barbucha Tohle mě zrovna taky napadlo, že Dadoo urazila pořádný kus cesty od prvního letu do Londýna.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Díky moc, tak aspoň zkušenost, snad už bude jenom líp :-)
Dekuuji vsem, zatim jsem to vyresila jednosmernou Victoria - Londyn na Gatwick za fajn cenu, uvidi se odkud budeme odletat, tak to se jeste zaridi. Uff, ted ubytko a vnitro-Evro lety, ou jeee.
Ounz super, dekuju! Me uplne rozciluje co vsude prodavaj za hnus![]()
Mutziputzi nz, tohle vypadá ok.
Prosím vás, jak často k vám chodí odečítat z vodoměru? Já teď poslední dobou nacházím ve schránce ta oznámení docela často, navíc kontaktní e-mail je nikoli vodárenský, ale na gmailu. Přijde mi to trochu divné.
Gatita To je dost divný, asi bych zavolala na tu vodárnu nebo na obec / město.
Gatita ja bych to zavolala na policii. To je hodně podezřelé.
Gatita Tak zase lepšie byť trochu paranoidný ako potom ľutovať ![]()
Gatita ale u nás sa fakt takíto týpci pohybovali, takže naozaj lepšie si to overiť.
Gatita Tak třeba tvůj hovor vodárny motivuje, aby to dělaly jinak. Tohle je fakt divný.
Gatita soukromej kontakt je absolutne podezrelej. ja nikoho nepoustim dovnitr, pokud nemam dopredu oficialne dopisem oznamanej termin nebo pokud na chodbe neni vyveseny oznameni firmy na oficialnim formulari, coz jsou tady standardni zpusoby oznamovani. uz jsem takhle par lidi poslala pryc.
Gatita Ja jsem taky opatrna, ale odecty na vsi, kde mame chalupu, probihaji obcas hodne kuriozne. Tam ty lidi na sebe soukro kontakty davaji, protoze jinak by to nedodelali asi nikdy.
u nás teda na jakýkoliv odečty nebývá nikdo doma, takže lepíme lístek na dveře. z vodáren teda jakejsi týpek jednou u nás byl. každopádně pokud zaměstnanec udává v pracovním kontaktu soukromou mailovou adresu, nepomyslím si o firmě nic lichotivýho:-/
Na tohle je super mít velkého černého psa, který štěkne ![]()
dzizisketa to jo!
no ale chapes, bilej den, u dveri ti zvoni dva typci a prej muzem si jit prohlidnout vase pripojeni k internetu, no wtf?
Lilly_Ku To už je jen krůček od dobrý den, můžem si prohlídnout vaše kreditní karty? ![]()
viktorka_od splavu Moje mama pracuje v polostatni firme a hrozne dlouho nemela sluzeni email, tak si zalozila svuj "firemni", protoze pro tu praci to bylo zasadni a hlavne obrovske ulehceni pro klienty. Pro me to bylo scifi, ze jim nechteji zridit email.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí