Dnes som musela využiť diaľkovú linku.A tak som mala tu česť stráviť 3,5 hodiny v autobuse s teplotou cca 15°C,s chladom (občas i sniežikom) preťahujúcim cez okno.Kúrenie akože zapnuté,ale nejak ho necítiť.Autobus typu prímestských liniek s tvrdými nepohodlnými,nepolohovateľnými sedačkami.Počas 10 minútovej pauzy som si chcela kúpiť aspoň čaj z automatu,aby som sa trochu zohriala.Výsledok:teplá voda v pohári
To som až taká zlá,že si všetko toto musím vyčerpať v jeden deň (a to som vstávala o pol 5,tak dom si naivne myslela,že dospím v buse).
Stěžovací vlákno
Asi je to trochu divné přiznání, ale mě se to čištění ucha výplachem stříkačnou jak na inseminaci klisen líbilo, byl to příjemný pocit (ale já tam teda měla špunt maličký prej).
mela jsem posledni mesic velky fofry. ted mam po delsi dobe volnej den, nehori zadnej termin, do prace nemusim, proste idealni den na dohaneni ruznych organizacnich restu. a nejsem schopna se vubec k nicemu odhodlat, zevluju v kuchyni a nejradsi bych zalezla zpatky do postele a koukala na serial...
Lilly_Ku Však to je pěkné řešení!
jako v naší jídelně v práci mám fakt občas pocit, že si dělaj pr**l...
4.350g Krupičná kaše s kakaem, cukrem a máslem 75,-
Potrefenáhusa Se sama neuvařila ne, pokud neni instant cena je férová![]()
Mutziputzi to jedí děti v mateřský školce, ne, ne dospělý lidi k obědu?
Potrefenáhusa Tak já bych to nepozřela ani v tý školce, jsem myslela ta cena že tě irituje![]()
Potrefenáhusa já to obcas jím k veceri ![]()
Mutziputzi no ta taky (já si to teda nedám, takže mi to může bejt jakože fuk, i když první hitovka z dnešní nabídky skoro za stovku je kuřecí stejk s broskví a eidamem, plus hranolky, což teda taky strašný, i ten katův šleh tak jednou do tejdne bejvá), ale i když vezmu v potaz, že suroviny tvoří třetinu ceny jídla, tak i tak mi těch 75,- přijde za krupicovou kaši skoro dost)
vařej tu hrozně, akorát v dosahu, pokud člověk nechce bejt na obědě hodinu, což ne vždycky jde, bohužel nic jinýho není
brambory takový ty rovnou naloupaný v igelitu, nejlevnější rejže taková ta tvrdá, hranolky zmražený z friťáku a tak, jako dost často mě to nutí si vařit doma a ohřívat v mikrovlnce (ua, ale zatim si nikdo nestěžoval :-))), ale dneska nemám nic a musim sem
Krehutka nééé! :-))
A doufám ale, že jenom posypanou a nezamíchanou do šedivý kaše? :-D
pecka A co to je za společnost? Jezdívala jsem na běžky do Krkonoš, ta společnost byla proslulá hnusnými autobusy, arogantními řidiči a hlavně šetřením nafty na topení. Námraza na oknech zevnitř byla standardem a když nás po třech hodinách vysypali v Jánských Lázních, byla jsem zralá jít na grog a ne frčet na hřebeny. Pak si na ně lidi hodně stěžovali, jako zlepšilo se to trochu, ale žádnej zázrak.
Potrefenáhusa Neseš si to ve značkový papírový tašce doufam!![]()
Krehutka nééé! :-))
A doufám ale, že jenom posypanou a nezamíchanou do šedivý kaše? :-D
Nahodou, zamíchaná je nejlepší! :-)
Mutziputzi tak určitě, aspoň Camaieu, Esprit nebo tak nějak
Potrefenáhusa hustě posypanou grankem a cukrem (a ke konci porce s tím trochu míchnu
). Ale já mám ráda i škraloup, pokud bylo dost tučné mléko a je čerstvý a teplý, z toho se taky dost lidí převrací naruby
.
Krehutka škraloup mi neva :-)
Potrefenáhusa Mňam, krupicová kaše k večeři...ale zamíchaná teda ne ![]()
Potrefenáhusa no tak to jsi asi třetí člověk, o kterém vím. Já to teda ve slušné spolecnosti moc nevykládám, protože u většiny lidí to vyvolá stejnou reakci jako ježdění vidličkou po talíři nebo skřípání nehtů na tabuli.
andulka01 absolútne netuším,je to nejaký čudný,nie komerčný prepravca. Snažím sa nájsť kontakt na nete (zatiaľ márne) a poslať sťažnosť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.