Stará Stanová Kůže doporučuju pořídit myčku (ideální by byly samozřejmě dvě ![]()
), vona i ta sušička problémy s kolíčky na prádlo vyřeší celkem ultimátně
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Když já to beru jen jako srandu, a součást té srandy je i tadyto partyzánský dívání se. :) Jako zamlada. Kdybych tam chtěla opravdu jít a sledovat to, lístek si samozřejmě koupím. Taky bych chtěla ukázat dětem takovýhle velký koncert, ale oni pro tyhle akce vůbec nemají smysl, po 5 minutách mě budou tahat pryč, že je to strašnej randál... (celý tatínek....
)
Potrefenáhusa Myčku i sušičku máme. Na myčku jsem vycvičila mladšího, na sušičku staršího. Ale kdo to má pořád organizovat...
Sweet Potato To mi pripomina, kdyz prijeli k mym rodicum ti pritelovi. Oni maji doma naklizeno, nasi moc ne. Rikam mami neboj, ja ti poklidim, loznici a muj bejvalej pokoj (bez poloviny nabytku, s fakt zahnojenym kobercem a hlavne kramama z chalupy, ktery patrili roztridit) zavru a hotovo. No tak prijeli, sli dovbitr a muj tata rika, no tak pojdte dal, tady mame kuchyn, tady obyvak, tady bejval Karji pokoj a otevrel dvere do toho prasecaku. Tak ja nevim no, nekdy tato strategie selze. do toho malyho bytu zas nikoho nezves, pac by se nevesel!
Ounz malujem rada. ![]()
Karja
, zákon schválnosti
Luna Mutziputzi Mně nevadí chodit bez ponožek ven, mně vadí chodit bez nich doma
(pokud teda není zrovna vedro).
Luna Mám to úplně stejně, asi tak troje na sport... Když bych se podívala pořádně, najdu ještě dvoje :-).
Janulik03 ale! Tak ještě paktofonika na úklid a mám to!
Janulik03 No mame jsem to radsi nevypravela! Ale stejne je tam 90 procent kramu zbytecne a mely jit rovnou do popelnice, jeji chyba:-D. To si v malym byte taky nedovolis takovy preskladnovani. :-D.
Karja Na jedné návštěvě u kamaráda se jeden, co tam byl poprvé, po nějaké chvíli opatrně zeptal, kdy teda půjdeme dál nebo jestli budeme pořád v předsíni. Žádné dál tam nebylo.
no my zas máme v předsíni dvoje uplně stejný malý dveře na záchod a druhý do kumbálu s košťatama, kýblama, botama, krabicema.....a taky pár návštěv zcela bez varování otevřelo...
Sweet Potato
ten luxus, předsíň s oknama! (teda pokud tam okna byly).
Sweet Potato Rodiče mého kamaráda měli místo vstupní chodby obrovskou halu-a v ní rovnou kuchyň s jídelnou, bylo to jak v těch amerických filmech, kdy vejdeš přímo do obýváku ![]()
Stará Stanová Kůže Já papírové nádobí občas používám, teda hlavně talíře, když máme nějakou větší párty na zahradě, ale upřímně, občas o tom uvažuju i uvnitř, když se sejde víc lidí-třeba na oběd-myčka nestačí a navíc trčíš pořád v kuchyni...
Isca Jedno.
Garfie A taky tam měli ten gauč v prostřed místnosti zády ke dveřím?![]()
Garfie To máme my teď, protože sice máme prostor pro zádveří, ale na ten předěl se došetřuje, čili po otevření vchodovek je človek v podstatě v obýváku, kde ho bezprostředně po otevření ještě navíc sestřelí psi :-].
V malém bytě se dá rychle uklidit, pokud jsou tam přiměřený úložný prostory a obyvatelé jako celek hromadí přiměřeně k stávajícím úložným prostorům. A taky pokud člověk neměl matku, která do vtloukla, že při každém luxování luxujeme pod vším, co lze s použitím střední síly odtlačit nebo zvednout, a utíráme prach tak, že vše z vodorovné plochy (do velikosti většího rádia) odstraníme, plochu místo vedle místa setřeme, a zase vše naskládáme.
Sweet Potato No měli tam právě jen ten jídelní stůl, takže to nebylo úplně ono
. Ale nedalo se dostat potají domů!!!
Zina Já to takhle zažila, když jsme bydleli u známých v Izraeli, vešlo se přímo do kuchyně spojené s obyvákem a přišlo mi to zvláštní. Zvlášť když tam bývá občas v zimě i sníh....
Isca ja to nastesti slastne zapomnela (diky mami!;-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí