Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:17

Kokoska Ja se tim utesuju, ze je neprenosna, abych jako psychicky tomu prenosu nepomahala. Takze pro me navzdy neprenosna bude. Ale takova ta zarazena ryma nebo naopak jak se nonstop.smrka, to je masakr, se nedivim tem chlapum, ze porad brecej!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:18

ja vlastne neviem, ako je niekto s horúčkou schopný ísť vôbec do práce. Keď mám horúčku, tak aj postaviť sa z postele a uvariť si čaj je projekt tak na pol hodiny, čo mi je tak zle. Či to len ja som taký neschopák?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:18

Mutziputzi tak to sme si nerozumněly, nehážu, já samozřejmě mám ponětí o tom, že to některý lidi maj těžký, ale ne ty konkretní případy o kterejch sem psala (a výslovně sem tam psala, že píšu o svojí zkušenosti a situaci u nás)

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:19

Mutziputzi jednoho experta jsme se zbavovali 3 roky, nez pochopil. Nebudu se rozepisovat o podrobnostech, ale proste to neni vzdycky jednoduche.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:21

moninika Ale no tak ten budovatelskej závěr vynechávám

Jaksi povinnost zaměstnávat někoho, kdo je často doma s dítětem fakt není možný si nárokovat, kdybych to měla dovést hnusně ad absurdum, není povinnost mít chůvu, ale ani děti a není povinnost kolegů dělat práci za absentující, to je prostě trh, rozhodně není nárokovatelná sounáležitost a "prostě mam děti a nebudu se za to omlouvat", sorry ale to je rádoby socik.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:21

baltik no, blbý je těsnej lidnatej kolektiv, kde má jeden rýmu a roznese ji a pak už si ji ty lidi předávaj mezi sebou až do jara..ale s rýmou tě nikdo nutit doma bejt nebude (i když to frkání a smrkání je opruz) ale ta chřipka, angina je už blbší, to fakt ohrožuješ sebe i ostatní.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:23

Kokoska spíš obráceně, trefila jsem se tenkrát do Silvestra a doktorovy dovolený zkraje ledna, takže jsem si pro ATB dolezla už na pokraji smrti :-)

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:24

Mutziputzi blby je ze stejne jako mame velmi chabou vrstvu stredni tridy, tak i tech mensich a strednich firem ktery jsou na tom tak, ze si to odstupny muzou v klidu dovolit, neni uplne mnoho. protoze co si budem povidat, zazila jsem dost kolegu u kterych by se fakt vyplatilo platit jim za to aby do prace nechodili, a matky s detma to obvykle nebyvaji;-)

20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:26

viktorka_od splavu Já vim, že to je teorie a předpokládá rozum na obou stranách.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:34

Karja tak to ťa ozaj ľutujem, nezodpovední kolegovia sú asi najhorší. V bývalej robote nám chodil do práce s horúčkami šéf (nie, nemusel, bežne sme sa bez neho zaobišli), väčšinou to ako prvá odniesla sekretárka (s malým dieťaťom doma), následne ja a potom kolega. Bohužiaľ výpadok nás troch už v robote pokryť nevládali, robievali sme potom s horúčkami z domu. Okrem šéfa sme všetci rešpektovali, že pokiaľ sa niekto cítil chorý a skutočne ho netlačili termíny, tak ostal doma, aby to nepreniesol na ostatných. Ale väčšinou ozaj stačí 1 chorý blbec a človeka môže poraziť.

Inak ja som sa takmer mesiac a pol úspešne vyhýbala preplneným priestorom a podnikom, podujatiam (ale nebola som zas zavretá mezi 4 stenami, chodila som na prechádzky, cvičiť aj na obed alebo kávu :) ) a aj tak to nepomohlo.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:34

Prodejkyně na FB prodávala zaručeně nepravé boty Nike různých barev a velikostí. Ne, že by byla jediná, ale tahle mi na zdi vyskočila jako první. Napsala jsem jí, že má odvahu se takhle veřejně hlásit k padělkům a těšila jsem se na rozhořčenou reakci, co mi je jako do toho. Za půl hodiny byl inzerát smazám. Asi šla prodávat jinam.

20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:46

Bledule Já jak jsem koukla do sekce Marketplace, bojuješ s větrnými mlýny, tam jsou strašný zvěrstva.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:46

moninika já myslím, že u spousty pracovních míst by se to dalo řešit dobře nastaveným home officem. Vytvořit pravidla tak, aby zaměstnavatel neměl pocit, že zaměstnanec se bude jen flákat, ale dát zaroven zaměstnanci možnost, aby si čas uspořádal sám. Škoda, že se to v praxi víc nevyužívá.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:48

Ounz jo, chripku a anginu beru, ale ja jsem vetsinu zimu jen tak trochu nachlazena (ted treba uz 14 dni) a kdybych k tomu zustala doma, tak si prijdu jako lenoch

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:48

Mutziputzi Úplně nejlepší je romský bazar.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 15. února 2018 13:52

Krehutka jo, u kancelarskych praci si myslim, ze je to pro matky s detma a soucasne i pro zamestnavatele nejlepsi reseni, aby po dobu nemoci deti delaly z domova - alespon ty urgentni veci dokazou z domova zaridit, nemusi to za ne nikdo delat a soucasne neprijdou ani o penize

ale malo zamestnavatelu je tak osvicenych

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:01

betsey Taky to nechápu. Tuším za tím koňské dávky ibalginu a jiných patáků.

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:08

baltik Jo, jen tak trochu nachlazená je opruz a nedá se po nikym chtít aby byl doma, taky nebývám. Ale na druhou stranu, když někdy zkusíš jen tak trochu nachlazená být prodloužený víkend doma, tak se to třeba nepotáhne 14 dní.

Aranel Jo to je recept mýho kamaráda, jeden ibalgin, jeden paralen a zapít to rozpustnym Coldrexem, zatím ho ještě nevodvezli.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:20

Výběrový řízení na místo, o který hodně stojím, je neplánovaně o pár měsíců dřív

A mám jen pár dní na rozmyšlenou. Na první pohled jasná volba, tak proč mám kolem toho tolik pochybností 

Takže si stěžuju na sebe a na svoji věčně váhavou povahu.

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 15. února 2018 14:27

Lama_z_Lana Piš životopis a motivák a nic nerozmýšlej;-).