"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 01:13

Garfie ses zlata dikes, ja se prave koukala na tu pivnici v Riegrovce, vypada to, ze maj jeste i jiny prostory nez nahore, to by mozna slo. Libil se mi ten pivni vyber teda, jsem zmlsana odsud, samej malej pivovar tady (jsem byla skepticka pri stehovani a posleze prijemne prekvapena)

Navrhnu tohle i Drapala a uvidime, asi to vezmu do rukou pres ocean, pac jak to organizujou chlapy tak to je jak pojd na me zboku (jako ze je jim to trochu jedno)

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 01:14

Garfie jo a nutrend jsem se divala, ale nemaj online bez prichuti, tak asi v obchode taky ne, napsala jsem mamince at tam zavola.

Online dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 08:50

Nevíte prosím někdo, zda a jak jsou pohodlné lodičky z Alda? Předem díky!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 08:58

dzizisketa nejake jsem si tam parkrat zkousela, ale nikdy nekoupila. Pohodli nic moc a to i s ohledem, ze jde o lodicku a celkove mam z te znacky pocit, ze jsou ty boty trochu z papiru. Ted jedny mam, jarni teda, uvidim, zda aspon sezonu vydrzi.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 09:42

Jiná Realita 0zero7 Uplne blby dotaz. Jak se pouziva ten olej? Stejne jako krem nebo je potreba pridat jeste neco dalsiho? Ja jsem dala na nazor paktofonika (myslim) a koupila naprosto impulzivne odlicovaci olej, ze to zkusim bez vsech tech gelu a micelarek. Prvni mi padnul pod ruku levandulovy Saloos v DM, ruzovou vodu mam misto tonika. Nevim, zda je to placebo, ale fakt mam plet mnohem lepsi. Takovou "zivou". 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 09:45
Reakce na 0zero7:

Garfie jo a nutrend jsem se divala, ale nemaj online bez prichuti, tak asi v obchode taky ne, napsala jsem mamince at tam zavola.

​Tady maj bez https://www.myprotein.cz/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:40

0zero7 Internet je dneska rychlý. Já jsem z objednávala  protein a další věci v neděli a dnes to mám doma. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:47

dzizisketa já mám od nich jedny mokasíny a mám stejnej pocit jako jinx že moc nevydrží. Do lodiček bych spíš nešla. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 12:35

Lamicka já se odlíčím, pak se trochu nastříkám růžovou vodou, pak si v dlani smíchám matrixyl od ordinary, olej a další růžovou vodu (protože olej sám se 1. blbě roztírá, 2. špatně vsakuje) a natřu. za chvíli to vsákne.

pleť nemám rozhodně krásnou, vrásky taky mám, ale od té doby, co to dělám takhle, se mi ztratilo neustálé šupinatění kůže, skoro nemám akné ve formě boláků a pleť je hladká, takže po nanesení makeupu se mi nedělají mapy.

zatím nejlepší byl asi šípkový olej a skvalan s kamélií (saloos).

jestli ucpává póry, to nemůžu říct, protože je mám ucpané pořád a vším, nepomáhá mi na to vůbec nic, ani retinoly, ani kyseliny.

Online dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 12:45

jinx Ounz díky, já si to tak nějak myslela

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 14:36

Jiná Realita diky za radu

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 14:47

Potrefenáhusa Moc prosím, ještě na MP jsi dávala odkaz na stránky kde si vytvořím kočku jako cartoon a pak mi to vytisknou na spoustu věcí. Asi bych potřebovala něco s Fuseklí :-) mohla bys mi onen odkaz osvěžit? Moc díky

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 15:37

Jiná Realita catch 

Mám opravdu blbý dotaz  - když se smíchá olej s hydratačním přípravkem na vodní bázi a nanesou se současně, nazabrání pak olej vstřebávání té druhé složky? Používám Buffet od Ordinary a na to šípkový olej večer a marulový olej nebo squalane ráno, ale vždy ve dvou krocích, olej až na závěr po vstřebání buffetu. Může mi to někdo, prosím, trochu osvětlit mechanismus fungování?

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 17:12

Zajimave cteni co tu kdo s cim micha. U me vladne zero care a zero terapy.....je to az prijemne, dost to setri cas a penize,jen ta vizaz pokulhava:-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 17:57

catch dodatocne vdaka za skvely rozbor!

Jiná Realita mne praveze pride, ze to bambucke maslo nie je problem - pouzivam ho uz par tyzdnov tak, ze si nastriekam na plet ruzovu vodu a nasledne vmasirujem to v rukach roztopene maslo - niekedy pouzijem dokonca olej z bambuckeho masla ako ocny krem; plet paradoxne vobec neostavala mastna, ale prijemne vlacna; problemom budu skor mydla, tie som si objednala nedavno a bum, pohroma je na svete, odkedy ich pouzivam :-/ no uvidim. ale na konceky vlasov a psie labky je to maslo tiez super a psy po nom krasne vonaju  

Offline catch
215 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 19:31

Krehutka 

ked zmiesas in situ olej s vodnou fazou, nerobis nic zle. Ale robis dobre i to, co pises najprv vodnu fazu na tvar a este na vlhku plet naniest tu olejovu fazu. Mechanizmus bude asi polopate povedane: tuky (samozrejme, vhodne pre dany typ pleti) spomaluju odparovanie cennej vody=hydratacie z pleti.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 19:42

Pro všechny, kdo shání sedačku s vysokým opěradlem, hlásím že v baumaxu mají dost modelů s různýma přídavnývma opěrkama na hlavu.

Akorát když jsem se dožadovala přesných rozměrů jednotlivých kusů (kvůli dveřím), tak teda na mě koukali trochu divně. První odpověď byla "tak jak to tu vidíte" (tvar do L jako na obrázku). Když jsem opáčila, že takhle v jednom kuse to asi neposílají, tak jsem se domohla toho, že kusy jsou dva a přeměřili mi to.

Offline catch
215 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 19:44

palahniukowa 

pod slovom mydlo sa moze nachadzat kadeco. I zlozenie olejov v mydle najma na pleti moze urobit svoje. Co vsak neznamena, ze mydla odsudzujem - aj tu treba pozerat na zlozenie ako na kremy.

Taktiez si treba uvedomit, ze mydlo je zasadite, bezne umyvacie gely na tvar skor kysle, prip. neutralne. Mam skusenost, ze tvrda voda z kohutika a mydlo si nie vzdy rozumeju.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 19:53

catch díky za vysvětlení. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 20:30

coralline , nene, to si dobrovolne nikdo domu neda, nebo... ??? :O