Potrefenáhusa pasovala sem se tu na odborníka přes ty kabelky ne ![]()
Stěžovací vlákno
Ounz má to bejt čajová, ne takováhle sprostá na kropení rajčat! ![]()
Aranel prej sprostá, tss, to seš teda prt hipsta, když nepoznáš true original ![]()
Ounz A metalická k tomu!![]()
Sweet Potato podle poslední módy ![]()
Mně ta konvice ale fakt vrtá hlavou - jak jako čajová konvice? To jako nějaká míšeň? Nebo skleněná? Nebo ta kovová, co se v ní vaří? Nebo něaco jako termoska?
dzizisketa já si myslela, že takovou tu velkou baculatou, co se z ní nalívalo kakao ve školce..

Ounz A ja zase myslela nejakou smaltovanou, aby se mu jako po ceste nerozbila.

Ounz A ja zase myslela nejakou smaltovanou, aby se mu jako po ceste nerozbila.
já taky, akorát jsem přemýšlela jak mu tam po cestě drželo to víčko![]()
viktorka_od splavu
Hele, ja ted budu za blbce, ta konvice se probirala u tasek nebo batohu, ze? Ja premyslela, jak se mu tam vesly knizky. Jako do te konvice.
já taky, akorát jsem přemýšlela jak mu tam po cestě drželo to víčko
našel ji na skládce nebo kde, tam víčko nebylo ![]()
tv to mi sice taky blesklo ale pak jsem si uvědomila že takový bohém dozajista žádné knížky nenosil:D (já teda taky sporadicky:P
viktorka_od splavu Takze myslis, ze si do ni kazde rano uvaril caj a popijel ho ve skole? Tedy pokud ho cestou nerozlil, kdyz nemel vicko? Kdo to tady psal? Povolavam te!!!![]()
Ounz My jsme kdysi měli takovou konvici s víčkem na pantíku, to neupadne. A i ten sešit s tužkou by se vešel!

Kokoska jo, tu jsme měli na chalupě taky - vařila se v tom melta
Kokoska tu měla babička s dědou na chatě taky ![]()
RoSa Ano, melta! A když se konev začala dostávat do stavu jako na obrázku, byla na dvoře na zalívání kytek, u nás se nic nesmělo vyhodit :)
tv Já taky myslela na tu velkou baculatou a tam by se nějakej sešit dva dal srolovat... knížky ležej ve skříňce nebo v lavici...
Ty smaltovaný s pantíkama jsou hodně pěkný, nebo nějakej krátkej závit by to mohlo mít, a ještě by k tomu byla jedna menší a v tý by se nosil oběd!!!
Že sa ešte vrátim k tej konvičke. Hned som si predstavila túto a teda začala som premýšlať, kam by sa mi hodila. ![]()

my se v tý době teda ještě neznali, ale představovala jsem si to nějak takhle, jako maj v Rusku a přilehlým okolí ty velký smaltovaný konvice, kde se vaří čaj ruským způsobem (jmenuje se to zavarka?)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.