Sweet Potato já taky, já taky. A děti si hrály na Lichzrouty, čímž odhalily, ze už to taky umí. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 Jsi skvělá, vždycky z tvých fotek si říkám, jaký to je, být pozitivní člověk. Nebo když vidím 007...
Působíte jako lampičky. Negativní myšlení, já jsem v tom vyrostla, kolem mě neznám pozitivní duši...Zrovna naposled jsem si skvěle povykládala s nejlepší kamarádkou o psychicky nemocných rodinných případech, ostatní dvě kamarádky na nás koukaly s otevřenou pusou. Prostě to neznají, žijou v normálním světě.
Ale je jasný, že se na spoustu věcí nedá donekonečna vymlouvat. A když se nad tím zamýšlím, tak ano, vždy jsem si k sobě přitáhla podobně "postiženou" osobu. Proto se člověk zacyklí a nikam se neposune. Ale teď musím zaklepat, je to čím dál lepší.
Takže momentálně mi dělá radost, když děti nad ránem doběhnou k nám do ložnice a nacpou se do naší postele, jsme tam všichni a není tam žádné volné místo.
Mám ráda příjemné návštěvy. Pozor, úchylka: Utírat prach!!!Hlavně leštit klavír, protože mi to hrozně voní. Chodit sama po neznámém městě. Vařit kávu. Sedět venku s kamarády u vína. Výstavy. Koncerty. Parfémy. Mandlové máslo. Sbírat s dcerou kamínky. Malovat. Nově nabarvené vlasy. Hlavně mě baví pocit, že se chci ráno probudit. Ten si mnozí ani neuvědomují a bohužel, není to samozřejmost.
Sweet Potato já si svoje ponožky rovnou na sušáku páruju, páč si kupuju barevný, přijde mi to rychlý a nijak neobtěžující, zato z 20 jinak černejch a jinak dlouhejch fuseklí mě může mrsknout, na mokrých to vidět vůbec není, to se spárovat ani nedá
Hlavně mě baví pocit, že se chci ráno probudit. Ten si mnozí ani neuvědomují a bohužel, není to samozřejmost.
potvrzuju, není to samozřejmost a skvělý to je... díky za připomenutí!![]()
Luna ježiš, to si krásne napísala. Vidíš kolko krásnych vecí ťa teší. A pritom taká blbosť, že? Malé teplé telíčko, ked sa privinie ![]()
Vôňa pokosenej trávy (potom prudký záchvat dusenia v cene), zistenie že ten fľak od čerešne na bielej košeli sa vypral, jahody so smotanou ![]()
viktorka_od splavu Žejo?
Ten název "Díky za každé nové ráno" jako není úplně blbej.![]()
Pinot Noir Za sucha už je to lepší :) A můžu to udělat u TV. jednou jsme to zkusila strčit mužovi, ať si to spáruje, a nějak na to koukal, jak to má poznat, co patří k sobě. Kdybych mu to naházela do zásuvky nesložené, asi by vytáhl vždycky náhodně 2 ponožky a šel. A myslím, že by se taky nic nestalo :D
no tak proč to tak neděláš?![]()
mám doma puntičkáře, páruje si klidně sám, ale musí být totožné, a nad licháči se pohoršuje
(já peru, on skládá - takže samozřejmě je to moje vina když nejsou obě![]()
U nás si pereme každý sám, takže muž si svou miliardu stejných černých ponožek po vyprání páruje sám.
není to neekologický? nemyslím to zle, doufám, že tu z toho zas nebude flame, ale praní dohromady potřebuje mnohem míň várek, ne?
já třeba sama pro sebe plním taktak, ale jen proto, že s ohledem na chorobu potřebuju asi dvakrát víc oblečení, než průměrný občan. kdyby si měl prát sám třeba brácha, tak to v pračce ani nenajde.
dzizisketa Máte každý svůj koš na prádlo?
Já jsem nedávno v spravedlivém hněvu nakázala DSD, ať se o své prádlo stará komplet sama, a teď mi to dost komplikuje život.![]()
Ne, když zaplním pračku jen svýma hadrama ![]()
Ano :D
Jiná Realita
tak to potom jo
vlastně ty běháš a tak, takže z toho je asi hodně prádla.
Mě teď těší ta naše "zahrada" - je to vlastně rozbordelený terén po stavbě, který čeká na zkulturnění... a on vám teď tak krásně zarostl, trochu džungle teda... trhám si tam vlčí máky, luční zvonky, plané růže, větvičky šeříků... a i ostružiny a maliny budeme mít!
Potrefenáhusa muž dostal prvé farebné ponožky celkom nedávno a to hned také tie Happysocks ![]()
a zistujem, že su asi jeho najoblubenejšie, asi prikupime, tam je to pomaly jedno ako spárovat ![]()
Stará Stanová Kůže No vidíš, chtělas staročeskou zahradu a už ji máš.
No z toho zrovna ne, si zase nepředstavuj, že denně trávím půl dne někde na dráze
Naopak teď, kdy bych se potila nejvíc, skoro neběhám. Ale mám prostě hodně oblečení na běžné denní nošení, i když to třídím na světlé, černé, červené (s tím si tedy často vzájemně vypomáháme) a zeleno-modré. Akorát tedy džíny a to sportovní pereme oboje dohromady, podle toho, kdo má zrovna větší spotřebu.
Stará Stanová Kůže takže rušíš toho záhradnéjho architekta? ![]()
Nejsme v přiznání, ale přiznávám k tématu, že ponožky nesnášim, nekupuju, klidně je podědim, nosim je minimálně a pozor, nosim je dokud se nerozpadnou, ňáká tá díra mě neinteresuje. Ti známí u kterých se doma zouvá jako za bolševika už to akceptovali, k lékaři beru nějaký "lepší" samozřejmě. Naopak teda spim i v létě v huňatejch podkolenkách.
Sweet Potato že jo? Je to krása. Menší problém je, že se to moc nedá udržovat, všude raší i nějaký kopřivy a tak podobně... No ale ty jako nevidím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí