Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:41

continuity asi záleží co ne/aktualizuju. windows mám jen v práci a tam to není moje starost.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:55

viktorka_od splavu tak jabka mohou mit problem uplne stejnej, je to SW jako kazdej jinej. navic posledni zranitelnosti se tykaji procesoru. 

49357 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:09

continuity jo, já vim. je to prostě otázka jestli moje pohodlnost převáží nad ev. rizikem. zatím teda volím pohodlí:P mně osobně nejvíc vadí že do toho wokna tak tlačí, že vpodstatě nemáš na výběr, resp. bfu nemá. takový to musíš si pořídit novej OS protože na ten starej už nebudou aktualizace!!! no a co jako. mám jeden starej noťas na kterým dělám nějaký excelový tabulky a nikdy jsem od první instalace nic neaktualizovala. ani to neplánuju.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:20

continuity Na tyhle aktualizace kritických bezpečnostních trhlin, o kterých píšeš, si já osobně nestěžuju ani v nejmenším, jelikož ty se ani odložit nedají (ani by mě to osobně nenapadlo právě kvůli těm uváděným rizikům), jsou povinné a aktualizují se průběžně automaticky a PC se po nich resetuje vždy jen jednou. Těch se mi během doby, co jsem odkládala tuto, nainstalovalo bezproblémově do PC několik.

Ale tuhle konkrétní jsem odkládala právě z důvodu, že na ni Microsoft nabalil především změnu funkčnosti a co jsem četla, tak všichni uživatelé si na ní už od začátku v tomhle ohledu stěžovali, že trvá dlouho nezávisle na tom, odklikne-li ji člověk teď nebo za měsíc, že resetuje nastavení aplikací atd. Zkrátka že ji u Microsoftu tak úplně nevychytali.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:30

wendulka k te jedne konkretni jsem se uz pred casem vyjadrovala, ze se uplne nepovedla. ale tady se hodily vsechny aktualizace do jednoho pytle. 

viktorka_od splavu SW podporovany a nepodporovany neni zadne extra specialita MS, to je bezna vec vsude a u enterprise serverovych reseni je to cele mnohem komplikovanejsi nez na pracovnich stanicich.

doma bezime porad na Win7, podporu mam jeste dva roky a to uz tato kraksna nemuze prezit. nejdrive to vypadalo, ze si muz koupi jenom novou herni grafiku, ale uz nam blbne chladic na procesoru a taky jsou vymlacene vsechny USB porty, DVD strajkuje. uz si nepamatuji, jak dlouho jej mame, ale urcite jsem jeste nechodila do prace a uz 4 roky vesele hakuji. takze podpora mi prijde uplne adekvatni (ukonceni bude zacatkem roku 2020).

Windows XP MS udrzoval 13 let, to mi prijde celkem dost nez ze bych to nazvala tlacenim na uzivatele.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:39

continuity Aha, tak to jsem přehlédla, že už jsi o ní psala. Já jsem chtěla jen vyjádřit souhlas s tebou, že já bych je úplně všechny do jednoho pytle taky neházela.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:26

Zapomnela jsem si doma nabijecku mobilu 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:47

barbucha nemá tam někdo na pujceni?

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:21

continuity 

Tezko, takovej kram jako ja uz nikdo nema  Ale vydrz ma obecne dobrou, tak musim doufat...

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:32

barbucha najprv mi napadol powerbank, potom mi doplo, že problémom je džurka v mobile, nie tá v stene. Ale aj tak, skočila by som do najbližšieho servisu v nejakom obchoďáku a s pokerfacom by som ich nechala, nech sa potrápia. Veď v podstate nepotrebuješ celú nabíjačku, len kábel s takou koncovkou.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:49

rymicka .....

i dcera .... tak jsem si vzala dovolenou, kterou musim setrit kvuli letnim prazdninam (zavodni je jindy nez manzelova a dceriny soustredeni), navic mam spoustu rozdelane prace, chybi mi hodiny do pracovniho fondu a ja odjizdim zitra na dva tydny na sluzebku

Offline Sweet Potato
40408 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:51

Komu jsem to tu nedávno radila s bolavým uchem?

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:12

slniecko s nabijeckama je to fakt mor. chvilu jsem si myslela, ze se prosadi mini usb jako univerzalni standard. ted mam par tydnu samsung s8 a lup ho, maj nejakej specialni vstup, takze samozrejme v baleni redukce z miniusb na ten jejich vstup.. dalsi malej bazmek, me fakt svihne.

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:18

Lilly_Ku ja viem, pri 4 užívateľoch doma na to už máme zavedený šuflík ...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:20

Lilly_Ku USB-C právěže není "speciální", naopak je to právě ten snad už budoucí všeobjímající standard, kterej bude všude, už na to přistoupilo poměrně dost výrobců včetně třeba Apple a Dellu. Ale to mezidobí, kdy má zatím furt každej něco trochu jinýho je opruz, to jo, já naštěstí k S8 dostala plnej pytlíček redukcí microUSB/USB-C, takže jsem je pozastrkovala všude, jednu mám i v peněžence pro případ nouze. Ale jinak především velebím to oboustranný provedení, smrt nekonečnýmu otáčení konektoru do správné polohy! :D 

Offline Sweet Potato
40408 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:27

slniecko Když používají všichni uživatelé stejný typ, taky to není výhra! Asi si začnu nabíječku nejen podepisovat, ale i převažovat řetězem ke stolu.

49357 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:32

Sweet Potato u nas se pocet uzivatelu/pristroju nemeni, ale prubezne dokupuju 2-3 nabijecky za rok, abych si ji nemusela privazovat:-)) kam to mizne mam sice jiste podezreni.. ale se vzpominkou na 17 zapalovacu v jedne kabelce radej mlcim;-)

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:49

Sweet Potato á ano, to je druhá stránka...môjho muža už doma voláme požierač nabíjačiek, ako mne odľahlo, keď prešiel na jablká!!!

Len to zas znamená v pravidelných intervaloch kúpiť dcére (tiež ma jabko), pretože tatík zas odniesol a potom sa zas nejaká znova vynorí....ok, uznávam, oboje je probém!

Online Janulik03
20273 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:49

viktorka_od splavu u ás všetko brala "velká matka". Všetko! Potom sme rozložili gauč pre návštevu a bolo tam všetko! Syn vtedy maličký strkal popod operadlo čo sa mu dostalo do ruky a na otázku kde to je, odpovedal že spapala velká matka. 

Tak to len na okraj.

49357 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:53