"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Noren
616 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 11:41

Candance Já jsem včera s hrůzou zjistila, že se horko těžko narvu do kožených rukavic, které jsem loni v pohodě nosila. A s některými prstýnky mám taky dost problém 

Offline rozarka
4221 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 13:31

Candance A co uši? Mám tenké lalůčky,u náušnic je mi vidět puzeta (nebo jak se jmenuje ta část)

Offline catch
215 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 14:05

palahniukowa 

Fakty: mas bambucke maslo, tj kys. stearovu a plet mas nachylnu na akne. Kys. stearova (obsiahnuta i v kakaovom tuku) ma hlavne ochranne ucinky na plet, pouziva sa skor pre atopikov, ekzematikov, suchsiu plet. Zial, s vyrazkami si nerozumie. Daj sancu prirodnej kozmetike, len pozeraj po spravnom zlozeni - lahke oleje ako mandlovy, marhulovy, hroznovy, skvalan, caprylis a tiez sleduj, aby v INCI nebol glycerin a alkohol alebo aspon nie na poprednych miestach.

Bambucke maslo je super vec, no v tvojom pripade ho vyuzijes skor na telo a pery.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 14:20

catch 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 15:03

palahniukowa 

souhlasím s catch - já bych si třeba bambucké máslo na sebe dát nemohla. teď na sebe tak nějak kombinuju ordinary a místo krémů oleje. jen vychytat ten správný olej mi dalo dost zabrat.

myslím, že u hodně lidí je špatná zkušenost s přírodní kosmetikou způsobena ne tím, že "není pro ně", ale že si nevybrali správný produkt pro jejich typ pleti. najít správný olej byl v mém případě běh na delší trať, ale konečně mám makeup na hladkém podkladu. s žádným krémem mi to dlouhodobě nefungovalo.

ale třeba přírodní krémy pro mě nejsou asi vůbec, těch jsem zkusila mrak a vždy skončily k natírání nohou :/ zato přírodní šampony si naprosto chválím.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:06
Reakce na catch:

catch bozi analyza

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:07

Jiná Realita mas ten rosehip? ten odhaduju, ze by ti mohl sedet, jo a pak ten skvalan, neni to olej, ale hydratuje ama olejovou konzistenci

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:08

mam blby dotaz, kde se da (v kamennem obchode) sehnat proteinovy prasek bez prichuti (konktretne v Olomouci). Maminka shani a nevim kam vlezla, meli jen hraskovya nejake dalsi veganske proteiny, staci obyc bilkovinovy z mleka. Mozna DM? Nebo nejaky obchod pro sportovce?

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:24

0zero7 Mám oba a jsou super. Mně v neděli dovezla dcera další dávku, sedm kousků, včetně makeupu. Squala, dávám ve dne, Rosehip na noc ještě s jedním hydrattujícím krémem. to jméno si nepamatuju. Nějaký muslti mouisturizing. Samá hydratace. Plus dávám na noc občas céčko a den prokládám Buffetem a matrixylem.

A co si koupit proteinový prášek a nebrat si k němu ty příchutě?? třeba od Ketodiet, ale jsou různé jiné. V kamenných obchodech netuším.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:32

Dadoo Super, ze vam to vyhovuje, ja tech veci mam mraky teda, jsem desna.

Proteinovy prasek a nebrat prichute? Neznam, to prave chci, ale co jsem videla (tady i v cz) je protein praskovy vzdy bud bez prichuti nebo s prichuti, nic se nemicha. Kamenny obchod z duvodu, ze to potrebuje rychle.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:37

Dadoo Jinak odbocim teda, ale ta Ketodiet neni (podle me) na dlouhodobejsi stravovani vhodna, je to idealni spis na to, kdyz clovek nema cas uvarit, tak si da polivku atd. Ale je v tom spousta stabilizatoru, nezadoucich ingredienci vcetne zahustovadel atd. Nevim, jestli se tak stravujete (tusim, ze ne, protoze pisete i do jidla o vareni), ale lepsi je proste varit bez sacharidu z dobrych surovin a drzet to pod 25g denne, telo dostane i vetsinu zivin co potrebuje atd. Krom toho je tohle teda dlouhodobe drahej spas, se mi zda. A jejich keto kase maj 27g cukru ha ha not oasi ne teda...

Jsem se neudrzela, pardon, jen pokud to nekdo s nadsenim konzumuje, tak fakt ne...

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:38

0zero7 Jé, ty pocházíš z Olomouce? Tam je to tak boží...Ale to už je OT Já jsem si kdysi kupovala proteinový prášek v DM, ale teď fakt nevím, jestli měl příchuť. Ale mají tam docela výběr, určitě bych šla nejdřív tam.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:44

Luna JJ pochazim, prave jsem se dozvedela, ze v zapeti co pokladu nohu na evropsky kontinent, tak bude sraz ze zakladky, tak se snazim infiltrovat organizatorsky tym odsud, at to neni v nejake desne pate cenove. Zas ne hogo fogo, spis aby se tam vsichni citili prijemne. Jako treba Drapal nebo tak, nepada te neco? Prej je v Riegrovce nova pivnice. Ja nebyla roky v CZ tak neviiiim.

Te vyuzivam co, pardon.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 22:54

0zero7 Já teda z Olomouce nejsem, ale miluju to tam. Nicméně tam každý rok jezdíme a manžel zrovna o tom Drápalovi básnil, že super. Chodí tam i na večeře se zahraničními partnery (jezdíme s ním na jeho služebku, hehe). Jinak moc neporadím, já spíš vysedávám v kavárnách, moje oblíbená je Kafe jako Lusk, ale to je teda jen tak na dopolední pokec s kamarádkou.

No a pak nemáš být tak pozitivní a skvělá, když pocházíš z takovýho místa! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 23:11

0zero7 mám skvalan s něčím smíchaný, teď nevím s čím (asi ylang ylang? ) a je to ok. v příštím kole plánuju zkusit růžový.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 23:14

Luna Ooo, diky velkovezire! To je mile.

Myslim, ze Sweet Potato nebo Garfie jsou z Olo. Treba poradi.

Kam se clovek nedostane od proteinovyho prasku ehm.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 23:15

Jiná Realita To ale asi neni ordinary ne? S ylang ylang. Ten rose hip jsem zatim zkousel a jednou a dobry, eni tam mastnej jak macadamia, ten mi teda vyhovuje, pac jsem sucha.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 23:54

0zero7 Já myslím, že v jakékoli prodejně s výživou pro kulturisty by mamince poradili. Skoro všechny firmy dělají proteiňák bez příchuti.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 00:33

0zero7 neee, je to saloos :) z ordinary mám jen "chemii" (nějaké retinoly, cé a matrixyl).

Offline Garfie
28595 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 00:42

0zero7 Hele, ta Riegrovka (tuším se to tak i přímo jmenuje) je skvělá, vaří si i vlastní pivo (sládková je tam ženská) a dost dobře vaří, specializují se na steaky. Nahoře v patře by vám to určitě mohli i uzavřít, jen je to taková dlouhá nudle....(pro Luna tip na příště), Drápal je pochopitelně klasika. 

Protein myslím v DM, určitě mají bez příchutě i ve Sklizenu (jak se jde od Prioru směrem na Neředín, teď nevím, co to je za ulici, 8.května?), ale určitě tam bude dost drahý. A možná jestli nemá protein bez příchutě Nutrend? Mají prodejnu v Šantovce a jsou to olomoučáci, i přes e-shop dodají prakticky okamžitě.