Kazdy vecer o tomto case sedi z vonku na okne a cumi. Co chce?

Kazdy vecer o tomto case sedi z vonku na okne a cumi. Co chce?

Janulik03 chce se kamarádit ![]()
Janulik03 Jé, takových kámošů mám! Máme na jedné straně terasy stěnu z dřevěné mřížky a popíná se po ní clemantis. A skoro v každém okýnku té mřížky bydlí jeden takový chlapák. Pozorujeme je vždycky z vířivky než se úplně setmí. V průběhu léta vždycky docela ztloustnou ![]()
Pinot Noir
to bych si moc nepohověla
Janulik03 chce tě sežrat![]()
viktorka_od splavu Tak oni nemají důvod opouštět síť, co by dělali ve vířivce
Jako úplně mazlit se s nimi nemusím, ale takhle z povzdálí je to svým způsobem krásné.
viktorka_od splavu Tak někdo se koupe se žraloky, Pinot Noir holt s
Hlasuju pro žraloky.
Pinot Noir já z nich mám tísnivý pocit, takovou lehkou nevolnost prostě. i když je to iracionální, no ale kdybys měla tu vířivku třeba na kraji útesu a bála se výšek.. tak tak asi.
Sweet Potato žraloci jsou fajn![]()
viktorka_od splavu Furt lepšie pavúky ako plná terasa bĺch a vší!!!
Prosim všichni něco napište, ať už jdme na další straně!
viktorka_od splavu Sweet Potato Nemohla bych třeba v té vířivce být, kdyby byla na terase žába
Brrr! U té navíc hrozí, že by si fakt chtěla zaplavat ![]()
Pinot Noir tak žába by si klidně se mnou zaplavat mohla. i had. dokonce i myš.. no tak tu bych, pravda, ve vodě mít nemusela:-) ale jinak mi vůbec nevadí. ani ten útes by mi nevadil:P
(jo a žížaly beru normálně do ruky![]()
viktorka_od splavu Mně vadí kde co, všechno, co vypadá jako červ, housenka, žížala, taky jsou mi strašně protivní protivní motýli, teda ta jejich tělíčka (housenka s nohama) a štítím se i brouků, když roztáhnou krovky a odhalí to tělo, blé, fuj, hnus. No a ty žáby. A slimáci pochopitelně, šneky nevyjímaje. Ale zrovna pavouci mi aż tak nevadí.
Janulik03 Jako muselas ho nacpat i na instagram, dík!![]()
Pinot Noir Ja sa štítim všetkého čo má viac ako 4 nohy alebo nemá žiadne nohy.
Sweet Potato Už to tam máš aj z bleskom aby si ho videla poriadne ![]()
Pinot Noir Tak z brouků mám přímo fobii, když lezou, tak jsou mi ukradení, ale jak se to zvedne a zabzučí, tak normálně chytám paniku a když letí třeba takovej roháč, tak se mi normálně udělá zle od žaludku. To je fakt jak vrtulník, hrůza, děs a peklo. No bohužel brzo jich bude všude plno...![]()
paktofonika Ano, jedna moje kolegyně tomu říká "nesprávný počet nohou", je to přesně to ta tvoje definice. Mám to vlastně taky tak, ale z těch mnohonohatých se pavouků štítím nejmíň ;) A pavouk je vlastně první skutečné slovo mého syna, pominu-li mámu a tátu, tak jsem k nim teď smířlivější ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.