Pinot Noir jojo, vidím to úplně stejně. Obyčejná nálepka na dveře a věta na webu stačí.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir na litajici pistici deti bych si stezovala taky, kocky nekocky. Ja to rozhodnuti celkem i dokazu pochopit, jen si rikam, proc jim to nedocvaklo driv, ze ze spojeni deti - kocky klid neprinese.
DruIdíky moc ![]()
Kokoska podle me si nektery veci v barvě nepředstavíš, jinak by me vubec nenapadlo, ze je to místo určené (primárně) pro deti, vzdyz to neni zoo.
Kočičí kavarny jsem měla za vhodný pro děti, aniž bych o tom nějak přemýšlela. Ale je to logicky, jak tu o tom píšete. Já bych do kočičí kavárny nešla ani za nic. Chlupy z vlastních zvířat jsou trvalým zdrojem mého stresu a ještě si nabrat cizí ![]()
To omezení vstupu kdekoliv mi vůbec nevadí, nějaká diskriminace mi tu nepřijde rozšířená. Osobně mě strašně štval zákaz dětí v moji oblíbené sauně, protože dítě bylo v saunách naprosto disciplinovaný a nikdy nerušilo. Ale chápala jsem to, že to tam tak mají.
Pinot Noir troufam si nesouhlasit, z jecich je penez spousta! Vic nez z tech, co si v klidu vysedávají dve hodiny u jednoho kafe. My vždycky někam přišli, deti si vybraly nejdražší nesmysly, vylili tři limonády, za 5 minut hotovo, kafe jsme do sebe nalili pomalu na stojaka a ještě nechali velké dýško...
Gatitaza těch pět minut jste ani nemohli začít ječet ![]()
Pinot Noir ječí se už při vstupu
Ale je pravda, že to máš jeden dort na každého po 70 korunách minimálně a pak snědí tři sousta, protože to chutná jinak než si představovali
Limonády teda kupujeme maximálně dvě na rodinu.
Takže ta dnešní loupež několika milionů ze dvou bankomatů pomocí výbušniny se odehrála asi 250 m od našeho baráku. V noci mě vzbudila rána jak z děla, říkám si naštvaná "to snad spadl most, kdo zas co dělá, za necelé dvě hodiny vstávám" a zase jsem usnula. Ráno jsem naštěstí šla na autobus na jinou linku na druhou stranu, a až v půl deváté mi poslala známá odkaz na nějakou reportáž na fb.
Pinot Noir to je taková naše superschopnost...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje