Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2018 11:59

no to je ťažko, ja pracujem v kancelárii 7:30-16:00, a po takej sedemnástej už sa mi naozaj nechce zdvíhať telefón. Ja sa snažím vždy volať v čase od 9:00 do 15:00, to si poviem, že to musí byť v kancelárii väčšina ľudí, mimo tohto času volám len keď fakt horí, alebo s ľuďmi, u ktorých presne viem, akú majú pracovnú dobu.

Inak sa mi stali párkrát aj také prípady, že mi volali v sobotu večer o desiatej, aby sa spýtali, či im viem zabezpečiť prepravu s termínom dajme tomu o dva mesiace

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:01

presne, ja pred devatou pracovni hovory nezvedam. Jen vyjimecne nekterym lidem, ale tam to ma oduvodneni. 

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:03

andulka01 Takhle brzo volat by mě teda nenapadlo. I když chodím na sedmou, tak mimo firmu volám cca mezi 9 a 15, právě abych nerušila. U nás ve firmě to ale není neobvyklé. I kancelářští chodí na 6 (tradiční výrobní fabrika na vesnici) a interní hovory na mobil v 6:30 jsem už zažila taky.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:05

andulka01 Uíí, tady ty urputný skřivany fakt nenávidím, já zas třeba občas něco dodělávám po večerech a prudím snad o půlnoci někoho telefonem s blbejma dotazama a nějakou trapnou pasivně agresivní hláškou typu "víte, my u nás chodíme spát teprve až máme hotovo, hahaha"?! :) 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:06

jinx V sezóně budu muset zvedat telefony skoro kdykoliv, jakožto servis klientům v nouzi, s tím problém nemám. Ale tahle pipina mě vážně dostala.

betsey Ajo vlastně, tuto sobotu mi volal pán, co chtěl informace o kurzu, který je přesně popsaný na webu včetně cen, termínů... Tak to jsem teda byla taky hodně vytočená. Mě by to prostě nenapadlo, proto mě to tak překvapuje, ta arogance.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:07

andulka01 Co v půl osmé... Mému manželovi v pět! Nechci zacházet do podrobností, ale v jeho případě je to podobná situace, jako kdyby řediteli továrny v pět volali popeláři, že už vyjeli a v půl sedmý, že už jsou na místě... Opakuje se to pokaždé, když s tou firmou spolupracuje. Nepomáhá nic .

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:10

andulka01 nemá se to, ale já mám pochopení. Sama vstávám s popelářema a pracuju od brzkého rána (co neudělám do 13 h už ten den nedotáhnu) a někdy se mi taky povede vytočit číslo právě ještě před osmou, ale snažím se pohlídat si to.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:12

Karoleena No tohle bych na ní mohla zkusit :-)
Právě díky ní se totiž zpozdil a o dost zdražil nákup letenek pro celou skupinu, madam nebyla schopná dodat svá data. A já z toho měla dlouho nervy.
Práce s lidma... uáááá, do čeho jsem se to uvrtala 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:31

andulka01 ne, před 9. bych nevolala nikomu, pokud na tom nejsme předem domluvení. A ano, stává se to. Tedy stává se, že se o to neúspěšně pokoušejí, protože v noci a ráno mám vypnuté zvonění.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:52

andulka01 když pominu že by mě opravdu nenapadlo volat někomu s objevným sdělením "posílám vám mail", tak volám pracovně ve své pracovní době. takže pokud slečna pracuje od 6 do 14 nebude ti volat v 17:00, to už je dávno doma a po práci nevzdechne.. tudíž bych si vypínala telefon/zvonění v době kdy nechci být rušena, to je tak nějak nejjednodušší

49357 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:54

Karoleena tak ty třeba ne, ale věř že takoví jedinci jsou. takže to je obousměrný. i skřivany může budit z večerního zaslouženého spánku neodbytná sůva

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:55

Ja musím mat napríklad napísané pre tel. číslach aj čas ich pracovne doby, lebo pracujem od 6,30 oficiálne, (ale aj tak tu smrdím niekedy už od 6,00) a kedže som v práci, tak aj volám. Potom sa veľmi divím, že mi to v lepšom prípade nikto neberie, ale našťastie ma ešte nikto nesprdol za to že volám skoro. Možno sa sťažuje potom niekde inde.

Jo a nevolám , že posielam mail. 

49357 příspěvků moje polička 21. února 2018 12:59

Janulik03 navíc pokud jsi v pracovním kontaktu s lidma kteří též makají od šesti, tak docela často ráno povyřizují administrativu a pak se rozprchnou po provoze a v devět už je nezastihneš ani náhodou, žejo. práce od 9 je možná úzus v určité sociální bublině, jako jasně, když volám do banky nebudu se zalamovat v sedm, páč vím že tam ještě nikdo neni...ale počítat automaticky že to tak mají všude je trochu divný.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:04

viktorka_od splavu i v bance se pracuje od 6, říká se tomu klouzavá pracovní doba  

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:05

viktorka_od splavu ja musím byt k dispozícii tak rannej, ako aj popoludnajšej zmene. Popritom treba vybaviť niečo vonku a málokedy skončím tak ako by som chcela. Do banky a právnikom nevolám ráno a tiež nemám zlé svedomie, ak ma niekto nezastihne po 16 hodine. Okrem zamestnancov. Tí maju možnosť volat aj večer, ale nevolajú. Teda hádam som to nezakríkla. A vobec, práve som si uvedomila, že som slabo platená  a tuším by som mohla ist do toho obchodu nastálo. Tam sa mi to páči. Dcera sa smeje, že som ešte nenatrafila na premúdrelého a všeznalého blbca, krorý rád cvičí predavačky. 

49357 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:06

ice jistě. jádrem mého sdělení ovšem mělo být počítat automaticky že to tak mají všude je trochu divný.

49357 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:07

Janulik03 dcera má sice pravdu, ale já si teda myslím že ty si poradíš hravě s každým

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:09

andulka01 když pominu že by mě opravdu nenapadlo volat někomu s objevným sdělením "posílám vám mail", tak volám pracovně ve své pracovní době. takže pokud slečna pracuje od 6 do 14 nebude ti volat v 17:00, to už je dávno doma a po práci nevzdechne.. tudíž bych si vypínala telefon/zvonění v době kdy nechci být rušena, to je tak nějak nejjednodušší

​tak jako slečna pracující od 6 do 14 bych volala mezi 9 a 14. Vím totiž, kolik moc lidí bych dřívějším telefonátem obtěžovala (v posteli, u snídaně, na cestě do práce).

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:13

viktorka_od splavutak já reaguju na to, že jen určitá socbublina, pracuje od devíti a v bance nikoho nenajdeš v šest  to je všechno. 

49357 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:19

ice tak to mě mrzí že to nemůžu vyzkoušet, neb v šest ještě chrním jak pařez