Sweet Potato Pije. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato
tá sa pije aj u nás ![]()
viktorka_od splavu Ono záleží na konkrétní větě a souvislosti, koruna taky není vždycky platidlo, žejo. Už to fakt snad dál nebudeme pitvat, ne?
Sweet Potato u nás taky holá voda!:-))
Janulik03 Sweet Potato Holou vodu taky pijeme. A hubení jsou chudí, hodně hubejí jsou chudí jak pes.
Pinot Noir u nás sú chudí jak lunt
Dívám se v televizi na americký pořád Vítejte doma. Mám takový blbý dotaz: Daly byste dítěti do pokoje pískoviště? ![]()
Sweet Potato ne jen samá voda
Bledule Ne, občas lituju, že jsme ho dali na zahradu ![]()
Pinot Noir O tobě jsem vůbec nepochybovala![]()
Candance Sweet Potato Samá voda je taky dobrá ![]()
já jako malá vyžadovala zásadně suchou vodu, podle vzoru suchej chleba
Chudý, chudý jak lunt, holá voda...já su prostě z Moravy ![]()
Bledule já ne, já jsem krkavčí matka :-) ale mám třeba známé, co mají víc dětí a velký dům s takovým obytným suterénem-mají tam dlažbu, děcka tam jezdí na koloběžce :-) a pořádají tam velké oslavy a podobně. Věřím, že kdyby se tam objevilo pískoviště, nepřišlo by mi to vůbec divné.
Bledule Do normálního bytu nikdy, stačí, co se z drobečka vyklepe, když přijde z pískoviště na zahradě. A vyklepem to před domem a v předsíni a za hodinu mi to v patře skřípe pod nohou. Ale co by člověk pro vnoučátka... že jo. Zdravím Pinot Noir ![]()
Janulik03 vyžraní jak zub;-)
Bledule
stačilo co donesli v teplákách:-) a kdysi sousedovic děti mívaly doma takovou tu tabuli na kterou se píše křídama... v dětském pokoji na koberci. tehdy jako děcko jsem jim sice trochu záviděla, že můžou doma nadělat takovej bordel (samozřejmě to skončilo kreslením křídama rovnou na ten koberec
, ale matku alkoholičku, které to bylo úplně jedno i kdyby si tam dotáhli to pískoviště, tak tu už ne...
Pinot Noir Garfie Kokoska Tady se jednalo o tříletého chlapce a dětský pokoj v domě, zřejmě v patře. Zajímavé bylo, že jediný, kdo byl proti, byl ten designer, který si představoval ten binec, který z toho bude. ![]()
mám blbý dotaz: kde se kupuje aloe vera? v květinářství? nebo se to musí nějak vypěstovat?
Jiná Realita jistá si nejsem, ale tipla bych si, že práve v květinářství...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.