Karja chcipla orchidej - dobra orchidej, ty se mi lautr nepaci, jestli myslime tu philea phalea neco![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 Ja mam ted tak prostackej zivot takze:
kdyz jsem s detma - idealne piju na zahrade kavu a koukam jak si hrajou nebo mlatej a nic po mne nechtej, coz je spis u varianty mlaceni se
taky uklizenej byt (se stydim) a klid a pohoda v nem
smich s prateli (nejhorsi je, ze takovy ty nejvetsi srandy do place mam se starymi kamarady ze skoly, se kterymi ted nemam nic moc spolecnyho, pulka fandi Tomiu Okamurovi atp., jenze proste kdyz se clovek s nimi nekde potka, to se neda...:-D).
Mutziputzi phalenopsis? Já je svýho času měla moc ráda, ty ale jen tak nechcípnou, žijou prakticky ze vzduchu..
Mutziputzi No takova ta normalni bauhaus orchidej, dostala jsi ji taky k narozkam, taky je uplne nemusim. Mam rada kvetouci kytky, treba fialky, ale jak rikam, neni misto a neni sikovnych lidi :-/.
Mutziputzi phalenopsis? Já je svýho času měla moc ráda, ty ale jen tak nechcípnou, žijou prakticky ze vzduchu..
Všetky som zlikvidovala :D
paktofonika
mně chcíply mrazem (vyplo topení a máma si toho všimla až za nějakou dobu, jinak přežily i puklice a moji léčbu těch puklic)
Ounz Som myslela že puklice je rastlina lebo ja poznám len puklice na auto no a ono to je hmyz a poriadne hnusný
Že ja som to googlila.
paktofonika puklice je fakt otrava, skoro se toho nedá zbavit..
paktofonika na auto jsou poklice (jako křidle![]()
viktorka_od splavu U nás puklice a zrovna pozerám že puklice (hmyz) je u nás tiež puklice :D A křidle ako škridle?
paktofonika jj křidla je toto (křidle só množný číslo:-)

Mám fakt blbú otázku. Viete mi povedať, z čoho máte v živote radosť? Čo vám robi potešenie? Čo vo vás vyvoláva príjemné pošteklenie na duši?
to by bylo na román ![]()
dneska jsem se třeba poprvé v životě dovolala do rádia, byla to legrace, zahráli mi moji oblíbenou music, otevřela jsem si okýnko, venku ptáci, krásný večer, pohoda, léto, teplo.
já mám asi trochu divné věci k radosti, třeba miluju mraky, a letos jsou pořád mimořádně krásné. nebo ráda pozoruju jupiter (v pátek byly skvělé podmínky, btw). miluju, když voní lípy a rostou houby. miluju kočky (motýly, veleryby, veverky, strakapoudy, lejsky...slony....berušky...). miluju light colu a hranolky z mekáče. moře. filmy. celkově podstatu filmové tvorby, vytváření imaginárních světů. filmovou hudbu. vltavu (jako tu skladbu). miluju pohyb čehokoli, vlaků na kolejích, pístů v motoru, symfonii dopravy ve městě, pohyb prstů klavíristy.
třeba :)
edit: a vánoce! všechno na vánocích. koledy, cukroví, vanilku, betlémy, stromek, baňky
půlnoční.
Jiná Realita jezuskote pro mě představa "dovolala jsem se do rádia" vzbuzuje úplnej záchvat děsu:-O
baňky![]()
Jiná Realita Miluju mraky:-D, to je hezky. Ja dnes vstala, kouknu z okna a rikam ,,jeee, konecne je hezky,,:-D. Prselo, mam rada dest! Ale ne moc, zadny povodne privolavat nechci.
viktorka_od splavu Hele nedavno se na radiu, ted nevim jakym soutezilo o poukaz do eobuvi. Za basnicku, hele ja tam poslala snad ctyri, cely dopoledne jsem jen skladala, posledni byla uz trochu vyhruzna a nic!!!
Jiná Realita Jo, vůně lip a bzučení včel v nich!
Karja posílám vám básničky, tak navalte botičky?
Karja já myslím takové, třeba. ty, ze kterých prší, už moc k pokoukání nebývají :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí