"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2026 10:43

Zuzuli nijak. Dám si deku blízko bazénu a prostě doufám

Na mobil by šla pořídit vodotěsná taštička. Někde jsem si všimla, že mají skříňky na tyhle věci. 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 30. července 2026 10:45

Zuzuli nechas ho doma nebo si ho vezmes s sebou.

ja kdyz jdu plavat nechavam na dece, kdyz na padleboard beru s sebou. kdybych sla na koupak u nas v bronxu, necham doma

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. července 2026 11:09

Zuzuli jedna z mnoha věcí, kvůli které na koupaliště nechodím. Jsem strašně neochotná vymýšlet řešení. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 30. července 2026 11:12

Pinot Noir 

Já kvůli tomu chodila na místní koupaliště jedině s druhým dospělým. Jeden skotačí s dítkem ve vodě, druhej hlídá

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. července 2026 11:15

barbucha jo, jedině tak. 

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 30. července 2026 11:36
Reakce na Evaeva:

Zuzuli nijak. Dám si deku blízko bazénu a prostě doufám

Na mobil by šla pořídit vodotěsná taštička. Někde jsem si všimla, že mají skříňky na tyhle věci. 

Evaeva viktorka_od splavu Pinot Noir ja nakonec vymyslela  vodeodolne pouzdro na mobil z decathlonu s popruhem. Proste ho budu mit u sebe. Nevzit si mobil bohuzel nejde, mam v nem treba litacku na cestu tam a tak. 

barbucha to je samozrejme nejlepsi, dokonce se tak da i zaplavat, kdyz druhy hlida ditko. Vzdycky chodime aspon dva dospely, ale zitra jdu poprve sama a narazim na tyhle prekazky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2026 11:52

barbucha tak to by nás musel jít regiment

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 30. července 2026 14:51

rasaNori prosim te, neabsolvovala jsi kurz plavání total immersion? Jestli si to dobře pamatuju. Pomohlo ti to? Ja totiž kdysi absolvovala vikendovy kurz, který mi hodně nesedl (nebylo mi ten den moc dobře) a stala se taková kuriózní věc, ze místo abych se zlepšila, tak jsem se odnaučila to málo, co už jsem uměla a pak jsem dalších 10 let plavala jen prsa. Ted jsem dostala kontakt na nějakou super trenérku, ale má na stránkách taky tuto metodu. Tak nevim...