Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 20:03

Sweet Potato Jauvajs to ucho teda!

Jabko nabijecky se daly ohulit tema za dva dolary, dokud to software nezacal rozpoznavat, uz jsem nekolikrat valila pro novou za $35 ou jee.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 20:07

A stezuju si na vlastni blbost, porad jsem odkladala registraci do systemu co hlasi varovani pred ohrozenim. Ve 3 rano varovani tsunami, ja nic, spim do 6.30..pohoda.

Nastesti to okolo 5 zrusili, ale prvni vlna byla nahlasena na 5.30 rano, nechci na to ani myslet, bydlim 5 min od oceanu, ufff.

Uz jsem prihlasena a poridim konecne ten batoh s vecma nouzovyho vybaveni, ufff.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 20:32

0zero7 kupuju tyhle a origo jsou, jen je to takovy to “holy” baleni, zapomnela jsem jak se to rekne. neorigo uz jikdy to jsou vyhozeny prachy bohuzel

https://www.mobilprovas.cz/detail/88886043-originalni-datovy-kabel-apple-iphone-md818zm-a-lightning-to-usb-pro-iphone-5-5s-5c-6-6s-se/

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 20:50

0zero7  omg, batoh s věcma nouzového vybavení zní docela děsivě.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 20:55

viktorka_od splavu dobra cena! tenkabel se prave znici a zustane zbytek, tohle je dobry nakup..

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 20:58

Jiná Realita nooo, ono to snad jediny negativum zivota tady, Victoria je v tsunami zone. Ale toto je teda poprve za tu dobu, co tady ziju. KOlega v praci co je na to odbornik rikal, ze to neni prilis realny, ze by zemetreseni muselo byt velky a blizko u pobrezi. Jinak zemetreseni tady jde citit docela casto, sranda, se s vama hybe cela postel a nic nenadelate.

Maj na to seznamy s vychytavkama, co mas mit nachystany sbaleny doma, vodu, konzervy, vysilacku, boty pod posteli pac kdyz zemetreseni, tak se vysypou okna a tak. Legrace no... Jsem teda dost rada, ze to zrusili, v 530 rano jsemmela pulnoc a ten historickej dum kde bydlim, no nevim no...

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:02

0zero7 jojo a je to fakt v pořádku

tsunami?! tak jako něčím všechna ta nádhera co tu dáváš vykoupená být musí no:-( tak ale prosím pravidelné hlášení že jsi ok!

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:05

0zero7 tak hlavne,aby si bola v bezpeci,nic sa nestalo a bol to len plany poplach.

Zazila som raz zemetrasenie,resp. jeho dosah z ineho ostrova a nebolo mi vsetko jedno.Najprv som si myslela,ze mam asi nejake halucinacie v dosledku horucav,ked sa triasla postel,hybali obrazy,atd.Neskor som sa z TV dozvedela,co to bolo.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:09
Reakce na 0zero7:

barbucha Si opustila Oticka jo!!?!

​Este ty zacinej, uz takhle mam vycitky 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:09

Postazujem sa a) na svoju nesikovnost- zas som si pripiekla ruku na horucom hrnci   Dalsia jazva do zbierky.

b) na svoje stiepajuce sa nechty- som z nich zufala.Skoncila som na mini dlzke a aj tak su niektore do polovice nastiepene 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:23

viktorka_od splavu no jo, vlastne kdybych se vyparila tak musite googlovat zpravy o prirodni katastrofe na Vancouver island cha cha

pecka Jo, to znam, tady bylo myslim max stupen 5, ale staci.

barbucha no pardon, kdo hlida, priznej se!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:23

pecka Me se nehty zlepsily za poslednich par mesicu, podezrivam min cukru ve strave, ale potvrzeny to nemam.

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:41

pecka 

Zkuste Sililevo. Léta jsem měla problémy třepením, toto pomohlo. Musím však mazat defacto pořád. Až tak mě to ale neobtěžuje.

Nic lepšího jsem nenašla a že jsem toho vyzkoušela!

Online brrr
12349 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 22:21

0zero7 Já jsem své jediné zemětřesení taky prospala, dozvěděli jsme se o něm až od sousedů, když šli z kostela.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 22:42

brrr Tak hlavne ze jim nespadl na hlavu, pac umrit zasahem bozi ruky to taky neni nic moc teda :)

Online brrr
12349 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 22:47

0zero7 To se jen třásly skleničky, v ČR naštěstí nic velkého čekat nejde. a bylo to v noci, akorát oni to ráno před kostelem probrali

A k té smrti v kostele; u nás jedna paní umřela během mše (infarkt?) a babička ji nepokrytě záviděla krásnou smrt.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 04:24

0zero7 To je adrenalin, co? Buď v klidu, my jsme registrovaní a když nám posledně Kim poslal nad hlavou raketu, dostali jsme varování přesně ve chvíli, kdy dopadla do oceánu. Ne že by nám teda to varování k něčemu bylo, že jo, kryty tady stejně neexistujou. Jinak se mi zdá, že se Země nějak celkově bouří, já jsem teda v hodně tektonicky aktivní oblasti (před šesti lety bylo přímo tady to velké zemětřesení a tusnami, co poškodilo Fukushimu), ale dřív to nebývalo tak hrozné, teď je tady zemětřesení fakt co dva týdny určitě. Tsunami shelters a tsunami exit jsou tady u moře všude, návštěvy z Evropy jsou z toho dost nervózní :-)

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 05:21

0zero7 No tak hlavne, ze z toho nic nebylo, nakonec sis usetrila nervy. Tak to schvalne dej do CJSDK, az poridis ten ekvivalent KPZ, treba me to nakopne, ja to taky furt odkladam, hlavne ze si to vzdycky po hurikanu/zemetreseni/tornadu slibim. Tsunami je teda jedna z veci, kterou jsem jeste nezazila a rada si to odpustim, tak vam se snad bude taky vyhejbat. 

Garfie No, prave, a dali vam hned potom vedet, ze uz dobry? Ale cetla jsem ve zpravach, ze  v Tokyu zrovna meli branny cviceni pro pripad utoku SK, ale to ty uz urcite znas ze zakladky. :) Clovek si na to asi zvykne, co jinyho ma taky delat, kdyz si to tak vezmu, tak Soul je do SK co by kamenem dohodil a kdyz jsme tam bydleli, tak jsem to nejak uplne vytesnila. Je teda pravda, ze to nebylo tak napjaty jako dneska, kdyz Donik ponouka Kima na Twitteru a naopak. I kdyz jsme tam byli zrovna v dobe, kdy jim potopili torpedem tu lod, tak nam vlastne ambasada psala, at mame pripraveny pasy. 

Jo,jo, je toho nejak vic a asi i intenzivnejsi, no udajne na tom maji podil klimaticke zmeny a vzrustajici tezba ropy/zemniho plynu, zrejme zacina byt maticka Zeme nastvana, ze se k ni chovame tak macessky. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 05:50

Setare Vůbec ne, pak už ti nezbývá, než poslouchat zpravodajství. Ale teda, když tě probudí sirény, není to moc příjemné. Jinak když ty jejich přestřelky byly nejhorší, tak jsem trochu strach měla, ale jinak na to pochopitelně v běžném provozu vůbec nemyslíš, však to znáš. Japonci to moc neřeší, oni jsou takoví fatalisti mi přijde. Jen jednou jsem slyšela Japonce říkat, že šíleně bojí zemětřesení a že by nikdy nežil v naší oblasti (on byl z jihu, kde ta zemětřesení nejsou tak častá). 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:01

brrr Asi farář moc hřímal... babička je teda vypečená.