Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2026 16:32

Pinot Noir jojo, vidím to úplně stejně. Obyčejná nálepka na dveře a věta na webu stačí.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 19:16

Pinot Noir na litajici pistici deti bych si stezovala taky, kocky nekocky. Ja to rozhodnuti celkem i dokazu pochopit, jen si rikam, proc jim to nedocvaklo driv, ze ze spojeni deti - kocky klid neprinese. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 21:28

DruIdíky moc

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 05:01

Kokoska podle me si nektery veci v barvě nepředstavíš, jinak by me vubec nenapadlo, ze je to místo určené (primárně) pro deti, vzdyz to neni zoo.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 10:34

Kočičí kavarny jsem měla za vhodný pro děti, aniž bych o tom nějak přemýšlela. Ale je to logicky, jak tu o tom píšete. Já bych do kočičí kavárny nešla ani za nic. Chlupy z vlastních zvířat jsou trvalým zdrojem mého stresu a ještě si nabrat cizí

To omezení vstupu kdekoliv mi vůbec nevadí, nějaká diskriminace mi tu nepřijde rozšířená. Osobně mě strašně štval zákaz dětí v moji oblíbené sauně, protože dítě bylo v saunách naprosto disciplinovaný a nikdy nerušilo. Ale chápala jsem to, že to tam tak mají. 

Offline Gatita
8475 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 18:11

Pinot Noir troufam si nesouhlasit, z jecich je penez spousta! Vic nez z tech, co si v klidu vysedávají dve hodiny u jednoho kafe. My vždycky někam přišli, deti si vybraly nejdražší nesmysly, vylili tři limonády, za 5 minut hotovo, kafe jsme do sebe nalili pomalu na stojaka a ještě nechali velké dýško... 

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 19:35

Gatitaza těch pět minut jste ani nemohli začít ječet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2026 19:44

Pinot Noir ječí se už při vstupu Ale je pravda, že to máš jeden dort na každého po 70 korunách minimálně a pak snědí tři sousta, protože to chutná jinak než si představovali Limonády teda kupujeme maximálně dvě na rodinu.

Offline dzizisketa
8791 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 20:44

Takže ta dnešní loupež několika milionů ze dvou bankomatů pomocí výbušniny se odehrála asi 250 m od našeho baráku. V noci mě vzbudila rána jak z děla, říkám si naštvaná "to snad spadl most, kdo zas co dělá, za necelé dvě hodiny vstávám" a zase jsem usnula. Ráno jsem naštěstí šla na autobus na jinou linku na druhou stranu, a až v půl deváté mi poslala známá odkaz na nějakou reportáž na fb. 

Offline Gatita
8475 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 21:17

Pinot Noir to je taková naše superschopnost...