"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:06

whiskas No ale to musíš povedať kaderníkovi čo očakávaš. Ten by ti mal povedať čo sa dá a čo nie prípadne ti doporučiť niečo lepšie. 

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:09

Pinot Noir Já jsem si teda hned řekla, že to nemáš tak hezký jako jindy, že to nebude práce Catherinne. Ale žádná trága to není.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:13
Reakce na Pavlena:

Kdyz uz jsou tu vsechny cyklistky, poradte prosim nekdo helmu, nejlip nejakou velmi slusivou. A nejlip vhodnou i na brusle a pripadne lyzovani. Vsechny ty aktivity provozuji obcas a velmi rekreacne. 

​Já mám tuhle Spezialized se special prostorem na cop/culík. Myslím, že je fakt slušivá  Dělají i jiné barvy. Na brusle se dá použít taky, ale na lyžování jsou zase úplně jiné přilby! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:27

Pavlena hlavne doporucuju helmu se stitkem, proti moucham je to neocenitelne :D

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:34

Ja mam takovou podobnou helmu jako paktofonika , ale zelenou  potrebovala jsem ji narychlo a v moji velikosti meli jenom tuhle barvu. Vypadam v ni jenom nepatrne lip nez v klasickej cyklistickej, porad dost blbe. Nejlip vypadam v lyzarskej, ale to je tim, ze pres jednu polovinu ksichtu mam brejle a pres druhou nakrcnik. 

Pouzivam tu cyklo i na brusle, no prej by byla lepsi specialni na brusle, ale ja jezdim hodne rekreacne, tak se mi nechtelo kupovat dalsi. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:52

whiskas No mne tvoje vlasy prijdou hezke, asi mas nejakou utkvelou idealizovanou predstavu, ktera neni realna. Mas peknou barvu, krep neni nikdy videt, proste bych to nejak normalne strihla na polodlouhy vlasy a hotovo. Na ty nafoukany helmy bych se vykaslala, to v realu snad ani nikdo nenosi.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 22:06

Karja Díky. S barvou jsem spokojená :-). A asi máš pravdu, neuškodil by mi reálný pohled na věc. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 22:13

whiskas A tu barvu barvis jen u kadernice? Je fakt pekna, sedne ti a prijde mi porad takova stejna, jakoby byla tvoje, ale to tusim neni, ne?

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 22:27

Karja Ano, jen u kadeřnice, mícha mi dohromady dva odstíny. Moje vlastní barva je taková nijaká, myší, vlastně už ani nevím :-D.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 09:56

Tulipe dekuji za tip. ja nasla nejakou znacku Bern, delaji prilby na mestske pouziti (skate, in-line, kolo) a maji jakesi vepinaci vnitrni vlozky, takze se daji modifikovat na lyzarskou. Ja nelyzuji, max se budu pokouset na nejake modre sjezdovce tak 1x za dva roky a na to by snad tato prilba stacila. Nechci schranovat nepouzivane kramy, takze mi toto reseni prijde dobry. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 16:55

Pinot Noir  tyjo, já vás nepotěším, ale taky jsem si těch vlasů všimla....ne že by to bylo strašný, ale předtím mi to přišlo prostě lepší. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 17:32

whiskas A ja jsem si vzdycky myslela, ze pohledne stihle blondynky v peknych hadrech z velkomesta nemaji problemy.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 19:17

whiskas Jo, je to pekna barva, jde k tobe. Ja mam taky mysinu a ted ji nechavam uspesne odrustat do kompletniho mysiho vzhledu. Ona se ted vratila v poslednich letech do mody, ale nez mi to odroste, tak to uz jiste bude zase pasé.:-D.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 19:31

Karja jabsom si vzdy hovorila ze mam mysinu, a ked som si to konecne nechala cele odrast, tak je z toho celkom pekna svetla hneda. Ono to vzdy vyzera oproti tym umelym farbam tak nijako ked su len odrosty, konecna farba bude dobra :)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 19:46

olivieraa Ja mela mysinu pred barvenim, takze hneda z toho nebude, spis aby me casem neprekvapila nejaka seda:-D. Ale rikam si, ze kdyz v lete slunicko mysinu vysisuje nebo se tomu trochu pomuze zesvetlenim, tak to vypada hezky. Ja se na to tesim, barvy mi moc nesedly vetsinou sly hrozne do teplych odstinu, a odbarvovani me silene casove a financne a I udrzbove stvalo. Tak uvidime.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 20:08

Karja ja uz som bez 5 rokov a neviem si to vynachvalit :) uz len tych chemikalii co na sebe zredukujes! Tiez dufam ze do 60 minimalne budem bez sedin!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 20:13

olivieraa No uvidime, jedna cast rodiny nema sede vlasy vubec, a maji I moc hezke barvy. Ale rodice mam sedivy oba, takze v 60 uz asi urcite:-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 21:29

Karja Ja som mala myšinu a po 8 rokoch farbenia som si nechala vlasy odrásť a znovu mám myšinu ale vyzerám ako keby som mala ombre a melir v jednom :D 

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 10:31

Moc prosím - kamarád nemůže spát (špatně usíná, spí lehce, brzy se budí prej), zkoušel zatím jen čaje, obvyklé byliny - prej bez výsledku. Ráda bych mu nějak pomohla, cítím se lehce (iracionálně) provinile - jsem téměř narkoleptik...

Nemáte někdo nějaký osvědčený tip? Doplňky, babské rady, cokoliv bez předpisu, co funguje, ale i na předpis, pokud to někomu skutečně pomohlo a není to úplnej dryák; klidně i nějaký ty čaje...

Předem díky všem!

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 11:03

Pavlena Mechanika pádu z kola/bruslí/lyží je trochu jiná. Proto bych rozhodně nebrala cyklohelmu jako bruslařskou nebo lyžařskou. To co má Paktofonika asi ano, tam je hodně chráněná hlava i ze stran a zezadu, ta je spíš právě na brusle. Ale teda jet v tom celý den na kole bych vážně nechtěla. Co se týká ochranných prvků, trvám na těch navržených přímo pro ten konkrétní sport, když už to teda musí bejt. Takže na kolo mám cyklistickou, na motorku jasně motorkářskou a snb lyžařskou. Na brusle a městské kolo nenosim, neboť jsem fiflena a případnou vinu budu dávat sobě.