Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:50
Reakce na dusty:

No jo no. Dekadentní kavárna, lelkující za krvavý dělnický peníze!

Ani vlastně nevím, jestli mám v práci na pc kameru. Ale i tak zůstávám klidná - naši ajťáci (soudíc dle jejich výsledků) beztak celou šichtu prospí. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:44
Reakce na dusty:

tak nahravani a monitorovani mozne je, ale musite byt jasne predem informovani. a taky se s temi zaznamy muze zachazet podle nejakych pravidel. rekla bych, ze se ITici dobre bavi, ale vubec to neni v poradku. stezovala bych si.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 17:44
Reakce na dusty:

Ještě na Slovensku jsem se ochranou osobních údajů hodně zabývala. Aktuálně se tím primo nezivim, ale orientovaná jsem dostatečně a rovnou říkám, ze v pořádku to není. Rozhodne tam nevidim ucel, ktery by ospravedlnouval takovy zasah do soukromi, mozna jeste na tom schodisti, pokud by se fotky nevyvesovali. Ale kde není žalobce... 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 19:10

právě sleduju Polednici a stěžuju si, že jsem pěkně podělaná strachy  Gaislerovou sice moc ráda nemám, ale je to dost dobře natočený... a ta hudba...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 19:46

Tak a já si stěžuju na svoji jedinou křečovou žílu na pravým nártu, kterou mám, ale za to pořádnou a která mě dnes v noci začala bolet a pořád nechce dát pokoj. Spala jsem kvůli tomu nadnešek jen asi tři hodiny a jako na potvoru nemám doma žádnou mast, kterou bych tu bolest ztišila, fňuk.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 19:51
Reakce na dusty:

Myslím, že kdyby u nás někoho načapali, jak jezdí po zábradlí, dostane pokutu jak Brno. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 19:54
Reakce na wendulka:

To vás lituji, ty křeče znám docela dobře. Užíváte hořčík?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:03
Reakce na dusty:

To jsou teda primitivni fory. 

Online RoSa
9966 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:06
Reakce na wendulka:

Já bych to wendulko taky nepodceňovala!   Mazej k doktorovi!

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:10
Reakce na wendulka:

Vendulko, s bolestivou křečovou žílou končí sranda, navíc pokud bys měla pocit  sebemenšího otoku. Naklusej hned ráno k doktorovi, rozhodně to nenechávej přes víkend.

Edit: koukám, že RoSa je téhož názoru.

Online RoSa
9966 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:14
Reakce na jerry:

Přesně tak! Až se urve nějakej cucek, bude na všechno pozdě...

wendulka neriskuj a řeš to neprodleně!!!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:19
Reakce na dusty:

+ RoSa, jerry

Ne, oteklý ani zbarvený to nemám. Jen jsem tam asi chytla zase nějakej drobnej zánět. Já už to mívala i dřív, je to ta samá protivná bolest, ale to jsem vždycky měla doma ruce nějakou mast. Teď je to nejspíš důsledek virózy a rýmy, s níž se v drobných přestávkách potýkám už skoro měsíc. Každopádně i tak nejspíš ráno zamířím místo do práce k obvoďačce, ať se mi na to radši koukne.

Online RoSa
9966 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:23
Reakce na wendulka:

obvoďačka je na prd - teda tak max na to, aby Tě poslala k odborníkovi! ( barbucha  bude vědět kam)

opravdu si s tím nezahrávej (viz Kerze)