ked si spatne spominam na pohovory ktorych som sa ucastnila alebo pribehy co mi hovoria ostatni tak to sa nikomu ani nechce verit co vsetko su schopni uchadzacom zatajit alebo prezentovat ako benefit. to ako niektore firmy alebo ludia v nich (ne)komunikuju je kategoria sama o sebe.
mne sa dost casto stavalo ze flek ponukali ako tpp na dobu neurcitu a nakoniec z nich vyliezlo ze je to len zastup za matersku/rodicovsku. keby som to bola vedela vopred tak sa ani neobtazujem ich kontaktovat.
alebo napriklad ze prezentovanie tpp je vlastne praca na zivnost. alebo brigada ci ciastocny ale rozhodne nie tpp ako uvadzali.
a vobec formulacia inzeratov je tiez miestami zarazajuca - hladame kuul typka, introverta co bude sediet 12 hodin denne pri pc a mastne vlasy nevadia. AKOZE WTF?
nechcem strasit ale niekedy sa neda pripravit na vsetko a rozhodne ak sa vam nieco nezda tak prave ten pohovor je na to aby sa vyjasnili vsetky mozne aj nemozne podmienky pretoze akonahle su papiere podpisane tak na zmenu uz ochota nebude. drzim palce. pre mna boli pohovory totalne vycerpavajuce a desim sa toho ze to budem musiet v buducnosti znova absolvovat pretoze garantovany navrat do sucasnej prace z materskej a rodicovskej mi umozneny nebude.