Jiná Realita lenže mne sa záves páči práve na pohlad. Potrefenáhusa nelepí, ked má dole závažie.Vyskúšané.
Ono vždy by sa tam dalo dat sklo, ale fakt už nechcem.
Jiná Realita lenže mne sa záves páči práve na pohlad. Potrefenáhusa nelepí, ked má dole závažie.Vyskúšané.
Ono vždy by sa tam dalo dat sklo, ale fakt už nechcem.
jinx Mame vaničku a je to des. Vyzerá to hrozne blbo sa rôzne tie špáry čistia celkovo o ničom. Najlepšia ja jedna tabuľa skla, vyspádovana podlaha a hotovo. Vyzerá to pekne a je to jednoduchšie na údržbu.
paktofonika samozrejme, jen to tu nekdo neni ochoten pripustit a nedokaze se vzdat predstavy, ze kdyz mas cire sklo v koupelne, tak jsi otrok. Tak urcite
![]()
jinx Mame vaničku a je to des. Vyzerá to hrozne blbo sa rôzne tie špáry čistia celkovo o ničom. Najlepšia ja jedna tabuľa skla, vyspádovana podlaha a hotovo. Vyzerá to pekne a je to jednoduchšie na údržbu.
jo to mam ja, potvrzuji.
paktofonika ale zas když je někde tvrdá voda a dělaj se fakt usazeniny, tak to mytí skla je za trest, i když myješ a odvápňuješ furt
Potrefenáhusa No ale aké máš iné možnosti okrem závesu?
Potrefenáhusa ja mam doma cistic na vodni kamen, tim to jde uplne samo. Nemuzu si vzpomenout, co to je, ale bezne k dostani v drogerii. Fakt nastrikas a setres prakticky jednim tahem. Taky je u nas tvrda voda.
paktofonika ta jedna hladka zastena co popisujes je ideal, akorat bych ji proste umyla jen kdyz by se mi chtelo:P to otroctvi je v hlave![]()
My u sprcháče nemáme nic. Původně bylo v plánu čiré bezrámové sklo (údržba by mě od toho neodradila), ale jak jsme tam "zatím" existovali bez něj, zjistili jsme, že tam vůbec není potřeba.
Je ale nutné říci, že sprcháč má vlastně samostatnou malou místnost, tak 2x1 m, na jednom úzkém konci umyvadlo, na druhém ten sprcháč, vyspádováno do odtokového kanálku (bylo to myšlené i jako sprcha pro psa, takže proto toto řešení). Takže tam to může pocákat jen to umyvadlo.
Opravdu existuje možnost, že tam není nic.
Stará Stanová Kůže jj to je vyborny, jenze mne je bez niceho zima:-/ teda ted by mi to nevadilo...:-)
jinx co jsem viděla, tak v Praze není v zásadě nikde tvrdá voda, měla jsem konvici na čaj 18 let fakt bez poskvrnky, aniž bych ji jedinkrát umyla, někde jsou fakt skleničky po jednom použití úplně bílý flekatý, bydlet někde, kde je vodní kámen fakt hodně, asi bych do čirýho skla nešla, u mě doma by to bylo naprosto v pohodě
paktofonika moc možností není, to je pravda, ale mít fakt někde brutálně tvrdou vodu, fakt bych ten závěs zvážila asi spíš. Ale to čistý čirý sklo vypadá bez debat nejlíp
viktorka_od splavu No tak potom nad tým stráviš 10x viac času ako keby si to za sebou utierala priebežne. To platí u všetkého nielen u sprchy.
Potrefenáhusa závidím život bez tvrdej vody. ![]()
Mohla bys prosím hodit nějaký odkaz, jak toto řešení vypadá? Výhledově se chystám na rekonstrukci, uvažuju jen o sprše, ale jakoukoli otvírací zástěnu , co jezdí v kolejničkách, po zkušenostech z chalupy od našich ne (zlatá zastříkaná tabule skla, ale rámy s kolejničkama jsou na čištění dost peklo).
Potrefenáhusa jasne, muze byt hur. Ja porad srovnavam prahu a prahu a tam rozdily sice jsou, ale mozna mam za tvrdou vodu neco, co je porad jeste pohoda. Ale preci jen, musim koupit neco do pracky, at si ji neznicim a nerozjedu tu diskusi na tema nakup spotrebicu ![]()
viktorka_od splavu Tamta místnost s "psí" sprchou je opravdu malá. A v hlavní koupelně se kdyžtak sprchujeme ve vaně, sprcháč tam není - nemám ráda miliony krámů a nábytku všude. Žádná zástěna tam vlastně taky není, ani tam to není potřeba. Těch pár kapek se z podlahy kdyžtak setře... nebo to uschne samo, že jo.....![]()
dynda To by v byte nešlo.
Potrefenáhusa Už neviem presne kde som videla niečo podobné ako na fotke, mala kúpeľňa aj s WC a v strede sprcha len tak, to už radšej ten záves. :D

paktofonika no to je dost šílený...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.