Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 01:12
Reakce na Amun:

ked si spatne spominam na pohovory ktorych som sa ucastnila alebo pribehy co mi hovoria ostatni tak to sa nikomu ani nechce verit co vsetko su schopni uchadzacom zatajit alebo prezentovat ako benefit. to ako niektore firmy alebo ludia v nich (ne)komunikuju je kategoria sama o sebe.

mne sa dost casto stavalo ze flek ponukali ako tpp na dobu neurcitu a nakoniec z nich vyliezlo ze je to len zastup za matersku/rodicovsku. keby som to bola vedela vopred tak sa ani neobtazujem ich kontaktovat.

alebo napriklad ze prezentovanie tpp je vlastne praca na zivnost. alebo brigada ci ciastocny ale rozhodne nie tpp ako uvadzali.

a vobec formulacia inzeratov je tiez miestami zarazajuca - hladame kuul typka, introverta co bude sediet 12 hodin denne pri pc a mastne vlasy nevadia. AKOZE WTF?

nechcem strasit ale niekedy sa neda pripravit na vsetko a rozhodne ak sa vam nieco nezda tak prave ten pohovor je na to aby sa vyjasnili vsetky mozne aj nemozne podmienky pretoze akonahle su papiere podpisane tak na zmenu uz ochota nebude. drzim palce. pre mna boli pohovory totalne vycerpavajuce a desim sa toho ze to budem musiet v buducnosti znova absolvovat pretoze garantovany navrat do sucasnej prace z materskej a rodicovskej mi umozneny nebude.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 01:13
Reakce na continuity:

No jo, a čo udelate s mikrofonem? :)

to aby ste nepovedali ani slovo ked mate pri sebe mobilne telefony lebo aj tie odpocuvaju aj ked neprebieha hovor

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 07:19
Reakce na continuity:

A sakra :-)

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:50
Reakce na eless:

no to vite, to ze jsem paranoidni jeste neznamena, ze me nesleduji.

ale celkem to neprozivam, beru jako tezkou nemoc. muze se stat cokoliv, ale bezne na to clovek nemysli. s timto je to stejne, mam antivir, nedelam blbosti a doufam, ze to bude dobre.

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 10:45
Reakce na continuity:

diky za tip. Stuxnet to je dalsi level. Bez moznosti obrany. Leda odpojit od vseho a zazdit, to by možná pomohlo. Na chvíli...

husty, ze? ja treba o tomhle vubec nevedela, byla to pro me novinka. a to vubec nemluvim o politickych souvislostech (jako treba ze usa nekdy v padesatych letech jeste za saha iransky jaderny program aktivne podporovaly), staci, ze jeden stat takhle operuje na uzemi jineho. je to v podstate napadeni suverenniho statu, byt "jen" virtualni.

a jen poznamka na okraj: by me zajimalo, jak by to vypadalo, kdyby se nektery z blizkovychodnich statu rozhodl provest podobnou operaci na uzemi usa. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:07
Reakce na Amun:

No, jestli mě chce někdo sledovat přes webkameru (třeba teď - nenamalovanou, s neumytou hlavou a v županu) nebo přes mobil, kdy se převlíkám... tak můžu jen říct: To ti teda přeju, Kohn! 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:14
Reakce na barbucha:

Dobrej humor. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:18
Reakce na Amun:

:D jeste me nenapadlo se na to divat takhle! :D

No, tak už je čas  Ale já jsem vytrénovaná - za totáče jsme byli zvyklí ze všeho nejdřív uctivě pozdravit soudruhy u odposlechu pevný linky. Však slušný vychování, že jo 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:32
Reakce na Amun:

uplne beze srandy, jsou firmy, kde se vybiraji mobily uz na vratnici a pak jine, kde si je lidi behem dulezitych jednani natvrdo vypinaji nebo je nechavaji u sekretarky. rekla bych, ze na te exponovane pozici se hodne rychle naucite neresit nektere veci po telefonu (i kdyz si clovek vzpomene na nektere zdejsi odposlechy...).

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:51
Reakce na Lilly_Ku:

dokument jsem neznala jeste mi chybi pulka, uz i tak bylo dost po pulnoci. hodne veci jsem sice vedela predtim, ale tak izolovane, tady je to moc hezky poskladane do kontextu. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:55
Reakce na Amun:

Ivanku kamarade? 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:06
Reakce na continuity:

U nas se do Ciny nemaji vozit vlastni pocitace, clovek vyfasuje jeden zalozni bez dat.

Ale fascinuje me pouzivani konferencnich hovoru - treba via InterCall. Vzdy posilate konferencni kod, ktery se nemeni, protoze neni spojeny s tim danym hovorem, ale kazdy zamestnanec ma svuj jeden kod, ktery pouziva pro vsechny hovory, externi ci interni. Takze pokud ma nekdo jednou hovor s dodavatelem ci zakaznikem, poslete mu ten kod a cas hovoru. Jenze, jak jednou maji ten kod, tak teoriticky muzou zkouset se napojit kdykoliv jindy. No a internich konferencnich hovoru mame nepreberne. A v nekterych tech hovorech se probira strategie, ceny ci jine velmi duverne informace. Ja jsem prekvapena, ze to nikdo neresi. A pak jsou jeste taci joudove, co s tim kodem posilaji i svuj leader pin...

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:16
Reakce na Amun:

Jo, ze to zamestnanci ani nemuzou vedet a nenapadne je to, chapu. Ja se podivuji, ze to neresi nase IT, ktera jinak plno veci resi, prave protoze se firma snazi zabranit unikum informaci/dat.

To same u toho, ze volne muzeme pouzivat USB flash disky od externich lidi, kteri nam tak treba chteji predat jejich prezentace a podobne.