Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:11
Reakce na carries:

Našťastie priateľ mieša dobré a silné drinky a tiež pomerne rýchlo Takže to ma väčšinou zachráni.

Tohle si od vás asi vypůjčím!

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:21

paktofonika Já to mám se stromečkem naopak. Se svým vlažným vztahem k Vánocům pro něj vyrážím 24.12. a beru největší koště (většinou mi ho dají zadarmo :-)). Vždycky si říkám, chudinka malej, už ho uřízli a nakonec si ho ani nikdo nevezme... Doma mi říkají záchranářka . Ale zase se dost nasmějeme...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:25

999 Jak od Andersena To se mi líbí náhodou, dokonce jsem o tom i slyšela loni, že je to trend.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:27

999 Ježiši to jste mi udělala radost, myslela jsem, že jsem takovej blázen jenom já. Já si vždycky mezi všemy hezkými stromky vyberu ten nejškaredší, protože je mi ho líto, že ho nikdo nebude chtít

Jsem debil - všemi, uáááá

Offline Pinot Noir
29907 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:37

Řvousenka Mně je stromků taky líto, mám za to, že každej může být krásnej, vždyť dokonalost je strašně nudná. To, že si paktofonika nemůže z desítek vybrat jediný, protože jsou to všechno "metly", mi přijde jako příšerná rozežranost.

Online dzizisketa
8973 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:58

No tak chce paktofonika krásný stromek, no a co. Každý máme něco, kde neradi slevujeme, zde se hodí vzpomenout třeba parfémy nebo hadry nebo kadeřníka apod., a vše jde taky šmahem označit za rozežranost. Navíc paktofonika aspoň lidi s jiným postojem nečastuje za lemply nebo osoby bez vkusu a tak.

20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:04

dzizisketa A může si tady člověk zaplkat na libovolný téma, aniž bys přisupěla a vychovávala???

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:05

Pinot Noir určitě ne. HM, CA a atakdále, vše prochozený už dávno.

Hwi díky, na tahle obyč mám už zdroj kde prodávají prodloužené délky, ale čistá bavlna to znamená ty plajdavý rukávy. na doma super.

49359 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:07

Pinot Noir mně to připadá spíš smutný. to není rozežranost. příroda není dokonalá, resp. je dokonalá tak jak je, s těmi nedokonalostmi. přesně pravidelný je ten umělý, plastový, vyrobený... takové posunuté vidění světa mi to připadá, když je příroda špatně a plast správně.

Offline Pinot Noir
29907 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:07

viktorka_od splavu Kdysi jsme taková trika koupili v Tescu. Kulatý výstřih, přiléhavé, ale ne úplnej elasťák, slim střih. Ale je to už pár let.

49359 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:08

Pinot Noir no právě... já jako první samozřejmě naklusala do Zary že koupím to samý a vono houbec:-( v tescu stopro taky vůbec nic takovýho nemají, a věřím že měli.

naštěstí se mi včera podařilo koupit kalhoty, přesně ty samý, už potřetí

Offline Pinot Noir
29907 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:10

dzizisketa Ještě že liga spravedlných nikdy nespí! Chtít může, mně se zas odpor ke křivé větvi může zdát jako smutná rozežranost. 

20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:12

Pinot Noir Opatrně nebo se zase nasere

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:22

Proto si vybiram ty borovice, vsichni se nad nima pohorsujou, ze tri vetve, ale ja je mam rada a vzdycky je pekne vohaknu

Online dzizisketa
8973 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:24

Pinot Noir 

Spíš liga lidských, když už si musíš jiný názor nějak zaškatulkovat. Pokud vím, paktofonika se nijak netají tím, že je perfekcionistka, a navíc se tu nedávno svěřila, že má zrovna složitější období a občas si ty věci, co se tu dozví, bere až moc k srdci. To je dost odvaha napsat to sem, kde se často ve jméně jakési "svobody diskuze" objevují výroky, za které bych si sama naliskala, kdybych je vypustila. Ale asi je snazší chovat se jako arogant či hovado, než se zamyslet, než něco napíšu.

20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:28

dzizisketa Já bych si nalískala kdybych vypustila to co ty teď například, na to jak se prezentuješ jako vyrovnaná osoba užívající si života (ano detaily už jsi prezentovala, stačilo), spokojená sama se sebou, se projevuješ jako totální frustrát a kysna, sorryjako

Offline Pinot Noir
29907 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:30

dzizisketa Arogant, lempl, hovado... No, pěkně teda. Za zástěrkou slušnosti pěknej kanál. Takže diskuzi můžeme rovnou zabalit, pokud je mou povinností zkoumat aktuální duševní rozpoložení, choroby a úchylky každého zúčastněného.

Online dzizisketa
8973 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:30

Mutziputzi 

No tak si to užij.

Online dzizisketa
8973 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:32

Pinot Noir 

No dost by to pomohlo, pomni na nedávnou debatu o Amun. Navíc výraz "diskuze" se na takové drbání nedá použít ani zdaleka.