Renusatko ja si kapku prechvalila to dorucovani do prace, uz jsem zas musela volat ze teda vazne neni moznyaby nebyl nikdo doma
jinak vse co jde davam do zasilkovny/ulozenky. bez auta bych byla uplne namydlena
Stěžovací vlákno
Potrvrzuji, že DPD aspiruje na přepravce roku, stejně jako česká pošta! Přenastavování datumu ("po domluvě s příjemcem!!!) je standardní taktika, když se někam řidiči nechce. Čeká až do té lokality bude mít víc zásilek, doveze za 3-5 pracovních dnů. Možná...
Případně nedoručeno z důvodu na straně adresáta, odesílateli (=plátci přepravy) dovezeno zpět, ale přesto naúčtováno.. Tak proč by se s tím doručováním vlastně votravovali, že..?!
Navíc takový fakáč hází nejen na soukromé zásilky, ale i na zásilky B2B a ve stejnou dobu mi vyvolává jejich repka, že co pro mě může udělat a jak můžeme zvýšit objem jejich přeprav.. Po oznámení stížností slíbí vše narovnat a už se nikdy neozve. F*ck jako.
Potrefenáhusa no ale tou sobotou mě taky jednou zaskočili (já byla pro změnu v práci a oni u mě doma
)
711990 hele braasi maj v pánský pasáži v tom gentlemanněco..děž tam kouknout (já kupovala tam)
To jsem byla já (a asi dalších pet lidí)! na batůžek z Decathlonu mi laskavě nesahejte
Krásně se hodí k mé Nivee a dvojema zimním křuskám ![]()
Stěžuju si, že za celá staletí nikdo nenašel nějaký účinný lék na rýmu! Jsem sice doma, ale potřebuju pracovat a teče mi z očí tak, že na to skoro nevidím. Kromě jiných nepříjemných průvodních jevů, samozřejmě.
Kokoska co konvička? ![]()
Potrefenáhusa konvičku nemám a nemám sílu jít ji někam shánět. Podstavím si pod oči a nos něco jiného ![]()
Kokoska z očí nebo z nosu? Na takovou tu profuzní rýmu můžu doporučit otrivin rhinostop, úplně zastaví na pár hodin tu šílenou serozní sekreci a uleví se celkově
Ounz Obojí. Dík, pošlu manželovi SMS, sama dneska nevylézám. U nás to znamená jet někam autem a to nedám ![]()
Omlouvám se, že tady trapním s banálním onemocněním, ale jak je možný, že se proti tomu ještě neočkuje? Snad ještě nikdy mě to opravdu nevyřadilo z provozu.
Kokoska rýma je dost hrozný onemocnění a já se ani nedivim těm chlapům, že na to umíraj
Kokoska ale lek na to prece existuje. teda jen na ty doprovodne trable, nezeby vylecil. akorat ti to muz nekoupi pac je to na recept. Clarinase.
Potrefenáhusa to netuším, viem, že niektoré spoločnosti kuriérom dokonca strhávajú z platu určité percento v závislosti od počtu nedoručených balíkov, preto sa kuriér snaží väčšinou dovolať príjemcovi či je doma a ak nie, tak ide na inú adresu, aby doručil čo najväčší počet balíkov.
viktorka_od splavu Dík za tip :) Snad už to dneska kulminuje, zatím mám Olynth a manžel mi přinese ten Otrivin.
Má to i svoje dobré stránky, ušetřím parfém - nemá cenu se vonět, když to necítím ![]()
Lamicka tiež som s nimi mala skúsenosť, že kuriér tvrdil, že bol pri mojom vchode v určitom čase - no nebol, pretože som v tom čase vystupovala na zastávke a žiadne auto tam nebolo, SMs o tom, že sa mu chudákovi balík nepodarilo doručiť a v akom čase mi bol doručovať mi pípla presne v tú dobu, keď som bola pri vchode a teda tam mohol byť jedine ak neviditeľný...
Nejlepší je když si dpd necha zaplatit za vecerni doručení a chlapcům vám ve čtyři sdělí, ze už je pryč. To je fakt služba.
continuity Jj, to se mi taky už stalo.
Dnes mám teda pro změnu problém s poštou...doručíme vám balík mezi 8 a 13. Sedím doma, ne teda kvůli balíku a pošta nikde. Teď mi došla SMS, že se doručení nezadařilo kvůli problému na straně pošty
. Co je mi do toho? Já mám poštu dost daleko a balík 15 kg. Proč to jako platím do ruky, když to stejně pokaždé končí na poště.
711990 Mutziputzi Ten mám já plus dalších 5 uživatelek a tak dalších 10 to ještě nepřiznalo. 711990 Víš co by bylo dost hipster? Takový ty dětský retro kufříčky místo kabelky, popřemýšlej o tom!;-)
Karja To už tu taky bylo.![]()
Karja Taška z Ikey tady eště nebyla, ale originál, ne fejk vod Balenciagy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.