Jó kaštan taky znám! Docela drsný, ale funkční :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Noren Uprednostnujem tabletky, kvapky su hnusne. A jej Sinupret forte.
Noren Konvicka?
je v Praze nejaky pekny bazen? idealne roof top? neco, kde se da v peknem (!) prostredi stravit prijemne odpoledne s drinkem?
tak jsem se rozhoupala objednat zde diskutovanu coccinelle
https://www.spartoo.cz/Coccinelle-B14-TAUPE-x2715522.php
jenomze je to partnersky produkt tedy dodava nejaky italsky eshop (naprimo za cenu o 20% nizsi).
otazka:
je to duveryhodne?
kdyz se hecnu a objednam to naprimo, je to dobry napad?
dekuji mnohokrat
jinx Neni to sice rooftop bazen, pouze jacuzzi, ale spa v Emblem mam v planu, vypada to dobre
Mutziputzi spa dobry, ale ja chci opalovacku...
jinx se da, ne?

Mutziputzi , no vida
parada, parada, ja jsem googlovala a prave nic moc.
jaky kuryr vyzvedava zasilky na vraceni Zare?
(mimochodem posilam zpet ty sede kolektivni saty s uzlem, ten uzel mam na nejsirsim miste a vypada to hrozne)
baltik Na Slovensku stále niekto iný. Najprv chodilo DPD, potom GLS a keď som menila veľkosť tak balík vyzdvihol DPD kuriér a na druhy deň prišla Express zásielka DHL.
Tie šaty som skúšala a sú obrovitánske. No ved v nákupnom vlakne je foto.
Máte někdo zkušenosti s odstraňováním pigmentových skvrn? Krémy a séra už jsem vyzkoušela a nic. Je mi jasné, že nemá smysl s tím něco dělat teď přes léto, ale na podzim to musím pořešit, vypadá to strašně ![]()
LadyMary To jsem mela jako tehotna taky, byla to hruza. Mela jsem belici krem od BIodermy, trochu se to spravilo, ale stejne myslim, ze to vybledlo az casem. ![]()
LadyMary jak pise Luna, vybledne to samo, ted mas zasadni ukol nevyjit na slunce bez namazani padesatkou.. par let.
edit, omlouvam se, dotaz beru zpet
viktorka_od splavu Bojuju s tim uz roky, samo to bohuzel nevybledne. Bez faktoru 50 na obliceji ven nevyjdu ani kdyz je pod mrakem. Belici kremy a sera na podzim malinko pomuzou, ale efekt neni veliky. A uz me to pekne se..![]()
LadyMary mne fakt vybledly, ale trvalo to dlouho, mozna 10 let
LadyMary Mně se dělaly tak cca 5 let po sobě, nepomohlo na ně nic a pak z ničeho nic se mi dělat přestaly, buď se mi ten pigment rozpliznul po celém obličeji nebo to prostě přešlo, hormonálně, nevim. Každopádně nemažu se ve městě ničim a tehdy když jsem se mazala to bylo na nic.
LadyMary nevim, jak moc vyrazny jsou ty skvrny, ale v zime jsem se mazala vit.C od Ordinary a zaclo mi to mazat pihy na obliceji! Coz teda fakt nechci, takze jsem musela prestat. Tak mozna, ze by to pomohlo...
LadyMary Mne par skvrn zmizelo po mezzoterapii u kosmeticky, ale ona tvrdi, ze na to to neni, tak tezko radit :)) Jinak se pridavam k ostatnim, postupne mi mizi, mazu poctive padestkou, je to lepsi nez treba pred 5 lety. Pak teda jeste jestli neberes HA, to je pro tmavovlasky temer jistota, ze budou a jen tak nezmizi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí