Jiná Realita Neříkalas,že ti nesluší kalhoty? Když tedy nebudu hodnotit outfit,tak kalhoty si rozhodně dovolit můžeš.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rozarka ne že by neslušely, ale většinou jsou mi nepohodlné (plus když se člověk hodně potí jaksi všude, je sukně vždy lepší volba). na kalhoty musím mít extra skvělý den.
Jiná Realita Poslyšte, a ta malá a tlustá, o který jste nedávno psala, je na té fotce kde?
Zina stará fotka
už je obleču jen ve stylu "na buřta".
Tak pravda opticky to nadzvedne, skoro bych řekla, že až levituješ.![]()
Tak Betty žejo?
já myslím, že spojení světlé barvy bot a téhle bílé podrážky opravdu prudce opticky prodlouží siluetu.
Kdysi mi jeden kolega vykládal jak si mě představuje v high heel lodičkách s červenou podrážkou, tak se ho ptam, jestli mi to pomohlo, že nebylo poznat že mam krátký nohy a on mi sdělil, že jezevčík na podpatcích je pořád jezevčík na podpatcích, myslim, že má pravdu![]()
Jiná Realita V mých očích tenhle typ obutí udělá z nohou nožky Hurvínkovy, ale jinak na té fotce vypadáš skvěle.
Jiná Realita No nevím, viděla jsem i nějakou fotku z nedávné doby a žádnou takovou popisovanou jsem neviděla ani na ní. Chápu, jestli jste byla celé roky zvyklá na nějakou a velikost a ted máte větší, tak že se v tom cítíte nepohodlně, to je aktuálně třeba můj případ, ale je dost pravděpodobný, že to okolí vůbec nezaznamenalo. Jste hezká ženská, tak se s tím prostě smiřte :-).
Mám jeden blbý dotaz...přesněji řečeno prosbu: nemáte někdo FIO banku a nemohli byste mi na můj korunový účet přeposlat platbu od jedné zdejší členky ze Slovenska? Jde o necelých 10,- EUR.
jerry jasné, len mi napíš podrobnosti do správy.
Děkuju, dobrá vílo![]()
Pinot Noir , jak mám opakovat, že mi nejde o hodnocení konkrétní boty, s čímž se roztrh pytel, ale o efekt bílé podrážky
. Tedy zkracují nebo prodlužují?
zdensy myslím, že ani jedno, spíš to vypadá jak bota postavená na podložce a mě by teda spíš upoutala ta podložka (a její ošklivost) než abych přemýšlela "je, ta v tom má dlohý/krátký nohy". Podle mě nohy prodlouží vyšší podpatek u jednobarevných bot a bota spíš otevřená než ukončená vysoko na nártu nebo s páskem kolem kotníku.
zdensy Dotaz chápu, mě jen zaujala ošklivost té boty
Nohy prodlužují podpatky, na barvě podešve nezáleží. Jak jsi na to vůbec přišla, že by zrovna bílá podrážka měla mít nějaký efekt?
Pinot Noir , zaujalo mě to na jedné paní, nohy mi přišly jakoby podseknuté, tak jsem byla zvědavá na jiné názory, které se týkají pouze tohoto typu podrážky. A děkuji za reakce všem, které jste na můj dotaz konkrétně odpověděli
.
Dneska jsem zrovna viděla snad ty samý botky - a ne, nohu to skutečně neprodloužilo. Naopak bylo snad ještě líp vidět, jak je má slečna krátký
a na nich jen přidaný kopýtka...
Nevite nekdo jestli lze poslat balik do Kanady tak, aby sel celou dobu sledovat? Na poste nam pani nebyla schopna rict, zda lze. Online jsem videla obyc balik, cenny a nejaky EMS, u ktereho je ze v priloze je seznam, kam lze posilat, ale priloha nikde... grrr. Chcic neco kde mam zaruku, ze to prijde, stalo se mi uz 3x, ze balik z CZ nikdy nedorazil. Ne eshop, posilany od nekoho soukrome. Diky!
0zero7 to sledování je stejně úplně nanic.
tuhle mi šel sledovaný balík z usa.
ve sledování bylo pořád nějaké usa shromaždiště....až nakonec došel k nám. ale bylo tam až do konce. velmi praktické sledování na dvě věci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí