taky mi přijde, že se na krupicový kaši nedělá nic
Stěžovací vlákno
coralline no a ještě když je to místo másla chutný margarín...![]()
Potrefenáhusa Mutziputzi Živnostníci maj zkraje roku chudší období, tak taky občas vezmu krabičky a mám na to tašku z Urban Armor, je černá s lebkou. Mýho kuskusu a jabka se nikdo nedotkne.
Krupicová samozřejmě a míchat jenom po kouskách. Ale taky jsem to neměla sto let.
moora Potrefenáhusa Mně se dělá škraloup. Přísahám! Ale nevadí mi.
Počkat, takže nést si krabičku. Já myslela, že je to naopak trendy, člověk v ní má všechno správně vegan, bio a glutenfree a nemusí si pak dávat to prso s broskví!
Zina Jo, musi bejt znackova a hlavne to pak vohrat aby to smrdelo na cely patro...a jedeeem zase?![]()
Mutziputzi Já jsem prosím chyběla a openspace mám v obejváku, tak se neoreintuju :-].
Zina Jo, musi bejt znackova a hlavne to pak vohrat aby to smrdelo na cely patro...a jedeeem zase?
![]()
Zina Jo, musi bejt znackova a hlavne to pak vohrat aby to smrdelo na cely patro...a jedeeem zase?
muhehehe ![]()
Jeste prosim "sulany s makem", to jsem sedela v jidelne do pul 6 vecer bez sousta. Dobra dietka, aneb jak na*rat druzinarku.
pecka Vymrazeny autobus je hnus, jak dlouho jste jela? Ja nikdy nezapomenu na jednu cestu do prace predlonskou zimu, bylo -28 stupnu, autobus prijel se sedmiminutovym zpozdenim a vevnitr bylo -9, ridic ma na palubni desce teplomer, takze jsem se koukla. Cesta trvala asi 25 minut, za tu doba teplota vevnitr stoupla na 1 stupen :)
Friga pecka Dámy, jsme tady všechny zhýčkané. ![]()
Jeden můj známý, toho času v Ulánbátaru, píše na insta, jak jednou po vydatném obědě jeli na návštěvu do jedné blízké vesnice. V autobuse bylo příjemně vytopeno na -10°C a oni tam na 40 minut usnuli. Ten den ještě jeli taxíkem, stopem, stavěli je vojáci, šli pěšky, lovili je divocí psi, jen ten, ke komu šli na návštěvu, nebyl doma. Když se jim podařilo na zpáteční cestě narvat do minibusu, znovu usnuli s obličejem opřeným o zamrzlé sklo, až jim v koutku úst zamrzly sliny.
Potrefenáhusa Mne by na tom nejvic vadilo to krupičná, normální lidi rikaj samozrejme krupicova!
nežli! krupicová kaša se dlabe v brnisku (a já ju moc ráda teda, jen nesmí být samozřejmě zamíchaná:-)
Krupicovou kaš můžu, ale je to nad moje kuchařský síly (hrudky, sama si dělám polentu), tak jí mám asi tak jednou za 5 let od maminky. Musí být s kakaem, cukrem a máslem a ZÁSADNĚ na mělký talíř, odjídá se seškrabáváním od okraje ke středu.
ano, ano, a malou žičkou:-) a bez másla bych to nepozřela (momentálně teda bez cukru, ale to se dá, je to dobrý)
Potrefenáhusa koukám že máme dokonce i stejnou závodku![]()
Krupicová kaše nee. Vedle pudinku a mlíka. Ale když nebylo zbytí, byla jsem schopná (ve školce a ve škole) prochu pozřít, když byla na mělkém talíři, mohutně posypaná kakaem a cukrem a politá máslem (hlavně aby nebyla vidět ta kaše samotná!). A jedině malou lžickou od kraje ke středu.
domenica vzpomínám jak mě kdysi hlídala teta a chtěla mě překvapit pudinkem, udělala takovej ten tuhej kopeček vyklopenej z hrnku, posázela to lentilkama a čekala že budu nadšená... chudinka. já řekla "fůůůůů pudink nejim!" a vona se z toho málem zhroutila
A ja si stezuju,ze ted mam chut na krupicovou kasi.Sem ji nemela tak 15 let.![]()
no a rozhodne nezamichanou a s maslem.![]()
Krupicovú kašu mám veľmi rada. Nezamiešanú s maslom a kakaom, v plytkom tanieri a jem pekne od kraja do stredu. A nesmie byť studená!!!! Škraloup sa urobí práve na tej studenej a je to hnus. Takisto nemám rada studený puding na ktorm je tiež ten škraloup. Pekne teplý kakaový s čučoriedkami a piškótami. Lol a potom že z čoho priberám. Ale dávam si len tak raz za mesiac. :)
domenica A my jsme ji zase jedli tak, že jsme dělali prostředkem talíře cestičku. A museli jsme jíst rychle a cestičku pořád protahovat, aby se nám nezalila ![]()
Dnes večer jsem tu diskusi nevydržela
, tak aspoň malá porce. To mám za to, že nesedím v baru jako normální slušný člověk, ale válím se doma.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.