"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 22. května 2018 16:41

Setare   Mne se prave postele u vas libi a vzdycky si rikam, ze si takovou poridim domu  

To mi muz taky tvrdi, ze se to bude posunovat (i kdyz prodejci rikaji, ze ten topper to drzi) A jeste me presvedcuje, ze to bude brzy vrzat, ten pruzinovy zaklad. Tak to asi zalezi na kvalite...

A ten textilni povrch je zbytecne utociste pro roztoce. Nakonec to asi vyhraje drevena vysoka postel s rostem. Diky!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. května 2018 13:19

proč je třeba na obrázek z větších nebo menších teček (ekvivalent koulí) speciální počítačový program? 

my jsme obrazy z teček dělali na gymplu jako běžné pracovní cvičení  a opravdu bylo poznat, co na nic je. nespočívá umění v tom, že to člověk umí nakreslit bez počítače? že vyloupne tvář ze shluku geometrických útvarů?

https://www.lidovky.cz/slozita-matematika-i-delikatni-prace-karlinskou-budovu-zdobi-sklenene-bubliny-z-lasvitu-gbs-/design.aspx?c=A180522_131314_ln-bydleni_ape

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. května 2018 19:59

Mate nekdo Foreo Luna? Pokukuji po mini verzi a nemuzu se rozhodnout, jestli to je skvela vec, ktera mi pomuze na moji plet, ktera se mi po vysazeni HA zblaznila (pupinky na brade a tvarich, rozsirene a ucpane pory), a nebo drahy kram, co mi po par pouzitich bude prekazet v koupelne. Zazraky necekam :) Ocenila bych nejake osobni zkusenosti.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:35

Zuzuli stejne poslouzi obycejny gumovy kartacek, akorat nebude vibrovat. Navic jsem nikdy neprisla na to, jak to vycistit. Ty rucni maji v normě

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:41

Solathis a neroznese se tim ta infekce akorat vsude? ja tomu nerozumim, ale fakt ma nekdo tak spinavy oblicej, ze si ho musi drhnout kartacem?

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:41

Solathis Tim rucnim rucnim me to nebavi :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:47

Zuzuli To je taky sonicky ne? Ja mam Clarisonic asi 3 roky a nic to nedela, maximalne si muzu domejslet, ze bez nej by to bylo treba horsi...podle me vyhozeny penize

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:38

viktorka_od splavu Tak ja to nepouzivam na otevrene rany, v mem pripade to funguje jako lepsi cisteni, jemna masaz a mozna i lehounky peeling (mam atop). A kdyz ho pouzivam, mam kuzi vyrazne lepsi, ted jsem ho ztratila a mam zas jeden pipunek vedle druheho (ale ne podebrane, proste vystoupla mista). No a navic tenhle za 80,- si troufnu vyrachat v dezinfekci na stetce, kdybych mela pocit, ze je nekde problem. U Forea bych se bala.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 23. května 2018 22:37

Zu Jo, já tu cukrovou pastu dřív používala. Ale vařila jsem si jí teda doma, normálně z cukr krystal:-D, musela se vychytat ta konzistence a hlavně já to lepila na běžný kancelářský papír, tak možná tím se to nepatlalo? No, ale nějak mě to přestalo bavit, ani ne ta příprava, to bylo hned, ale ta aplikace... moc zdlouhavý.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 23. května 2018 22:40

Nemáte někdo typ na fakt hodně účinnej fialovej balzám nebo šampon aby sundal žluté odlesky? Mám odrůstající odbarvení, teď se to vyžlutilo dost, asi sluníčko nebo nevím, používám už dlouho silver balzám Swiss, občas i šampon. Je to dobrý, ale třeba by to mohlo být i lepší....

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. května 2018 23:20

Karja ted nove jsem koupila v DM takovou syoss pastu a totez od Balea. Je to uplne modra barva, ja to radsi micham s kondicionerem.

Balea je takovej pytlicek u samponu a ten syoss je spis tuba normalne u barev na vlasy. Oboji je dost silny, jenze uplne nevim jak dlouho to na vlasech nechat, aby nebyly uplne modry pak;) ale silny je to hodne

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 07:23

Zuzuli Dostala som ten malý jednorázový k nákupu(už odišiel) a podľa mňa je super. Ono aj záleží s čím si pleť čistíš, s tým čo používam ja to fungovalo skvelo a pleť bola po použití príjemná. No ale ja nemám nijak zvlásť problematickú pleť, po zime som mala horšie obdobie ale teraz je to znovu fajn.

Clarisonic je podľa mňa niečo úplne iné, ten ručný som mala z DM a takisto sa to nedá porovnávať. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:07

711990 Diky a to jsem tam koukala jak trubka, tyhle silver produkty jsou pohazeny po celym regale s vlasovymi produkty. No koupim to a necham to dlouho. Modra mi nevadi, mne vadi ta zluta!:-D Dik moc!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:45

Karja no,ale je dobry si procist navod.vetsinou tam pisou jak dlouho nechat.Ja si tedy stribrnym "prelivem"z dm totalne znicila vlasy,ale barva byla dobra,to zas jo.:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:46

Karja a pokud regal u barev dvojitou ostrazitost.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. května 2018 14:05

Zarinya Diky za upozorneni, snad to nebude takovy drijak!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. května 2018 14:14

Karja ja mela z dm tohle,smi se to nechat jen dve minuty a maximalne dvakrat za mesic,no presto vlasy kaput.:-/

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 24. května 2018 14:38

Karja ja momentálne mám doma tento šampon. Normálne si s ním umyjem vlasy. Ale robím to tak, že si na mokré vlasy nanesiem štetcom najpv šampon na cestičku a následne až rozmasírujem. A opláchnem a dám komdicioner. Aje to dobre. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. května 2018 16:27

Janulik03 mě by děsně zajímalo, co by se stalo, kdybych se tím umyla já, tmavovlasá  ..nic? Nebo něco jo? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. května 2018 16:37

Ounz pamatujes na Brendu?