nonemy v DM uz mají bohužel jenom malé s peckama z hroznového vína a stojí stovku.
já mám plonkovou ponozku (teda dvě v sobě pro jistotu) nacpanou kroupama
prostě takový samodomo a miluju to. ohrivam v mikrovlnce. se studenejma nohama neusnu
nonemy v DM uz mají bohužel jenom malé s peckama z hroznového vína a stojí stovku.
já mám plonkovou ponozku (teda dvě v sobě pro jistotu) nacpanou kroupama
prostě takový samodomo a miluju to. ohrivam v mikrovlnce. se studenejma nohama neusnu
moora tak jo, já to zkusím. Právě mi poslali jen fakturu, nic víc. Tak snad to bude stačit. Díky moc.
Ounz tak snad to projde, abys me pak neproklinala. Kazdopadne mne to fungovalo, pani mi i dala cedulku jako potvrzeni, ze jsem to vracela
moora určitě nebudu, já nad tim nakráčením tam uvažovala, tak to zkusim :) díky
Alena_In - mám a jsem spokojená, někomu to vadí, že to kouše, mě to nevadí , není to tak hrozné a zlepšil se mi žilní problém u nohou.
https://www.ovci-veci.cz/430-prosteradlo-z-ovciho-rounahttps://www.ovci-veci.cz/430-prosteradlo-z-ovciho-rouna
Uf, jenom čtu o těch vyhřívaných dekách, polštářcích a ovčím čemkoli, a úplně mi to způsobuje návaly. Postel a peřiny přece musí být studené, když tam lezu! ![]()
Garfie Díky
Napsala jsem jim a zítra to půjdu vrátit.
Pinot Noir - nikdy neříkej nikdy, taky to mám teď nově, ale při tlaku 80/50 je to v zimě fajn. ![]()
continuity SunEclipse Garfie nonemy Díky všem, mám teda nad čím přemýšlet. ![]()
jitřenka Děkuji moc, přesně něco takového jsem myslela.
Měl tu někdo problém s motáním hlavy? Nebyla to Catherinne ? Poslední dobou se mi motá po probuzení a včera i při józe
Můžeto být matrací,nebo čím?
AprilTwelve Alena_In Mě babička učila kopat nohama o prostěradlo a zahřát si je třením
nebo si pod peřinu nadejchat. Ale jsem v týmu Pinot Noir, hlavně ne vytopená ložnice a ohřátá postel!
Mulen Krční páteř to nejspíš je. Mně na to jóga taky nesvědčí, jak se člověk ohejbá a zase zvedá
(mohla to způsobit matrace, ale taky ofouknutí nebo nějaký náhodně nešikovný pohyb)
Aranel já jsem nedávnno matraci otočila, po letech jsem se dozvěděla, že se to má dělat pravidelně, tak jestli to nemůže být tím. Jógu cvičím na záda (ne že by to moc pomáhalo :(, ale něco přece dělat musím
)
Nová postel i s matracema bude až za dva měsíce, tak to do té doby budu muset vydržet?![]()
Mulen ale pozor, nektere matrace se otacet nemaji.
Mulen budu se opakovat ale na krcni pater mi vubec nejvic ze vseho pomohla rada nespat na brichu:-)
Mulen to může být lecos, pokud to nastalo akutne, tak bych šla k lékaři. mam dva známé, co měli problém s rovnovážnim ústrojím - ty krystalky, co ve středním ucho běžné plavou se někam prichytily a způsobilo to závratě.
I pokud je to krční páteř, je na místě nějaké rehabilitace.
Kokoska já ji asi otočím zpět
viktorka_od splavu to je rada nad zlato, to asi nedokážu
, ale je to možné, aspoň se pokusím.
continuity já to mám fakt jen po rádu, když vstanu a teď teda při té józe. Když už k lékaři, tak nejdřív k praktikovi?![]()
Mulen a nemůzes mit nízký tlak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.