Mám dotaz k PayPalu. Právě jsem si objednala z jednoho polského e-shopu (lulua.pl). Peníze mi PayPal na kartě bloknul, ale místo, aby mi přišel obvyklý účet, mi do schránky přistála zpráva Your Payment to ... is pending
.
Že prý platba možná není v souladu s jejich podmínkami užití, proto ji pozastavili a prošetří ji a během 72 hodin mi dají vědět, k čemu dospěli
.
To jako myslí z mojí strany nebo ze strany obchodníka?
Stalo se vám to už někdy někomu?
wendulka, nemusíš sa báť, mne sa to stalo asi pred mesiacom, pred vianocami, u anglického predajcu... a presne toto isté mi vypísalo... že je podozrenie, že tá transakcia nie je v súlade s ich obchodnými podmienkami.... a že to bude trvať 72 hodín to "vyšetrovanie" ... u predajcu som mal stav - nezaplatený... trvalo to dva dni a transakcia prebehla v poriadku (ale bez nejakej omluvy), bol som nahnevaný, bolo to pred vianocami a čo mi má kto zadržiavať peniaze, navyše teda paypal... (aj mne z toho vyplynulo, že je to nejaká kontrola, lebo u toho predajcu som predtým platil cez paypal veľa krát a v pohode, žiaden problém)... odteraz platím u známych obchodníkov priamo kartou, paypal len výnimočne, leda ak platím niekde po prvý krát