Janulik03 Happy socks išli dole s kvalitou. Fusakle sú lepšie a slovenské!
A ešte Many Mornings sú fajn. Fusakle majú aj v Bepone ak by ste si ich chcela pozrieť. V Auparku majú aj vlastnú predajňu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Stará Stanová Kůže Kopřivy k tomu patří. A krásně voní.
Janulik03 Neruším, zrovna jsem se s jedním domluvila na obhlídku příští týden. :)
Janulik03 no zrovna nad tím přemýšlím. Jsou tu lidi co nesnesou pověsit každou ponožku na jinej konec sušáku, jak by asi snesli mít na každý noze jinak veselou ponožku :D ptž já pro co v polospánku v pět ráno šáhnu, to si taky natánhu :D
Mutziputzi No přesne! Mám asi tak 3 páry, no max 5, něco jakože na sport...Ale nenosím to! Nosím všechny boty bez ponožek, akorát v zimě punčocháče, to ale nepočítám. Boty, který mě tlačí bez ponožek, letí z domu.
Luna Ponožka je prostě nejasexuálnější část oděvu ![]()
Mutziputzi Proto spíš v podkolenkách![]()
ice úplně v pohodě. Mě to teda nijak nestresuje, když visí každá ponožka jinde, já to nepáruju, abych naplnila nějaký obsedantní choutky, ale hodně to urychluje pak to skládání a nestojí to žádnou námahu navíc.
O tom, že musí kolíčky ladit, jsem slyšela prvně až tady, já mám látkovou tašku s naprostou směskou, starý, nový, plastový, dřevěný, některý okousaný už od druhýho psa a co vyndám, to vyndám.
Sweet Potato Ty naopak samozřejmě a hlavně mě v nich nikdo nevidí![]()
Štipce nepoužívam, kvôli ponožkám som kúpila špeciálny sušiak ktorý má úchytky na ponožky. Kto by to štipcoval ![]()
Mutziputzi Jinak ponožky sexy nejsou, to je bez diskuze. Pamatuju, jak radívali pánům v časopisech: proboha, napřed sundat ponožky, pak teprve kalhoty!
Mutziputzi uch, nesnáším podkolenky. na sobě to nesnesu ani vteřinu, na jinejch... lepší když to nevidim. no ale hned jsem si představila ty tvoje spací stahovací leginy, k tomu podkolenky, tyve to musí být pohled pro bohy a navíc, jak v tom můžeš usnout? leda teda po té flaši vína![]()
viktorka_od splavu Legíny nosim v zimě, teď trenýrky a podkolenky, obě varianty jsou moc příjemný, i na pohled. Já bych zas neusnula v těch vašich hňoucavejch košilkách, dvě flaše by nestačily![]()
paktofonika do úchytek na ponožky to taky musí někdo nandat, ne?
paktofonika pozriem, ďakujem, kupim nejaké hooodne divoké ![]()
Mutziputzi vlastne spíš ako futbalista, že? ![]()
Mutziputzi momentálně je doba spaní bez:D
Potrefenáhusa To je pravda ale príde mi to rýchlejšie.
Stará Stanová Kůže Když je řeč o zahradách. Včera jsem byla po delší době v ZOO Plzeň a jsem nadšena. Kromě očekávané fauny jsem musela obdivovat i úžasné zahradní/terénní úpravy. Líbí se mi, jak vše vypadá "nahodile", přitom je to jistě detailně naplánováno. Nádherně strávené odpoledne
.
Potrefenáhusa uchylku na farbu kolíčkov mám ja, ale sú roznej farby, len na konkretnom kuse odevu musí byt rovnaký pár. Zato ale si nepotrpím až tak na utieranie prachu, z toho sa nehrutim zas ja a tiež teda teraz v lete podlahy moc neriešim tým že sú stále otvorené dvere von na terasu a potvory chodia dnu a von kedy chcú, tak škoda času. Práve som si uvedomila, že asi som špindíra ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí