Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
43815 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 23:22
Reakce na continuity:

No ono neni špatný si to projet i pro inspiraci, protože z čistajasna člověka nic nenapadne, ale pak vidí třeba pokladničku a je to tam:-D. 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 06:45
Reakce na RoSa:

to zrušení dárků ti strašně moc závidím, to musí být hrozně moc osvobozující... my jsme se takhle domluvili s příbuznými z manželovy strany, že si nebudeme nic dávat k narozeninám a svátkům, ale pak to někdo porušil a už v tom jedeme zase znova 

no a vánoční dárky, to už je úplně jiná liga... já bych byla nejradši, kdyby se dávaly dárky jenom dětem (ty naše ještě pořád věří na Ježíška, tak je to vždycky sranda, když si začnou psát ty seznamy) a dospělí by si mezi sebou vyměnili jenom nějaký drobnosti

nejhorší je to s našima, oni pokaždý dělají hrozný ofuky, jako že jim nemáme nic kupovat, ale sami nám toho vždycky nadělí strašně moc, takže už někdy od září vymýšlím, co by jim mohlo udělat radost 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 06:55
Reakce na Karja:

ještě existujou barvy do vany, ty jsou taky k nezaplacení, děti to jednou od někoho dostaly a byla od toho zaprasená celá koupelna

jo a vzpomněla jsem si, že syn kdysi dávno, když měl období dinosaurů, od nějakýho kamaráda dostal k narozeninám takovou cihlu, která je slisovaná z jemnýho prachu, ve který je dinosauří kostra, kterou je třeba přiloženýma nástrojema "vyhrabat". tenkrát se do toho všechny děti na oslavě pustily, no takovej bordel jsme doma už hodně dlouho neměli

dcera zase jednou od někoho dostala kuličkovou modelínu a flitry v lahvičkách, to bylo taky výživný... zlatej Dobble nebo jiný deskový hry 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 07:43
Reakce na continuity:

díky za ten odkaz, objednala jsem tam pro dceru pár věcí k Vánocům (kreativní salon krásy a kreativní šatnu)

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 09:32
Reakce na RoSa:

Opět jsme se minulej tejden pokusily - se synkovým děvčetem - zrušit vánoční dárky. To jsem teda zvědavá. Loni to nějak neklaplo (oboustranně jsme vyměkly)... Ale už toho mám fakt dost: Teď zrovna mělo děvče narozeniny. Synek je má příští tejden. Zřítelnice za 3 neděle. Já na konci roku. Tak co eště s vánocema, prokristapána?!

Jen ať radši šetřej na svatbu...  to, co si mysleli že mi koupěj pod stromeček, jsem si radši urychleně pořídila sama a hned jim to dala na vědomí  K narozeninám chci kytku. Tak uvidíme.

Online RoSa
9966 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 09:39
Reakce na barbucha:

Podle těch narozenin to skoro vypadá, že v předjaří to na vás svorně leze... tak nějak geneticky dáno... Vsadim boty, že mladej pán Ti dodá novou zřítelnici taky s takovym datumem narození

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 09:44
Reakce na RoSa:

Eště žes mi to takhle předestřela - musím si s nima vážně promluvit o tom předjaří  

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 09:51

ja s mojím chlapom máme takú dohodu, že si dávame pod stromček čokoľvek nás napadne, ale čokoľvek ten druhý povie, že doma došlo, čiže pod stromčekom máme aj 30 balíčkov (čo má viac súčastí, balíme po jednom), rozbaľujeme niekoľko hodín a strašne sa pri tom rehoceme (je pravda, že podiel zohráva aj množstvo vypitého vína pri štedrovečernom stole). Ale tak dostať baterky do diaľkového ovládača, aviváž, soľničku, obuvák, stravné lístky a podobne je na nezaplatenie :-)

Ale posledný darček je vždy niečo normálne, napríklad ja mám tento rok preňho nový foťák.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:56
Reakce na Amun:

my sme pevnú linku zrušili a neviem si ten kľud vynachváliť. A keď sa náhodou títo predajcovia dopátrajú rovno k riaditeľovi na mobil, ich smola, keď ho niekto otravuje, vie byť naozaj zlý :-)

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 14:21

Jaktože můj oběd, těstoviny se špenátem a sýrem, chutná a voní po banánech??? Ani jedna ze surovin se k banánu nedostala blíž než na několik metrů. Nesnáším pečivo načichlé banánem, ale ty těstoviny jsou teda ještě horší

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:54

Stěžuju si na to, že zřejmě půl národa dostalo stejný nápad jako já a vzalo si dnes dovolenou na vánoční nákupy . Aneb, vánoční šílenství právě vypuklo. Neskutečný! Šla jsem naštěstí jen pro oblečení dětem, jinak už vše ostatní mám nakoupené přes internet. Budiž mi radostí, že jsem sehnala vše, co jsem potřebovala a tímto přísahám, že do Vánoc už do žádného obchoďáku nevkročím. Jako každý rok. Zlaté nákupy z tepla domova!

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:57
Reakce na žluťásek:

Že by těhotenská pachová přecitlivělost?

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 16:54

zlate nakupy z tepla domova. tak jsem se tesila, ze budu mit doma uz temer vsechno. no neni posledni zasilka nekompletni? pani na mallu se me pokousela presvedcit, ze mam cely 4kg soda stream vzit a donest kvuli vymene na pobocku. tak presne kvuli tomu si platim postovne, abych pak mohla behat pres pul Prahy. 

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 17:13

Neblázněte, jaké vánoční dárky?  Já si vanoce ještě vůbec nepřipouštím, natož abych sháněla nějaké dárky. Co by to bylo vánoce bez předvánočního stresu?

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 17:18
Reakce na brrr:

tak za tyden zacnina advent. ja jsem si dala zavazek, ze do zacatku adventu to mam vice mene doma. pak budeme uz jenom chodit na svarak, ocumovat stromky, pect a tvorit. 

uplne to nikdy nestihnu, protoze u nas doma se pise Jeziskovi az pred 1. prosincem, ale tak to pak naklikam nekde na eshopu. mne ten predvanocni stres nedela vubec dobre, navic je toho vetsinou hodne i v praci.

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:17
Reakce na brrr:

Neblázněte, jaké vánoční dárky?  Já si vanoce ještě vůbec nepřipouštím, natož abych sháněla nějaké dárky. Co by to bylo vánoce bez předvánočního stresu?

Každému dle libosti . Nakoupeno (i zabaleno!) mám vždy v listopadu a v prosinci už jen nasávám tu atmosféru hezky v klidu.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:57

Ja som si tento rok povedala, že obdarujem všetkých takmer výlučne "jedlými" darčekmi (hlavne čaje, čokoláda, alkohol, prípadne zaváraniny vlastnej výroby). Už ma to hromadenie zbytočností slušne povedané deprimuje... Najradšej by som tradíciu slávenia Vianoc u nás zrušila úplne, lenže viem, že niektorí ľudia by ma obdarovali aj tak a ja som taký s prepáčením debil, že by som sa kvôli tomu cítila zle (aj keď je to vlastne ich vina, že nevedia rešpektovať výslovné prianie druhých). 

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 19:10
Reakce na vanilka:

Každému dle libosti . Nakoupeno (i zabaleno!) mám vždy v listopadu a v prosinci už jen nasávám tu atmosféru hezky v klidu.

Není ti blbý takhle provokovat?