continuity Jo jo, přesně tak to smrdělo
A měla bych to zopakovat, některý kousky už mám zas pěkně černý.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dadoo Jo, oni potvrzení běžně dávají. Tohle byla ojedinělá situace;-). Pak mi poslali to číslo zásilky e-mailem.
Černá kočka já si nechala vyčistit stříbrné věci s kamínky ve zlatnictví, a k čištění mi nabídli i pokovení rhodiem, jako prevenci černání.
kdo tam chcete?
https://notino.jobs.cz/detail/?id=G2-1256091928-aden_brand0&rps=233
mi to vybehlo jako odkaz v clanku: Kde plati 50+ ![]()
continuity kdyz ja asi nemam byznysove mysleni ![]()
Korsičanka banka by měla refundaci provést do 3 prac dnů od potvrzení, že refundaci zadali. Pak ještě zaleží na konkrétní bance příjemce, něž refundaci potvrdí. Hádám, že pokud se jedná o mezinárodní banku může to trvat klidně dýl. Počkala bych do pondělí a pak kdyžtak zkusila zavolat do svojí banky.
Da se na modernich cteckach knih nastavit odstin stranky? Pujcila jsem si na zkousku ctecku Pocketbook v knihovne (asi dost stary typ), ale displej mi prijde na prijemne cteni dost tmavy.
Lamicka nepodsvícená čtečka se nijak "zesvětlit" nedá. musíš kdyžtak pořídit podsvícenou, já bych stejně už bez podsvícení nekupovala.
nellielovett Moc díky za radu, ale mně 13.3. končí 30-ti denní garance na ebay na vrácení peněz, tak písnu večer radši jim - ať to v po mají:( Dnes je to týden a nic:( Vyzkouším však všechno - v po kontaktuju spořku!
viktorka_od splavu Ptam se, protoze mi prijde hodne hodne tmava. Jestli to je normalni nebo jsou v tom nejake rozdily. Podsviceni je dobre, jo? Ctecky se tu nedavno resily, ale jak se tu spatne hleda, tak to nemuzu najit :(
Lamicka ja nevim jestli ten displej nejak starne, neprijde mi to, mame pocketbook jeden hodne stary a je ok. na dovolenou pod slunecnik perfektni. ale na cteni v seru, nebo jestli ctes v posteli, abys nemusela svitit a nikoho rusit je to podsviceni genialni. tak proc kupovat horsi vec... jinak pocketbook i kindle jsou tu chvaleny.
Lamicka Já mám x let starej kindle a tmavej není, čte se mi v pohodě. Pocketbook jsem nikdy neměla v ruce, tak nemůžu srovnat. Já bych nechtěla podsvícenou čtečku, ale to záleží na osobních preferencích.
Asi by to chtělo zkusit nějakou novou, bůhví co ta v knihovně má za sebou, ve větších obchodech s elektro by mohli mít něco vystavený ne?
coralline Jj, to určitě udělám.
viktorka_od splavu Díky. Asi půjdu spíš do podsvícené. Při uspávání dětí na dovolené se to hodí.
coralline tak tu podsvicenou prece nemusis rozsvecovat kdyz neni tma:-) nebo z jakyho duvodu?
viktorka_od splavu Mně je docela nepříjemný na oči koukat např. do notebooku potmě. Nebo na televizi. Podsvícená čtečka asi bude pro mě to samý (ale nezkoušela jsem). A naprosto chápu, že ostatním to vadit nemusí.
Akorát kino mi nevadí, tam je to plátno dost velký ![]()
Podsvícení se dá vypnout, fakt není absolutně důvod kupovat model který to neumí. Stopro nejpozději do měsíce se stejně dostanete do situace, kdy si řeknete, že by se vam podsvícená zrovna těď sakra hodila.
coralline neni to vubec to samy.
viktorka_od splavu Je to možný. Ale jak to vyzkoušet, aniž bych si ji koupila? V krámě mi asi nezhasnou.
Já teď stejně neplánuju kupovat novou čtečku, dokud stávající bude fungovat.
byl někdy někdo na kurzu malířství?
asi se chci přihlásit, prostě mě popadla chuť malovat
neustále si fotím inspirace, které si chci někdy namalovat, a potřebuju k tomu trochu zvládnout nějaké techniky.
Jiná Realita ja na to mam skolu a je to teda o dost narocnejsi a mene romanticke, nez by si clovek predstavil (ja to delala od malicka teda, takze celkem asi 20 let plus minus). U malby je dobre zvladnout napred kresbu, kvuli perspektive, zkratkam a dalsim zakladum. Jinak ti tyto veci muhou zpusobit problem, pokud tedy nejsi vylozene talent, ti to vidi na prvni dobrou. Je to narocne prave na zvladnuti techniky, namalovat ve cviceni treba zatisi ze sklem, to jsme nadavali vsichni :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí