Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:11
Reakce na andulka01:

Prosím, hlásím se jako kavárenský povaleč. Jenom škoda že kavárny zavíraj tak strašně brzy :-) Holt nedělám práci, v které ve tři padla, upustím lopatu a jdu, no...

​upustím lopatu a jdu domů vzít motyku!

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:14

andulka01 ale chod s tou lopatou niekam, no.....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:29

Takže sem se po dvou dnech telefonátem číslo 16 dovolala a poslali mě do hajz..háje, že nemam doporučení spádového ortopeda, což bych si myslela, že jsou oni, a jeho dobrovzdání, že konzervativní léčba nefunguje, pak že mě objednaj na operaci...jak za bolševika tyhle potvrzení a žádanky!

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:30

Mutziputzi mno.. kdyz jsme si tu semo tamo s JR fnukly tak prej kecy;-)

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:31

Mutziputzi nechceš si po tom prste ešte raz tresknut a íst na pohotovosť? To by mohlo zabrať. 

Sorry, fakt ta lutujem, ale nedá mi to. 

49357 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:31

Mutziputzi hele po takove dobe to stejne mas chronicky.. bud ti to upadne samo nebo to casem prejde(s, a nebudes si toho uz vsimat;P

49357 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:32

Janulik03 ze, me napadlo presne to samy

20970 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:33

Ste cynický....v úterý du k soukromníkovi, kde si vážej kunčofta!

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:34

Mutziputzi prepáč. 

Ale ked u teba ma to táák zlákalo, ano bolo to hnusné. 

20970 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:36

Janulik03 Neboj neboj, já nejsem z cukru

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:43

Mutziputzi to som rada, jeden nikdy nevie. Nerada by som potom platila psychologa, bo ujma na duši 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 22. února 2018 13:57
Reakce na Mutziputzi:

Takže sem se po dvou dnech telefonátem číslo 16 dovolala a poslali mě do hajz..háje, že nemam doporučení spádového ortopeda, což bych si myslela, že jsou oni, a jeho dobrovzdání, že konzervativní léčba nefunguje, pak že mě objednaj na operaci...jak za bolševika tyhle potvrzení a žádanky!

​Když jem si před x lety zlomila prst, máma mě prostě sbalila, šly jsme do nejbližší nemocnice, tam mi udělali rentgen a dali sádru. Je to teda už dlouho, tak nevim, jak se od tý doby změnil postup léčby zlomenýho prstu

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:05

Mutziputzi když jsem nechala prostředníček mezi dvěmi bowlingovými koulemi v takovým tom výjezdovým mechanismu (bez komentáře, jo), bolelo to v podstatě několik mesicu při ohnutí kloubu nebo rychlém pohybu, naštěstí se to zahojilo samo. Naděje existuje, ještě nemusíš brát míry na urnu. A i kdyby to dopadlo blbě, že jsou všichni jednička, budeš moct ukazovat i dál.

20970 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:17

coralline Jdu volat mámě! A tak na pohotovost bych taky vyrazila a měla jsem, jenže já to mam 2 měsíce už

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:18

Mutziputzi Rikali mi v Motole, za mam volat furt, kdyz budu volat porad a dlouho, tak se mozna nekdy dovolam. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:20

Mutziputzi na pohotovost nemusis, normalne se dostav na chiru. Na to zadnou zadanku nepotrebujes. Do nemocnice ci na polikliniku

49357 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:22

Mutziputzi no a kdekoliv to reknes, tak usoudi ze vydrzelo dva mesice, jeste par to pocka a pak se nekdo divi ze furt takovi lezou na tu pohotovost, nebo, nedejbuh, ze doktoru lzou!

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:28

Máte to trošku jednoduchšie ako u nás s tými nemocnicami asi. Tu je treba najprv navštíviť obvodného klekára a ten vystaví žiadanku, až potom možete íst napríklad na ušné,ak vás šialene bolia uši, alebo alergologiu.Ja som par rokov dozadu spadla a kdeže bolo bežné ráno v pracovný deň, tak, ma náhodná vodička odviezla do nemocnice, kde som sa dostavila podla logiky veci na chirurgiu, ešte mi teda jeden pán ochotne "ukradol" vozík, nech neposkakujem po jednej nohe. Tam som čakala až prídem na rad. Vzali ma so šomraním, že nemám žiadanku od obvodnej a že po ošetrení si tam mám zájsť a tam mi vystaví aj marodku. Naštastie sa medzitým dostavila dcera, takže ma na tom škrípajucom vozíku mal kto odviezť na rentgen a potom vystát frontu pred ordináciou obvodnej lekárky medzi chorými a smrkajucimi. No zýáležitosť na celé dopoludnie. Keby som tam zostala sama, neviem, neviem. Aj ked sa našlo zopár milých ludí, čo boli ochotní ma na tom vozíku šupnúť kusok. Zaujímavý zážitok, z ktorého vyplýva pre ma, že treba si zavolat sanitku a hádam potom ma nenechaju pred dverami nemocnice na pospas osudu. 

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:51

Jsem byla domluvena na zkousku mezi 2-3  takze jsem uspala mimino ve 2, od ctvrt na 3 tu pochoduju v mistnosti 3×4 metry a ta kaca si prej jen odskocila do laborky... jak se to decko vzbudi tak me jebne. Opravdu skvele...

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 22. února 2018 15:00

Janulik03 no takhle přes obvodáky to možná bylo dřív, u nás se to tak praktikuje ještě na maloměstě, moje máma vžycky kouká jak vejr, že si jako chodim v Praze po doktorech kde chci, bez doporučení.