No jo no. Dekadentní kavárna, lelkující za krvavý dělnický peníze!
Ani vlastně nevím, jestli mám v práci na pc kameru. Ale i tak zůstávám klidná - naši ajťáci (soudíc dle jejich výsledků) beztak celou šichtu prospí.
No jo no. Dekadentní kavárna, lelkující za krvavý dělnický peníze!
Ani vlastně nevím, jestli mám v práci na pc kameru. Ale i tak zůstávám klidná - naši ajťáci (soudíc dle jejich výsledků) beztak celou šichtu prospí.
tak nahravani a monitorovani mozne je, ale musite byt jasne predem informovani. a taky se s temi zaznamy muze zachazet podle nejakych pravidel. rekla bych, ze se ITici dobre bavi, ale vubec to neni v poradku. stezovala bych si.
Ještě na Slovensku jsem se ochranou osobních údajů hodně zabývala. Aktuálně se tím primo nezivim, ale orientovaná jsem dostatečně a rovnou říkám, ze v pořádku to není. Rozhodne tam nevidim ucel, ktery by ospravedlnouval takovy zasah do soukromi, mozna jeste na tom schodisti, pokud by se fotky nevyvesovali. Ale kde není žalobce...
právě sleduju Polednici a stěžuju si, že jsem pěkně podělaná strachy
Gaislerovou sice moc ráda nemám, ale je to dost dobře natočený... a ta hudba...
Tak a já si stěžuju na svoji jedinou křečovou žílu na pravým nártu, kterou mám, ale za to pořádnou a která mě dnes v noci začala bolet a pořád nechce dát pokoj
. Spala jsem kvůli tomu nadnešek jen asi tři hodiny a jako na potvoru nemám doma žádnou mast, kterou bych tu bolest ztišila, fňuk.
Myslím, že kdyby u nás někoho načapali, jak jezdí po zábradlí, dostane pokutu jak Brno. ![]()
To vás lituji, ty křeče znám docela dobře. Užíváte hořčík?
To jsou teda primitivni fory.
Já bych to wendulko taky nepodceňovala!
Mazej k doktorovi!
Vendulko, s bolestivou křečovou žílou končí sranda, navíc pokud bys měla pocit sebemenšího otoku. Naklusej hned ráno k doktorovi, rozhodně to nenechávej přes víkend.![]()
Edit: koukám, že RoSa je téhož názoru.
+ RoSa, jerry
Ne, oteklý ani zbarvený to nemám. Jen jsem tam asi chytla zase nějakej drobnej zánět. Já už to mívala i dřív, je to ta samá protivná bolest, ale to jsem vždycky měla doma ruce nějakou mast. Teď je to nejspíš důsledek virózy a rýmy, s níž se v drobných přestávkách potýkám už skoro měsíc. Každopádně i tak nejspíš ráno zamířím místo do práce k obvoďačce, ať se mi na to radši koukne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.