Tohle je největší meme celýho tohohle webu, teda teď s ním trochu soupeří Joredfox, ale jenom trošku ![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi když jsem nechala prostředníček mezi dvěmi bowlingovými koulemi v takovým tom výjezdovým mechanismu (bez komentáře, jo), bolelo to v podstatě několik mesicu při ohnutí kloubu nebo rychlém pohybu, naštěstí se to zahojilo samo. Naděje existuje, ještě nemusíš brát míry na urnu. A i kdyby to dopadlo blbě, že jsou všichni jednička, budeš moct ukazovat i dál.
No, to je taková superkonzervativní léčba - nakonec se to zahojí samo, jak je vidět! ![]()
Janulik03 no takhle přes obvodáky to možná bylo dřív, u nás se to tak praktikuje ještě na maloměstě, moje máma vžycky kouká jak vejr, že si jako chodim v Praze po doktorech kde chci, bez doporučení.
Mi uka ortopedii v Motole jak umíš!
Mutziputzi A přežil aspoň ten parfém?
Kokoska Přežil, my materiálně založení prostě máme jasný priority![]()
Mutziputzi to nesmíš volat a ptát se, ale prostě prijit. Pak už jen stačí pár hodin v čekárně, nabrousit lokty, nevšímat si nasrané sestry a máš to v kapse.
Krehutka Takhle jsem se dostavila na ORL že mám poškozený bubínky z potápění a ztrácím sluch, po třech hodinách v čekárně mi paní doktorka sdělila, že mám špinavý uši a s podobnejma banalitama jim tam lidi nemaj chodit
V Motole obecně mam pocit, že si postavili nemocnici, ale choděj jim tam lidi...))))
Mutziputzi No vida, a mně na ORL doktorka sdělila, že jsem si moc čistila uši a zašťouchla si to dovnitř a proč jsem už dávno nepřišla, protože z toho může být zánět a lidi si nemaj co do uší rejpat uchošťourama, páč ucho je samočistitelný.
Kokoska tohle by mě teda zajímalo, jako vím, že doktoři říkaj, že to do ucha nepatří a vim, že hrozí, že si to člověk zašťouchne dovnitř, a že prej max cípem ručníku vytřít.....ale znám pár lidí, co si uši nečistěj a pohled je to teda hroznej
mmch u nás doma se tomu říká ušňátka, ale to se vůbec neodvažuju :-)
Kokoska Já právě žiju v módu samočistitelnýho ucha, ale taky jsem se jí netrefila do přízně bohužel![]()
Potrefenáhusa To ušňátko by mohla viktorka_od splavu považovat za mláďátko škvora a hned máš nedorozumění![]()
Mutziputzi škvor se fakt řekne rusky uchovjortka (fuuuuj)
Potrefenáhusa Nojo, prej jenom třeba navlhčeným tamponem vytřít vnější zvukovod, dovnitř nezatlačovat. Člověku to nedá, nechce být za čuníka, ale fakt se musí opatrně.
Kokoska já vim, známý čistili, měla v uchu už zátku, prej se to vyplachuje velkou stříkačkou vodou, od tý doby nečistí, ale jako neni to pěkný, no
Mutziputzi Ta moje doktorka byla hodná, nijak mě nesjela, spíš se mi to snažila vysvětlit, ať příště neblbnu.
Potrefenáhusa No, ten výplach není úplně to, co bych si chtěla zopakovat.
Samocistitelne ucho, no a ako to funguje ak zarastie chlpami? Sedela som vedla pana, upraveneho, pekne obleceneho, vonaveho a z usi mu trcala stetka chlpov, ze by s tym mohol malovat. Bola som doslova paralyzovana a nemohla odtrhnut zrak.
Mutziputzi No mně se to stalo ve škole při tělocviku
píšu, že před x lety.
Edit: A vyčistila ti ty uši aspoň? Mně to dělala jednou, když jsem je měla dlouhodobě zalehlý (z koupaliště). Snažila se provrtat se mi hlavnou skrznaskrz a tvrdila, že to nemůže bolet ![]()
Mutziputzi Jo, tak ortopeda mám zrovna za pěkný prachy:-/.
Kokoska No, ale uchošťourama se prej nemá, máš si udělat z papírovýho kapesníku smoteček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.