Sweet Potato Hihihi, pokud se nekdo ridi zasadou prvne svliknout ponozky pak kalhoty by se mozna nemel svlikat vubec, u peknyho chlapa pokud nema ponozky jako Mutziputzi a nenecha si je furt se toho neda snad vsimnout:-D.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa když já nepáruju ani do šuplat. Mám strašlivou směs kalhotek, ponožek (některý jsou naruby), podprsenek a punčocháčů. Hrozně mě všechno okolo prádla nebaví a když už mi to s... tak to pouklízim, roztřídim, spáruju a nejpozději po třetim praní jsem tam, kde před tim.
Karja Myslím, že dá. Sebehezčí chlap pobíhající jen v ponožkách![]()
whiskas Díky za tip, mohla bych se tam vypravit. Inspiraci hledám různě, třeba si vypisuju rostliny podle cedulek v Botanické zahradě, nebo pěknou markýzu jsem našla vedle slonince v pražské zoo... A pak se jich třeba přímo ptám, odkud to mají. :)
Janulik03 nejsi, jsi normální. jako to by člověk fakt nedělal nic jinýho, než po někom něco vytíral, utíral, luxoval a neustále prudil, ať nikdo radši ani nedejchá. Pro většinu lidí je to myslim otravný.
A jak se tu radilo, uklízet denně těch 15 minut, já jsem schopná denně tak letmo uklidit ten nahromaděnej chaos, ale představa, jak musim denně aspoň chvíli ...radši to uklízim, když to vidim a když je čas, nemám ráda ani ty pravidelný údernický uklidy, třeba v neděli dopoledne, to mi přijde vyloženě masochistický
ice když vono složenýho se tam vejde víc!
Potrefenáhusa Preto mam veľké upratovanie naplánované na štvrtok. Kto by upratoval v piatok alebo cez víkend. ![]()
Potrefenáhusa Hlavně těch 15 minut denně není ani trochu vidět, přijde mi. To je právě takové to udržovací minimum bez konce. To je lepší se jednou začas kousnout, a mít aspoň chvíli uspokojivý pocit z viditelného výsledku.
Potrefenáhusa jj když mám uklizeno čučim jak málo toho vlastně je
paktofonika velké upratovanie som mala po malovaní. Ale neviem už aký deň to bol ![]()
Janulik03 Ty kolíčky mám stejně :) Na jeden kus oblečení patří jedna barva :)
Janulik03 Potrefenáhusa jj presne tak:-)
Sweet Potato no mne to tak staci:P
paktofonika a ktery ctvrtek?;-)
Já neuklízim a nevlastním ani jeden kolíček, koukam že si nesparavedlivě zjednodušuju život!
viktorka_od splavu Každý! :D
Sweet Potato Tak zase jen v ponozkach a pobihajici, o tom nebyla rec:-D. Puvodne bylo co driv, jestli ponozky nebo kalhoty!!!
paktofonika možeš dnes? Včera som vymalovala malému izbu u nás. Ešte ma čakíá upratovanie. Hned urobím rozkvas na chlieb aj vianočku. Elzička bude nadšená.![]()
Jo a to je jedno s druhym, kdybyste meli ty maly najemni byty, tak by 15 minut na uklid stacilo a jak by bylo naklizeno!
Karja Plus já teda věšet v páru, stejnym kolíčkem, měřit si kolik minut denně uklízet a přemejšlet jestli to neni lepší jednou tejdně, kdy je výsledek líp pak vidět, tak bych asi taky byla z úklidu a praní šťastná, pokud bych to zvládla, páč toto je na palici![]()
Koncerty na letišti v Letňanech
Zúčastnil jste se jich někdo někdy? Dá se tam někde postavit, vidět a slyšet a neplatit? (chapetejako2dětihypotekaatak... :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí