"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 20:04

Gellnerova Tak hlavne ja niesom žiaden odborník. Niečo som si prečítala, zbehla som recenzie...V obchode sa ma snažili presvedčiť že potrebujem ten drahší a fialový. A ja som chcela ten lacnejší a zelený :D  A ak budeš chcieť košík tak kúpiš a pripneš. :)

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 20:07

Kokoska Košík byl fór . Na fitness kouknu, ale zní mi to jako kros/trek ... váha prima postřeh, to moje je těžký jako blázen. Dík za odkaz.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 20:10

Gellnerova Ta váha roste třeba i odpužením vidlice vpředu nebo i vzadu, což se dost prodejců snaží vnutit, jakmile slyší, že přejíždíte 20m po nezpevněné cestě. Já to nemám a nijak mi to nevadí, jen teda mám širší dámské gelové sedlo, to jsem si vzala ze starého kola. Dá se i koupit samostatně.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 20:38

Kokoska Ja som za odpruženie rada, v podstate som ani nad bicyklom bez nerozmýšľala, do terénu fajn no a keď vozíme psa tak je to pre neho tiež príjemnejšie. Ale to Gelnerová asi nebude :D 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 20:41

paktofonika tak to jo, pro psa je to asi lepší. Manžel má jedno kolo fakt do těžšího terénu, odpružené vpředu vzadu, to je jak houpací křeslo, na tom bych dostala mořskou nemoc.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:03

Dnes jsem cestou do kancelare videla matku s ditetem s krosnou na zadech a k ni privazanym nocnikem, nove trendy?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:08

Kokoska ale nedostala:) navic se to da zamknout pokud neni potřeba pružit. Ale ja jsem postižena jinym typem kol, mam za cca 6ti nasobek toho co je ochotna dat Gellnerova a už taky pokukuju po něčem lepším :D ale předtím jsem měla maxbike, je to tak srovnatelne s meridou, na silnice i cesty kolem kravina cajk. V předu odpružené.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:08

Mutziputzi Co se v mládí naučíš... dětská verze, no.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:09

rasaNori No zamknout se to dá, jenže to pak v tom terénu jaksi ztrácí smysl 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:10

rasaNori No presne dá sa zamnknúť. Zabudla som to zmieniť 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:49

paktofonika náš pes má 25 kilo, tak asi ne...rasaNori ď...tyvado, mě vždycky zajímalo, jak tyhle cykloformule jezdí...

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 23:09

Mutziputzi To bude ta bezplenkova metoda, takze nocnik ihned pripraven:-D 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 23:13

Gellnerova Ja mam authora, s tatkou dohromady teda:-D si nevyjedeme spolecne, ale jezdi to samo fakt ze jo, clovek se na tom vubec nenadre. Ale to dela hlavne asi vyber typu tech galuzek, tomu bych se hodne venovala, zadny zbytecne siroky, kdyz to mas na zmrzku a do kravina;-).

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 02:23

Nevím, kam s ním, tak jsem zvolila toto vlákno. Mám opětovný dotaz, máte prosím tip na kadeřnici/kadeřníka, který splní následující? 

Mám blbě vlnité vlasy, což je, zdá se, oříšek. Očekávám, že po zastřižení budou vlasy lépe držet a ne, že je budu hodinu upravovat a výsledek vydrží max.další hodinu. Ocenila bych, kdyby vlasy byly na obou stranách stejně dlouhé :-D a také, pokud řeknu, že nechci, aby vlasy byly ve výsledku do trojúhelníku (největší objem ve spodní části vlasů), aby to kadeřník respektoval a vlasy zručně prostříhal, totéž s ofinou. Docela fajn by bylo i to, kdyby zadní partie nevypadala jako kastrol a opět nebyla do "A" (do zvonku). Jako bonus bych brala, kdyby do sebe vlasy zapadaly a měly nějaký tvar. 

Chápu, že toho nechci málo, ale třeba někdo takový existuje .

Vím, že mi tady někdo nedávno chválil vlasy, ale zdání klame. Mám je čerstvě ostříhané a absolutně nedrží, viz popis výše. Na mé vlasy bohužel nefunguje pouhé ustřižení, musí se to doladit prostříhámím (po profénování, aby bylo patrné, kam vlasy padají, na sucho?). 

Představa je cca taková:

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 02:40

Většinou to ovšem dopadá spíše takto , jen delší verze a ještě každá strana jiná.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 02:43

Nebo takto.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 02:46

Takto se mi to rovněž líbí:

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 05:05

whiskas Mne prijde, ze na tenhle uces nemas proste vlasy. Soudim podle fotek jen,  ale proste mi to pro tvuj typ vlasu prijde jako neprirozeny uces. Co se ti na tom tvem hladkem ucesu nelibi, mne prijde fajn, tyhle nafoukane vlasy mi prijdou dost demode, treba ten prvni by byl mnohem hezci bez te vrchni nafoukane.partie... jinak me moc pekne ostrihala catherinne, hodne lidi mi to chvalilo, ale uces jsem teda mela rovnej hladkej. Ted teda chodim z pohodlnosti k nejblizsi kadernici, co je za rohem a bez objednani, bliz uz je jen salon pro psy:-). Schvalne bych chtela videt tve vlasy I jinak nez bezprostredne po uprave, protoze po jsou uplne skvely.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 07:42

Karja pozor jako... okolo kravína, nikoli do kravína .
Takže mám ve výběru CMT, Kellys a Authora, v cenové relaci se to omezuje na pár kol s podobnýma parametrama, tak asi je skoro jedno, co vylosuju. Už jen vyzkoušet. Dík všem.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 07:50

@Gellnerova Ja vim:-D. Ja jsem se ptala kolegy, co jezdi na kole, takovym tim terennim, kola spravuje a tak, ze jako jaky kolo do 12 tisic a on mi rika,no do 12 tisic, to si proste kup nejaky kolo, tam neni co vybirat:-D. Kdyz pujdes do obchodu s manzelem a reknes, kam to mas a jak jezdis, tak ti urcite neporadi spatne. Ja bych si dala pozor na ty gumy, na terennich se fakt nadres, takze poradne zvazit, jak jsou cesty kolem kravina terenni ci nikoliv a zbytecne nekupovat sirokou galuzku:-D. A panskej ram, pokud ti vylozene neprekazi - se tam I lip dava tasticka;-).