viktorka_od splavu První dvě obě správně a já, jakožto rodilý Jihočech a skorocajzl, vám uznávám i to třetí :-D.
Noren Mně to taky stačí.
viktorka_od splavu První dvě obě správně a já, jakožto rodilý Jihočech a skorocajzl, vám uznávám i to třetí :-D.
Noren Mně to taky stačí.
Sweet Potato no tak voda se musi dolevat
vcera jsme ho postavili a dnes tam muz zas dva litry dolil. a to stal 24 hodin ve kyblu s vodou.
Technický dotaz - vy, co máte iPhone, je kapacita paměti 32GB dostačující? Nechci tam mít nic spešl, nějaké fotky, hudbu ne.
Ja jsem presla z 64GB na 128GB.
MAm tam dost fotek teda. Hudbu mam na Spotify, tak to nezavazi. Vyhovuje mi, ze to nemusim promazavat a hlidat, plus nektere appky a aktualizace pak nejsou problem, zalezi asi primarne, jake a kolik aplikaci pouzivate, nektere jsou vetsi.
Ja jsem spokojena s keramikou, vydrz cca stejne jak teflon, neprichytava se. Mam i Henckel Zwilling celokovovou at muze do trouby a na tu se obcas neco prichyti, ale charakterem je stejne urcena na jiny veci.
0zero7 já mám.. ehm, 3728 fotek a 111 aplikací![]()
viktorka_od splavu no já mám aktuálně těch 3700 fotek teď od října
paměť 32 GB a párkrát do roka to řve, ale jinak mi to přijde v pohodě kapacita
Potrefenáhusa
se nakonec eště budu cítit jako minimalista
viktorka_od splavu ja mam (to ani nemuzu tady vypustit teda) asi 22.000 fotek.
Ono se to teda vsechno archivuje a naposled jsem promazala tak pred 3 rokama, no takze tak.... ![]()
moje uplně první fotka, z r. 2013

sluší Ti to! ![]()
![]()
RoSa
uaaa
viktorka_od splavu To teda, nechápu, že si furt zatmavuješ obličej!
Karja jsem vás nechtěla zahanbovat když vím, jak mi to sluší![]()
viktorka_od splavu ten je ale ![]()
RoSa skoro jsem si ukousla jazyk ![]()
Haha, prej kapusta ![]()
Jinak v Japonsku se stromeček nedá sehnat vůbec!! Podařil se nám ovšem výborný kousek, objevila jsem v galanterii závěs se stromem, takže jsme ho pověsili na zeď (vlastně v tom pidibytě ideální) a ozdobili-převážně stylově origami :-) Je hezký, praktický a vůbec, jen ta vůně mi chybí....![]()

viktorka_od splavu 111 aplikácií?
Ja mám tak možno 10, max 15. A fotiek tak 200, ale ja pravidelne triedim. A dala som si za úlohu každý večer vymazať nepodarené fotky z toho dňa. V PC m fotky pekne vytriedené. Ale ja rada poriadok, a to všade :-)
Garfie To je skvelé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.