Potrefenáhusa ahaaaa![]()
Stěžovací vlákno
A co my chudáci, kteří mají kancelářskou pracovní dobu a k tomu barák se zahradou? Špatně jsem si naplánovala ten život, spadne mi na hlavu (ten barák).
Potrefenáhusa Přesně a co na to odbory?
moonlight no tak to je jasny:rano od pul seste mars makat na baraku, v devet zapluj do kanclu, do pul desate se aklimatizuj, ve 12 di na obed a rozhodne se do 13 nedej vyrusovat, pak do 18 pracuj a z prace sup do kavarny![]()
viktorka_od splavu Jojo, to by šlo
Děti se nějak vychovaj samy, aspon budou samostatný!
Koukám, z jakýho p*du se tady zas dělá kulička
Úplně nejlepší je, když máte klienta s nepřetržitým provozem a ve smlouvě povinnost být na telefonu 7/24. Ty bestie jsou vám schopný omlátit o hlavu i to, že právě řešíte problém jiného subjektu, o nějaké pauze v době oběda bych se nebyla odvážila ani špitnout.
A co my chudáci, kteří mají kancelářskou pracovní dobu a k tomu barák se zahradou? Špatně jsem si naplánovala ten život, spadne mi na hlavu (ten barák).
Přesně! Nezbývá než trestuhodně zanedbávat kavárnu a na okopávání záhonů si svítit čelovkou.
Já už se například druhym dnem snažim dovolat na ortopedii do Motola a nic, tak je kdy slušný volat???!!!![]()
Mutziputzi tak to budeš mít spíš blbý číslo? Zkus spojivatelku
Mutziputzi Ne, tam seděj právě ty chytrý a neberou to! Tušej nějakou práci.
Ounz Karja To mam dobrý, ale musel by u něj někdo dřepět! No práci, jsem si před Vánocena při otvírání psích granulí uřízla kus prstu, to že v něm teď nemam cit, je jedna věc, ale tam už asi ani svěcená, horší je, že jak jsem ho měla zavázanej, šaham blbec v koupelně pro parfém, ten mi vyklouznul a aby se nerozflákal, pojala jsem úmysl ho chytit za každou cenu a bouchla jsem se malíčkem vo stěnu, jako hned jsem si řikala, že to je zlomený, ale tak svátky, malá kostička sama sroste, klaustrofobik sádru nechce žejo, no jenže ho mam stále voteklej a divnej a když vlezu na mráz bolí to jak svině...takže tohle jim potřebuju do toho telefonu říct a ať mě koukaj vobjednat ihned!!![]()
Mutziputzi chces si nechat spravit ty kolena?![]()
viktorka_od splavu No hele kdyby je viděli, garantuju ti, že by to udělali na pojišťovnu![]()
Mutziputzi tak spíš na traumačku toto ![]()
Ounz ja ti neviem , traumatologia.... ehm čo tak patologia?
Mutziputzi chválim snahu zachrániť flakón!!!
Mutziputzi Hele chodící pacient prý není pro ortopeda pacientem, říkal mi ortoped.
Prosím, hlásím se jako kavárenský povaleč. Jenom škoda že kavárny zavíraj tak strašně brzy :-) Holt nedělám práci, v které ve tři padla, upustím lopatu a jdu, no...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.