"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 28. května 2018 12:41

Lamicka Ja si to sama moc nechci priznat, ale asi to bude tim. HA beru a vzhledem k tomu, jak je to pohodlne se mi s tim nechce prestavat, ale asi budu muset, jak vidim.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 28. května 2018 12:55

Philips Lumea

Máte to tady někdo? A funguje to dobře a jak dobře (na tmavé/světlé chloupky, jemné/hrubé, na nohách/v intimních partiích nebo třeba i na fousy)?

Offline Katka
57 příspěvků moje polička 28. května 2018 12:58

LadyMary Mně se vytvořil vlivem HA pěkný pigmentový knír. S HA jsem si poměrně jistá, před tím jsem ji nějakou dobu nebrala, pak jsem na popud gynekologa začala a bylo to hned. Nejvíc mě pobavilo, když jsem v čekárně na kožním uviděla reklamní plakát, na polovině byla reklama na tu "mou" aktikoncepci a na druhé na nějaký bělicí krém. Možná to už mohli prodávat v jednom balení :-)

A nechala jsem si to odstranit laserem, absolvovala jsem to dvakrát. Pomohlo to, ale ne úplně dokonale, ten zbytek vybledl časem sám. Možná díky tomu, že už jsem žádnou HA neužívala. Ale je to tak desel let zpátky, teď už jsou ty lasery možná lepší.

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 28. května 2018 13:23

Katka Tak to jsme na tom podobně + mám ještě kvalitní kruhy kolem očí a dva fleky na čele. Uvažuju o tom laseru.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. května 2018 13:26

LadyMary Kamarátka mala pigmentové škvrny okolo úst. Začali sa jej robiť po pôrode, bola na laser všetko super ale v lete sa jej to znovu objavilo. HA brala tiež.

Ja už HA neberiem 10 rokov a je to jedno z lepších rozhodnutí čo som urobila. 

Offline Katka
57 příspěvků moje polička 28. května 2018 14:18

LadyMary Tak kolem očí bych se možná laseru bála, záleží jak blízko, je to přece jenom jemná kůže. Ale odborníci budou určitě vědět. Po aplikaci jsem měla takové drobné stroupky, pár dní trvalo, než se to zahojilo. Tak bych doporučoval absolvovat to až v zimě, aby se to na slunci ještě nezhoršilo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. května 2018 15:11

Stará Stanová Kůže Já s ním mám zkušenost výbornou. Tmavé i světlejší chloupky. Na vousy (u můžů) se to nedoporučuje, jinak nástavec na obličej tam mám jako součást. Rok jsem používala podle návodu. Po roce mi neroste skoro nic, takže jsem za tento rok používala jednou. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 28. května 2018 15:27

Renusatko Díky, zní to výborně. A na co je tedy určen ten nástavec na obličej? Jen na ty jemné "broskvové" chloupky?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. května 2018 15:34

Stará Stanová Kůže Spíš předpokládám, že ženy nemají úplně tak tuhé vousy, jak muži, i když už ten knír mají.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. května 2018 07:59

Vim,ze toto neni vlasove vlakno,ale nutne to potrebuji vedet:

Nemate tip na skveleho kadernika v Praze?jde mi o strih.muze byt i drazsi.ocenim tip nejen na salon,ale na hlavne na konkretniho cloveka.uz se to tu resilo tisickrat,ale nedari se mi nic dohledat.diky

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. května 2018 08:20

Gatita red salon (Misa) nebo T&G v Soukenicke (Jakub), roky spokojenost. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. května 2018 08:49

jinx diky,hlavne za jmena.red mam kousek,tak asi zkusim.

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:05

Poslední dobou se mi pomalu načítají stránky Parfumánie na počítači i tabletu. Ale ffakt hodně pomalu. Jiné stránky jedou v pohodě rychle jako vždycky.

Máte to některá taky, nebo je chyba na mém přijímači.

Ještě je možnost, že Parfumánie se mě chce zbavit.

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:31

paktofonika 

Děkuji, to je pech teda.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. května 2018 11:31

Doporučte mi tatoo studio!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2018 12:11

Mutziputzi Jakej by to mel bejt styl? 

20970 příspěvků moje polička 31. května 2018 12:13

MP Meri absolutně minimální a minimalistický, nedá se na tom lautr nic zkazit, myslim výtvarně, jde mi jenom o prostředí, lidi, co nejkratší čekačku

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2018 12:24

Mutziputzi Já mám dobrou zkušenost s https://www.facebook.com/inkmatiq/, konkrétně s Hynkem. vybírala jsem si ho právě skrz doporučení na minimalismus. 

Ale je to malé studio, žádná masovka typu Hell, nevím, jestli je to váš styl. A on je spíš umělec, takže tomu ta spolupráce tak trochu odpovídá. Jestli máte jasno a konkrétní návrh a potřebujete to někde jenom "vylepit na kůži", tak asi bude lepší nějaký vysokoobrátkový salón, třeba poradí někdo jinej. 

https://www.expres.cz/neznami-cesti-tateri-0r5-/viral.aspx?c=A160815_135644_dx-viral_khor

20970 příspěvků moje polička 31. května 2018 12:28

MP Meri Inkmatiq sleduju, to se mi líbí, ale tim co chci to pro ně je nesmysl, to by je akorát otrávilo Asi se vydám někam ala Hell, to bude win win