brát. Pak jsou zkoušela i počet písmen v názvu zemí a nic.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No tak první den dobrý, druhý trochu nuda a třetí..vážně mám plíst ovci? ![]()
časový rozdíl té které země - ale na to už jsi nejspíš v mezičase přišla
jo ad ovce: děs!
Čistou čokoládu. Tabulku. Spíš tabuli. Dík,ale já jsem schopna objednat pouze v tuzemsku
.Ta ikeácká mi taky chutná, ovšem jako dárek to neobstojí ![]()
Kvůli kódu musíš otevřít zamčenou knihovnu a tam je pak mapa časových pásem, asi logika - na první nástěnce zjistí dítě názvy zemí, na druhé ty časové posuny, čísla. Ale zjistila jsem, že ty čísla, co jsou na zámku přednastavený, minus jedna odpovídají tomu kódu. Stejně je to i u kódu trezoru.
Díky bohu to po mně ani dcera nechtěla :-)
Tak ještě bych koukla do koruna pralines (třeba v pze) ti mají taky čokoládu, ale spíš na váhu a třeba ta marabou mně osobně chutná víc.
Marabu je nejlepší čokoláda! Já teda nevim jak v Ikea, ale vždycky kupuju na letišti veliký balení, fakt velkou tabuli... a to je jako suvenýr vždycky velmi vítaný. Tak třeba v Ikea bude taky víc velikostí. Ta běžná nestačí, to dá rozum ![]()
No, ale tak klíč do knihovky jsem ještě nikde nesebrala. A ta nachlazená ženská mě taky štve, dala jsem jí vařit cibuli, ale prej to není ono!
V ikea maj 200g. I v Nemecku,jinou sem neviděla; ještě teda takovou tu ruličku..je to nejlepší mléčná, co znám..
cibule + med! ![]()
Jo, už jsem to objevila, já neklikla na ty dveře s medem předtím! Bože, to byla ale blbost a jak to dalo zabrat:-D
Med s cibulí přece :-) Klíč od knihovny byl myslím za vykrajovatka.
To teda je ![]()
Dělá se snad i 100g, ale to nestojí za řeč. Pak ale je king size velikost eště!
Tyjo, za king size bych se možná i odhodlala na sraz ![]()
Hehe, tak ono je to asi primarne pro deti, ne? To je idealni cinnost, zabere to dost casu a dostane je to od pocitace
A pletes teda, jo?! ![]()
Nepletu, neumim
a já sem taky dítě (svojí matky
)
Tak ještě bych koukla do koruna pralines (třeba v pze) ti mají taky čokoládu, ale spíš na váhu a třeba ta marabou mně osobně chutná víc.
To jsem netušila,co se prodává mléčných čokolád. Čím déle pátrám,tím jsem bezradnější. Nakonec si tu ikeáckou koupím pro sebe na nervy. A nikomu nedám
Děkuju za tip,jsem na ni zvědavá,škoda,že ji nemůžu mít ted',hodila by se.
Vyborna je Misina Cokolada, ale nevim, jestli jeste stihne udelat do vanoc, ma hodne zakazek.
@Ounz A co tahle Jordis https://jordis.cz/? V čokoládách se moc nevyznám a mám ráda navíc hořké, ale u nich jsem byla a vypadalo to všechno kvalitně, hořká chutnala dobře. Plus o chlapcích majitelích byla reportáž, jak je to všechno ruční a krásný a od srdce, tak dávám jen jako návrh do pléna, třeba o tom @Ounz ví více.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí