"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 19. února 2018 14:54

Karja děkuju za útěchu. právě se bavíme s kolegyní, že naše mamky to s náma takhle neřešily... horší je, že mi Evča právě volala z vyšetření, že jí doktoři řekli, že má astma :(

Offline Gatita
8642 příspěvků moje polička 19. února 2018 14:58

alibi Chválím tvoji mateřskou péči, mně se strie udělaly snad přes noc asi tak v 11 a máma nad tím mávla rukou, že to nic není. No, měla pravdu  Ale já se tím v těch křehkých letech dost trápila. V těhotenství jsem čekala, že budu s touto dispozicí zjizvená hodně, a ejhle - nemám na břiše ani jednu. je to záhada.

Mazala jsem ElastiQ každý den. A někde jsem slyšela, že se má do kůže při mazání trochu štípat, jakoby ji prsty povytahovat. Mně to pomohlo jako prevence ohromně, ale také si nedovedu představit, že to praktikuji celou pubertu...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 19. února 2018 15:03

alibi tak moja mama nemá strie, mne sa v puberte pár urobilo tiež, tak to aj myslím riešila, ale vtedy nebolo veľmi ako. Takže tak ma napadlo sa mazať v tehotenstve, že som vedela, že mám k tomu predpoklady.

A veľmi dobre, že upozorňuješ, budem musieť niečo vymyslieť s dcérou, je v tom veku a donútiť ju namazať sa čímkoľvek býva zúfalstvo. Jediné, čo znáša sú gely na svalovicu po tréningu.

Neexistuje niečo ako sú sprcháče 2v1 aj s takouto "funkciou" ?

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 19. února 2018 15:21

Gatita slniecko 2v1 je dobrý nápad - takhle narychlo jsem našla jen nějaký sprchový olej od Saloosu.

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 19. února 2018 15:27

alibi 

Taky se mi v pubertě udělaly strie na bocích a stehnech. Když to viděla maminka, tak vykřikla: "Proboha, co se ti to stalo?" U nás v rodině to prostě nikdo nemá/neměl, ani nevěděla, že něco takovýho existuje... Na kožním mi na to doktorka s úsměvem řekla: "No všichni nemůžou bejt krásný..." a nedoporučila vůbec nic.

V těhotenství jsem používala olej od Weledy a trochu masírovala (asi od 4. měsíce) a neudělala se mi žádná nová. Jediná, co se mi předtím objevila na prsou, po tomhle zcela zmizela.

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 19. února 2018 15:41
Reakce na luciole:

doktorka s úsměvem řekla: "No všichni nemůžou bejt krásný..." a nedoporučila vůbec nic.

některý lidi nemají vůbec ani krapet taktu. připomíná mi to zubaře, který mi léčil špatný zkus, protože mi vyskakovala čelist (především mě to trápilo při líbání  ) a ten mi řekl: "tak vám to spravíme a zase budete hezká holka". jako bych doteď byla nějaká zrůda 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. února 2018 15:50

mysmat 

Je to tak, bohužel. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. února 2018 15:52

ja doted myslela ze m&s sestku ani nevede

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:03
Reakce na luciole:
"No všichni nemůžou bejt krásný..."

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:03

alibi ten Saloos kuknem, vďaka.

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:11

alibi 

Taky bych ještě doporučila nějaký přirozený zdroj kolagenu, např. polévku z vepřového kolene.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:23

luciole Haha, mne se to udelalo taky brzy, asi ve 13 a matka rekla: Tak brzo, jo? Pche, Ja jsem to mela az po detech. 

Ale nakonec jsem vyhrala, po detech nemam skoro vubec zadny.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:36

slniecko Ten od Saloosu jsem mela, ale hrozne se to vypotrebovava, kdybych s tim nesetrila, tak to mam bez prehaneni na pet umyti. Koupila jsem si nejakej sprchovej olej levnej Isana z Rossmanu a je to stejny. Jenze to neni dva v 1, jen to proste min vysusi nez sprchac, ale promazat se stejne musi.

Ja bych s tim ty holky preventivne netrapila, koupila bych jim nejaka vonava telova mleka, upozornila je na to, ze v tomhle veku jim muze kuze popraskat, tak at se obcas namazou a hotovo. Ja bych z mamy asi dostala osypky, kdyby me nutila.mazat si zadek a prsa aby byly pekny:)))

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:40

Karja no ona se mě Evča na to zeptala - co jako s tím má dělat. a já nemám žádný praktický zkušenosti, tak proto se ptám :)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 19. února 2018 16:56

Karja ja sprchové oleje používam, zo saloosu aj iné, len som si nevšimla, že majú aj na strie.

Telové mlieka mláďa práve úplne odmieta a to má pritom suchú pokožku so sklonom k atopickému ekzému ...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. února 2018 17:01

Už jsem tady psala, že nemám strie a ani celulitidu? Má to prej 90% ženskejch, tak kdybyste neznaly nikoho minoritniho...

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 19. února 2018 17:08

Mutziputzi Co ty devce vlastne mas?

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 19. února 2018 17:25

Luna Kolenaaaaa 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. února 2018 17:35

Aranel Luna No přesně!