Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:28

Jo a teď jsem si vzpomněla, co je na těch nachcípanejch lidech nejhorší. POPOTAHOVÁNÍ! Nejradši bych jim vždycky narvala balíček kapesníků do nosu.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:35

Karja Dík Takový blbostě jako motivák po mně naštěstí nikdo nechce.

Ale nastoupit takhle dřív mi zkomplikuje dokončení studia, který budu paradoxně časem na to místo potřebovat. Z toho se přiznám, mám tu hlavní obavu. Abych to obojí dala.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:38

Lama_z_Lana Když budeš muset, tak to pak dáš. Stejně by sis to vyčítala, kdybys to nezkusila, tak jaképak rozhodování.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:41

Aranel kde je blici smajlik

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:52

Lama_z_Lana Dilema chápu, znám to! Já bych to šla zkusit a kdyby o Tebe hodně stáli a vzali Tě, tak třeba by šel domluvit i nějaký režim, který by umožňoval dodělat školu?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. února 2018 16:10

Gatita Ona je tam lhůta, ve které si musím daný stupeň vzdělání doplnit (poměrně velkorasá). Ale čím dřív, tím líp. Hlavně pro mě. Praktické provedení bude hodně bolet, no. Musím prostě věřit ve svoje schopnosti.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. února 2018 16:20

Lama_z_Lana to dáš, držím palce v rozhodování! 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 15. února 2018 16:51

Lama_z_Lana Držím palce! Možnost výběru a nutnost se rozhodnout, to jsou někdy hotová muka. O tom bych teď mohla napsat román, ale jelikož to sama nemám ještě všechno 100% vyřešené, tak si to zatím nechám pro sebe:) 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 15. února 2018 17:09

Z vedlejší ulice vyrazí na červenou neoznačené auto s houkačkou a blikátkama, ohrozí skoro všechny na křižovatce, po tramvajovém pásu pak předjede dvě auta aby po 100 metrech smykem zabočili doprava na sjezd náplavky, tam se skovali, zastavili, vypli houkačky a něco si čmarykali do bločků? Jako WTF?

Původně jsem myslela, že to je nějakej namistrovanej poslanec, ale byla to prostě policie. Neoznačený auto, oni normálně v uniformách. Kdo by mi mohl vysvětlit účel tohoto cvičení? Nehledě na to, že mě málem sejmuli z cyklostezky.

edit: Stalo se v Pze na Výtoni, docela frekventované místo.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 15. února 2018 17:22

andulka01 pozeraju Kobru 11 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 18:13

mysmat Tak pokud s kolegy delas na nejakem projektu a jedes na vysledek, nic jinyho nez zaskocit za chybejici clanek ti nezbyde. Povinnost zamestnat nemas nikoho, to nevim co bys zalovala a obecne placam leda o Repkovi, co mas zas proti jen abys neco mela dal?

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 15. února 2018 18:18

Dnes som isla chora od choreho dietata do prace, lebo "naozaj nema kto ucit a vsetci su chori". Preco teda nemame chripkove prazdniny, neviem.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 15. února 2018 18:23

Můj zaměstnavatel doplácí v době nemoci plat do plné výše, velmi příjemný bonus. Nikdo neleze do práce nemocný jen proto, aby nepřišel o peníze, současně jsem za těch deset nezažila, že by to někdo zneužíval.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 15. února 2018 18:39

Všem co se mě včera snažily uklidnit tímto zpětně děkuju, sice to včera psychice moc nepomohlo, ale zkoušku mám a ze zimáku zbývá už jen jedna, kterou jdu zítra opravdu jen zkusit :D

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 15. února 2018 18:59

Mutziputzi  Tehotna nesmi dostat vypoved, pokud se pak vrati ve stanovene lhute, povinnost zamestnat ji mate. 

49357 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:31
Reakce na :

já tomu moc nerozumím - ty máš ve svých povinnostech dělat práci za někoho jiného?

​já třeba jo. u nás máme přesně definovaný zástupy za každýho zaměstnance, kdo dělá jeho práci zatímco je na dovolené/nemocný atp., je to součást smlouvy. takže když fásneš zástup za flinka, můžeš se z toho pos..

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:51

Mutziputzi mysmat viktorka_od splavu myslim, ze pribeh "flakajici se matka na OCR" vs.chudak zaskakujici kolega zdaleka neni tak stereotypne jednoduchy. A je na managementu, aby to resil. Asi management dost dobre vi, proc si tam matku drzi.. 

Jinak predstava matky, ktera z prumerneho platu plati chuvu, aby neprisla o misto tim prumernym platem, no 

A sebekriticky zaver: kdyz porovnam sve pracovni vykony a nasazeni z dob bezdetna a detna, tak bych se mozna vyhodila..  No ale zase kdyz vidim ten material, co k nam chodi na pohovory, tak bych jeste byla za sebe dost rada..! 

49357 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:56

Pavlena já myslím že "dětná" která má zkušenosti a je fakt ráda že má práci je dobrej zaměstnanec a rozhodně nezaslouží vyhodit... ale prostě v mnoha případech neodvádí plnohodnotnou práci. tudíž jak říkáš, je na nadřízeném aby to řešil, určitě to má nějaký dobrý řešení. zatím jsem ho teda bohužel nepotkala, no

(ad chůva - jasněže ne, normální je snad že to řeší celá rodina. zvrhlý je když s každou dětskou chorobou a že jich je, prostě automaticky matka nepracuje. tak to pak má být doma rovnou)

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 15. února 2018 21:05

Pavlena kdyby v dobe, kdy jsem mela male dite,  byly chuvy k mani, tak bych si ji asi i z prumerneho platu snazila zaplatit.syn byl v jeslich nemocny porad, takze jsem to vzdala a zustala jeste rok doma. Pak prislo druhe,  to uz jsem sla na 3 roky rovnou. Ovsem kdyz jsem pak pri hledani noveho mista nekde rekla, ze jsem byla pres 6 let mimo, ani se se mnou moc nikdo nebavil.