viktorka_od splavu je sice min, nez jiny tyhle prasky, ale porad je. Takze asi lokalne to funguje:)
Zas na druhou stranu, placebo na me funguje skvele, ale zas zanicenej prst/pupinek asi placebem vylecit nepujde:D
viktorka_od splavu je sice min, nez jiny tyhle prasky, ale porad je. Takze asi lokalne to funguje:)
Zas na druhou stranu, placebo na me funguje skvele, ale zas zanicenej prst/pupinek asi placebem vylecit nepujde:D
999 to, co tady radí s paracetamolem, tak s aspirinem (nepotahovaná ta nejlevější tableta) - zaručeně funguje ;)
(kyselina salicylová)
mitford sister Já snad do tý lékárny dojdu podruhý...
.
mitford sister 999 jojo, mne na tohle funguje kyselina salicylova z Ordinary
Tulipe Tak tu nemám :-).
Z malého pupínku na bradě jsem si vyrobila fakt velkou parádu
. Nemáte někdo tip na urychlení hojení?
koloidní stříbro - přelévám si ho do refanu a přestřikuju... nebo pak jsem na to měla ještě nějakou ATB- vodičku na předpis, ale název už si nepamatuju...
RoSa Díky :-). Už to vidím, jak to všechno, co jste mi tu poradily na sebe navrstvím...
.
Z malého pupínku na bradě jsem si vyrobila fakt velkou parádu
. Nemáte někdo tip na urychlení hojení?
záleží, jestli to už je myšlen strup nebo ještě ne - pokud ještě ne, tak čistý jablečný ocet. namočit tyčku do uší a nechat na tom přitisknuté hodně dlouho. ale řekla bych, že i na hojení strupu to pomáhá.
Jiná Realita Díky :-). Už bych tu mohla skoro založit vlákno, co dělat, když si rozhnípete bradu... Aby tam byly všechny ty možnosti :-).
999 Tak asi se nebudu stydět za svoji radu: pokud vidím pupínek večer a ráno už ho nechci mít, dám si na něj trošičku zubní pasty. Něco zaschne, něco se v noci odrolí, ale pupínek to většinou do rána vysuší. (Pro kůži je to ovšem prasečina.)
Proti matlání si do toho pomáhá ta náplast, aspoň malinkej kousíček, vždycky si to uvědomíte, když vám do toho místa zabloudí prsty.
Aranel Já si budu hlavně po dnešku pamatovat, když vidim pupínek, ani se ho nedotknu...:-). Jinak radu zařadím dompříslušného vlákna...
Nemáte zkušenost s postelí typu BoxSpring? Chystáme se pořídit vysokou postel a tahle konstrukce mě docela zaujala.
Vlákno VIP zjevů mi připomnělo - používáte někdo cukrovou pastu? Postupovala jsem dle návodu, ale když to bylo tak akorát nahřáté, tak jsem nanesla, ale strhnout to prostě nešlo, protože se to dál patlalo. Bylo to nahřáté moc? Pomůže, když to nechám již nanesené schladnout?
Zu Zkoušela, zcela neúspěšně. A nevím ani o nikom z okruhu známých, komu by se to povedlo v nějaké použitelné formě. Já už roky kupuju Malago a Frukto, nechávám si ho posílat i sem do Norska. Oba skvělé a používám opravdu méně a méně často, protože chloupky opravdu slábnou a už mám i docela holá místa. Což při mém porostu je teda úspěch. Navíc mně opravdu zhladí pokožku a jsou to jediné druhy depilace, které moje kůže zvládá. Vosky, strojky, laser vůbec nemůžu. Jednak efekt kuřecích nohou týdny po kúře, jednak hluboké zarůstání, fialové fleky, krvácení a jiné srandy.
NAmofo takové srandy můžou nastat i po laseru? To jsem netušila. Kamarádky si jej velmi pochvalují..
Zu já jsem si ji jednou koupila v dm a šlo to, ale nemůžu to používat, zarůstám po všem včetně pasty. nesmí to lepit, když to chytnete do ruky. musí to mít takovou sklovitou konzistenci, která se pěkně táhne, ne že tím slepíte prsty ještě než to nanesete na nohu.
Pavlena Jo, bohužel. Já měla štěstí, že jsem zvyklá už pozorovat po každém takovém zákroku a řešila to hned. Ale četla jsem i o případech těžkého zanícení snad uzlin či čeho po laseru. Extrémní příklad byl dívka, která chtěla docílit bikini line a skončila s vyoperovanými vaječníky. Nějak jí ten laser zasáhl tříselné mízní uzliny (špatně nastavený či co), hned se na to nepřišlo, léčilo se co jiného až bylo pozdě a před třicítkou jí vyndali vaječníky i s vejcovody, aby jí zachránili život. Samozřejmě ne každý takto reaguje, ale je třeba být obezřetný, zvláště při opakovaných ošetřeních. Prostě nevíte jak je ošetřující znalý, jak je přístroj nastaven, jak zrovna vaše tkáň na to zareaguje apod. Já to vyzkoušela a pro mě to není.
Zu Já si to nechávám dělat, ta pasta je horká, ale nepálí to, dá se to snést, studená je podle mě špatně.
Mutziputzi To bylo fakt pomatení smyslů, koupit si to domů :-D asi to poletí a já si někam dojdu. Ale díky za info.
Tulipe Tady v US je to bezny, ale asi ti moc neporadim, osobne to nemam rada a mame klasicky postele s rostem. Jinak to ma kazdej hotel a 99% domacnosti. Bezne je to tak, ze ta matrace je na tom spodnim boxspringu jenom polozena, ale nema to zadny okraje, takze se to neustale nekam posunuje.
O co presne ti jde?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.