Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 22. února 2018 16:16
Reakce na nolita:

Janulik03 Pavlena no předpokládám, že zákazník ví, od kolika u Janulik03 pracují, to je ta situace, kdy si to můžete přizpůsobit, protože víte...  situace, co popisuje Jiná Realita  totéž... jako fakt nevidíte / nechápete ty nuance? 

​Já nuance docela chápu, ale zdá se, že vy nechápete vtip...

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 17:24
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 22. února 2018 17:24

To takhle naše babca zacala ztrácet sluch. 87 let, neni divu. Pořád se to zhoršovalo , az se jednoho rana vzbudila a neslyšela vůbec. 

Takže ji hned naložili a odvezli do města na ušní pro naslouchatko. 

Paní doktorka ji vyšetřila, nějak ji jsi profilovala, pak se musela Babca nadechnout a  fouknout. Soucasne foukla doktorka  a babce vyjely z usi špunty jak vajgly od cigaret.

A zase slyší jako rys. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 22. února 2018 18:25

NA-SNE-ZI-LO!!!!!!

na rozkvetly tresne!!!! hezky to je moc, ale co ty kytky a rozkvetly stromy, ufff. A moje novy boty co nejsou do snehu!!! Potreti za cely roky co jsem tady, dobry no....

Offline andulka01
12852 příspěvků moje polička 22. února 2018 18:47

0zero7 Ale zas jako hezký to je, ne? :-)

Offline andulka01
12852 příspěvků moje polička 22. února 2018 18:51

Mutziputzi Moje ORL mi naopak vytkla právě to čištění, prý by lidem povolila šahat si do ucha maximálně loktem :-) No a vynadala mi za to potápění, protože já si ty bubínky fakt docela poničila (takže neslyším hluboké zvuky, ze šumu v hospodě nevyfiltruju rozhovor a tak). Cha, bude ze mě nahluchlá bába :-)

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 22. února 2018 19:25

andulka01 no krasny to je, akorat ze tady proste NESNEZI, temer nikdy teda, loni dvakrat a kalamita haha. Pokud ty kytky nezmrznou tak cajk ;)

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 22. února 2018 19:29

tak kdyz jste tu uz nacli ty doktory. mam mamu ve spitale. 

dva tydny kasel a tak 1,5 tydne 40 teploty. po 3 dnech sla k lekari, kdyz mela po 4 dnech jeste porad 40 teploty, tak ji vyhnala rodina na pohotovost - to byl vikend. a vida lekar tam byl ten jeji,  vynadal ji, ze ma pekne papat prasky a neprudit. napsal ji jeste dalsi jedno baleni toho sameho, kdyz dve nestacily.  CRP nic, RTG nic.

predevcirem jsme se se segrou radily co s tim. vcera tam volala tatova segra (lekarka ale detska) a malem ji kleplo, kdyz zjistila, ze ma furt horecky. zaridila vysetreni u jineho lekare, nadiktovala ji, co ma udelat. CRP 200, na RTG nic. tak ji vzala do spitalu ve svem meste 50km. tam ji alespon znovu nabrali, atb po kterych se uz se stejne osypavala, vysadili a cekame do rana. nabrali mykoplazmata a chlamydie a vsichni doufame, ze to treba bude ono a zaleci se to cilene. 

ale jinak mam lekarsky stav ve velke ucte. no. jenom nekdy je to na komoru (a taky asi bude, teta je docela rozhodna, kdyz jde o arogantni neschopy - pan doktor je byvaly neurolog, tak nez zeby pripustil, ze treba ta ATB se netrefila, co se pravda muze stat, tak radsi rve).

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 22. února 2018 19:42

continuity boze. Drzim jej palce, nech liecba zaberie. Niekedy je to vazne k placu, ako sa dokazu postavit k problemu. Ma stastie aspon na rodinu. 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 22. února 2018 20:32

Janulik03 diky, no to hej, v tomto spitale bola so slepakom cez vikend 2x na pohotovosti, kde ju otocili domov, nech si nevymysla, ze su to vetry. v pondelok bola u byvaleho praktika (to bol zas chirurg nastastie) a ten volal rovno rychlu. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. února 2018 22:17

Nemůžu se nepodělit... ORL lékař z Motola:) mi říkal, že "uchátkama" (můj výraz) klidně čistit, ale jen kouskem, zanořit do ucha max. ten kousek, kde je vata. Jo a stírá se zevnitř ven. Ještě mě veterinář učil, jak správně čistit uši kočce, ale tuhle radost si teda klidně příště odpustím a radši naklušu do ordinace.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. února 2018 00:42

continuity Ufff tak snad se brzo dozvite co je pricinou, drzim palce.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. února 2018 00:46

Ja si masivne stezuju, ze po dnesni IMS (intra muscular stimulation, cesky se tomu asi rika sucha jehla, jehla delsi a tenci nez na akupunkturu jde do svalu a rukou nebo proudem se stimuluje) citim kazdej vpich na zadech, hlavne siroky sval zadovy (se doufam tak jmenuje) na strane, AU AU, nikdy driv to tak nebolelo. Borec je dobrej, spravil mi loni rameno, ale dneska teda masakr, jeste mi delal masaz bankou, to bylo poprve, tak nevim jestli je to mozna pro to. Spis i stresem, normalne zadnej nikdy ale posledni tyden v praci byl ufff.

Dneska vino, syr a gauc.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. února 2018 07:04
Reakce na 0zero7:

Dneska vino, syr a gauc.

​Ono při té kalamitě venku je to to nejlepší řešení.  Ať to brzy přejde.

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:41

0zero7 malá útěcha, ale myslím, že vyloženě sníh stromům a květům až zas tak nevadí, že mnohem horší je mráz (holomráz :-)) a ten tam asi nemáte. V Čechách teda začíná přituhovat dneska, jak já ty mrazy na konci února nesnáším....ale letos mi ta zima přišla nějak dost mírná, tak vlastně si ani na nic nestěžuju.

Offline barbucha blogger
35882 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:59
Reakce na Mutziputzi:

​Mi uka ortopedii v Motole jak umíš!

​Mucinko, ty nemáš rozum - taková velká  Nikdy nechoď za doktorem ve dne (a ani mu nevolej ). Bude chtít dvacet žádanek a doporučení a ještě bude dělat drahoty, termín ti dá za půl roku... Musíš zásadně na pohotovost!!

Já jsem si zlomila malíček před lety, uklouzla jsem ve vaně a jak jsem máchala rukama kolem sebe, na jednu jsem dopadla... moc hezky to křuplo. Byla jsem ovšem za hrdinku (a přece nebudu vobtěžovat s takovou banalitou), pročež mám malíček dodnes křivej... eh, ladně zahnutej! Při pití jsem za dámu! 

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 23. února 2018 09:04

barbucha zlomit znova?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. února 2018 09:14

barbucha Já ho křivej nechcu! V úterý jdu na rekonstrukci k uctivému soukromému ortopedovi

Offline barbucha blogger
35882 příspěvků moje polička 23. února 2018 09:15
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha zlomit znova?

​To určitě!   Mam ho fakt jen elegantně ohnutej - naopak přemejšlim, jak téhož (v rámci symetrie a ještě větší elegance!) docílit i na druhým