Zuzuli nijak. Dám si deku blízko bazénu a prostě doufám ![]()
Na mobil by šla pořídit vodotěsná taštička. Někde jsem si všimla, že mají skříňky na tyhle věci.
Zuzuli nijak. Dám si deku blízko bazénu a prostě doufám ![]()
Na mobil by šla pořídit vodotěsná taštička. Někde jsem si všimla, že mají skříňky na tyhle věci.
Zuzuli nechas ho doma nebo si ho vezmes s sebou.
ja kdyz jdu plavat nechavam na dece, kdyz na padleboard beru s sebou. kdybych sla na koupak u nas v bronxu, necham doma
Zuzuli jedna z mnoha věcí, kvůli které na koupaliště nechodím. Jsem strašně neochotná vymýšlet řešení.
Já kvůli tomu chodila na místní koupaliště jedině s druhým dospělým. Jeden skotačí s dítkem ve vodě, druhej hlídá ![]()
barbucha jo, jedině tak.
Evaeva viktorka_od splavu Pinot Noir ja nakonec vymyslela vodeodolne pouzdro na mobil z decathlonu s popruhem. Proste ho budu mit u sebe. Nevzit si mobil bohuzel nejde, mam v nem treba litacku na cestu tam a tak.
barbucha to je samozrejme nejlepsi, dokonce se tak da i zaplavat, kdyz druhy hlida ditko. Vzdycky chodime aspon dva dospely, ale zitra jdu poprve sama a narazim na tyhle prekazky ![]()
barbucha tak to by nás musel jít regiment ![]()
rasaNori prosim te, neabsolvovala jsi kurz plavání total immersion? Jestli si to dobře pamatuju. Pomohlo ti to? Ja totiž kdysi absolvovala vikendovy kurz, který mi hodně nesedl (nebylo mi ten den moc dobře) a stala se taková kuriózní věc, ze místo abych se zlepšila, tak jsem se odnaučila to málo, co už jsem uměla
a pak jsem dalších 10 let plavala jen prsa. Ted jsem dostala kontakt na nějakou super trenérku, ale má na stránkách taky tuto metodu. Tak nevim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.