Berta Que tengas un buen tiempo en Bacelona, jak píše Lilly_Ku a nebo by šlo i Pásalo (muy) bien en Barcelona.
A použila bych vykřičníky na začátku i na konci věty.
711990 Fakt? Kurýr v Čechách nefunguje?
999 no posila se to postou...
Je to jak pise 711990 (dekuji nacelniku, zes to vysvetlil..
)
711990 A dopr....
Pavlena :D
999 No na Slovensku naozaj kuriérom. Len nahlasiš vrátenie a kuriér na druhý deň príde. Ja by som napísala do Cos a opýtala sa ako to máš teda poslať aby si to neposlala blbo. Síce moninika písala ze sa jej stratil balík za 200€ a vrátili jej to ale nemusí to byť pravidlo.Potvrdenie som dostala vždy.
viviktorka_od splavu To sem byla ja, sla o HaM a mohl za to ten ridic, on nemel pripravenej spravnej stitek.
Na Slovensku lze vrátit přes kurýra, v Česku byla nabídka jenom přes poštu. Už je to ale dlouho co jsem vracela, možná se něco změnilo.
A posílala jsem přes poštu bez potvrzení a ztratilo se...
continuity Isca Hlásím, že lepidlo je vyčištěno, ještě jednou díky. Akorát tam stejně zůstal vidět jakoby obrys tý samolepky. Na funkci to samozřejmě vliv nemá, tak na to peču. Ale poněkud mě dere ten princip přinést si už z obchodu novou věc s flekama ![]()
Moc prosím: nemáte některá zkušenost s jakoukoliv refundací platby placené debetní kartou do Francie? Jak dlouho vrácení peněz trvá? Mně už týden nic nepřišlo, ačkoliv ebay refundaci potvrdila a koupi i vrácení předmětu uzavřela:(((
Díky moc za jakékoliv info![]()
Máte prosím někdo zkušenosti s čištěním stříbrných šperků v domácích podmínkách?
Našla jsem nějaké návody s miskou s alobalem a kuchyňskou solí nebo nějakou speciální vatu.
Některé věci mám se zirkony a jedny náušnice dokonce s perletí, ty asi raději v klenotnictví?
Korsičanka a v tom potvrzení ti nenapsali, jak dlouho to může zhruba trvat?
Černá kočka Já jsem zkoušela ten pokus s alobalem, ale byla tam soda, ne sůl - vyložit nádobu alobalem, vložit sodu a šperky a zalít teplou vodou (možno i studenou, teplo to urychluje prý). Fakt to fungovalo, je to prostě chemická reakce. Pěkně to smrdí, protože se uvolňuje nějaká sloučenina síry
Ale na kousky s nějakýma kamenama nebo perletí bych to radši nezkoušela. Já jsem čistila čistě stříbrný věci.
Edit: Vlastně v sodě i soli je Na, tak je asi jedno, co se použije.
Černá kočka Perleť rozhodně doma ne, to je choulostivý... Ovšem stříbro čistím úplně běžně kartáčkem a obyčejnou zubní pastou.
Krehutka Právě že ne:( Žádné potvrzení, jen zpráva na ebay, že byla věc refundována...
viktorka_od splavu Vracela jsem kurýrem do Zary a normálně jsem od něj potvrzení o převzetí dostala. Přece není možné, aby nevystavil žádný doklad, když přebírá zásilku.
coralline musi vzniknout elektrolyt takze je to opravdu jedno (jeste muze byt ocet, nepomuze tomu alkohol) a miska musi byt nekovova, ja jsem prd chemik, ale rekla bych, ze se uvolnuje se sirovodik, ktery na tom stribre puvodne zoxidoval. takze smrad jako zkazena vejce.
.
Děkuji za tip na cukrárnu Martinák. Zatím ochutnán jen větrník, ale... ach....
Sweet club zkusíme příští týden.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.