viktorka_od splavu Presne, a reklamni tricko!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Starobrno. nebo co vy tam pijete?:DDD
viktorka_od splavu Bernard a Gambrinus:-D A v Praze ukoristim nejakej Avon pochod nebo tak:-).
jako teď se směješ, ale!!!![]()
viktorka_od splavu Moje segra byla na rizikovym a bydlela na venkove a posledni trimestr stridala dve pansky mikiny, takze se nedivim nicemu a mozna se zeptam, jestli ty mikinz jeste nema:-)))
Karja Já jsem se vrátila do predtěhotenskýho všeho, akorát mám menší prsa a rozkydlý břicho. Až zapracuju na tom druhým, nebude vůbec problém. Neboj.
Karja Mně všechno původní oblečení sedí. Až na podprsenky ![]()
Pinot Noir to je škoda![]()
viktorka_od splavu No hlavně nenávidím jejich kupování, takže když jsem zjistila, že mi žádná stará nesedí, málem mě trefil šlak ![]()
eee
no já to tak nemyslela![]()
Pinot Noir ačkoliv co se týká podprsenek s tebou soucítím![]()
viktorka_od splavu Jo ták, zas máš problém s mým šatníkem, co? Neboj, už v tom outfitovým vlákně víckrát pohoršovat nebudu ![]()
Pinot Noir to byl jen takovej trapnej vtípek:-) nemám problém s tvým oblečením, ale strašně moc se mi líbí jak jsi prokoukla. ono je to asi trochu tím, že jsem to měla hodně podobný, se v tom vidim no:D 20-38 uplně stejný hadry. když si to teď zpětně uvědomím polívá mě hrůza. a ty seš tak hezká baba
0zero7 tak to netuším, ale u nás (H. Králové) mě "potěšila" složenka za popelnici, která čekala na syna po příchodu z porodnice... to bylo fakt rychlý
mam blby dotaz na xBox uz ponekolikate, ale ja se v tom vubec nevyznam. Jen chci neplanovane dceri splnit tajne prani. Chci koupit bazarovy s kinctem. Ted mi nabidl znamy, ze mi proda jejich ale ma jen 4GB pamet. Ja planovala asi ten 250GB. On mi tvrdi, ze pamet neni nutna, ze se to prehrava z CD.
Dceri bude 7, nic podobneho nikdy nemela, neni narocna, v podstate chce asi hlavne ty pohybove hry (atletika a podobne), mozna obcas neco pres ovladac. Ale to jeste nikdy nehrala.
Jsem se čtením příspěvků hodně pozadu, takže jestli je ta maďarština ještě aktuální, pošli mi to a já že zeptám kamaráda Zoltána.
Candance Na hry takovyho typu by to asi stacilo, kdyztak se da dokoupit externi usb pamet. Na graficky narocnejsi hry a hrani online spis ne, s tim je pak opruz. Taky pocitej s tim, ze ten samotnej Microsoft software zabere dost mista sam o sobe (a FURT se updatuje, coz je taky opruz :D).
Asi bych se podivala na nejaky konkretni hry, ktery bys pro dceru chtela, melo by to mit uvedeny pozadavky na pamet. A jeste si pohlidej, aby to bylo s tim Kinectem kompatibilni, ty nejnovejsi xboxy nemaji kinect input a musi se jeste zvlast dokoupit celkem drahej adapter.
Včera som zistila že nemáme stromček. Ten starý som ešte v lete darovala a včera mi došlo že kúpiť novy som zabudla. Umelý už asi nezoženiem, ale živý som nikdy nemala. Čítala som ze by mal byť na balkóne vo vode a tak. Ako dlho tam ma byť? A nebudú z toho liezť chrobáky? A neviem ci to je dobre mať živý strom s dvoma psami. Paličky majú radi. A bola som pozerať na stromčeky v kvetináči a nie všetky sa dajú vysadiť na záhradu tak mi to príde zbytočne keď ho môžem potom rovno vyhodiť. Po živom stromčeku som vždy túžila ale nemienim okolo neho furt upratovať a zbierať chrobáky. Aši by bol lepší ten umelý že? No ale všade majú len metly. Ach jo, to sú problémy...
paktofonika brouci z nej vazne nelezou:-) posli pritele at nejaky koupi a nezapomene na stojan. takovy co se do nej da nalit voda. ja uz bych ho ted asi i rovnou postavila, vzdyt jsou skoro vanoce. koupili jsme jedlicku pred ikea, krasnou dvoumetrovou za 499 plus k nemu davali sazenici jedle belokore v kvetinaci:-) aby sis za jeden pokaceny mohla vysadit novy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí